alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Να βλεπεις οτι μονο και με αυτο που εγραψες ηδη θα βαριομουν να ασχοληθω με καποια για να παει σε σχεση, οποτε καλυτερα σεξ με οποια βρω. Σκεφτομαι παραπερα τι θα συμβει αν ειναι να παει για σχεση και με φοβιζει οτι δεν θα μπορεσω να τις δωσω αυτα που χρειαζεται. Ολα καλα μελι-γαλα τον πρωτο μηνα...τον δευτερο οκ....τον τριτο τι κανουμε; Αρα ψαχνω καλυτερα για ελευθερη σχεση; βαρεθηκες επειδη επρεπε να φανταστεις τι θα γινει πριν και μετα το σεξ?! πως θα ναι ολα καλα μελι γαλα τον πρωτο μηνα, θα ξεσκιζεστε σε κτηνωδες σεξ και μετα θα εξαυλωνεται και θα συνεχισεις να γρατζουνας την κιθαρα σου? εισαι σοβαρος? δεν ψαχνεις για σχεση, ψαχνεις για φουσκωτη κουκλα, σορρυ, αλλα αυτο δεν ειν ανθρωπινη προσεγγιση 2
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 βαρεθηκες επειδη επρεπε να φανταστεις τι θα γινει πριν και μετα το σεξ?! πως θα ναι ολα καλα μελι γαλα τον πρωτο μηνα, θα ξεσκιζεστε σε κτηνωδες σεξ και μετα θα εξαυλωνεται και θα συνεχισεις να γρατζουνας την κιθαρα σου? εισαι σοβαρος? δεν ψαχνεις για σχεση, ψαχνεις για φουσκωτη κουκλα, σορρυ, αλλα αυτο δεν ειν ανθρωπινη προσεγγιση Δεν ξερω πραγματικα πως θα εξελιχθει, δεν το εχω ξανακανει. Μπορει να ειναι καλος χαρακτηρας και να με βαλει στον ισιο δρομο, να μου αλλαξει λιγο τα μυαλα και να με ταρακουνησει καπως και ισως μπορεσω να ξεκολλησω απο το κομπλεξ που εχω.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν ξερω πραγματικα πως θα εξελιχθει, δεν το εχω ξανακανει. Μπορει να ειναι καλος χαρακτηρας και να με βαλει στον ισιο δρομο, να μου αλλαξει λιγο τα μυαλα και να με ταρακουνησει καπως και ισως μπορεσω να ξεκολλησω απο το κομπλεξ που εχω. δε θα ερθει απο το συμπαν σαν δωρο θεου. αρχισε να το προετοιμαζεις. εδω βαριεσαι να το φανταστεις καν. κατσε και σκεψου τι θες και πως το θες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν ξερω πραγματικα πως θα εξελιχθει, δεν το εχω ξανακανει. Μπορει να ειναι καλος χαρακτηρας και να με βαλει στον ισιο δρομο, να μου αλλαξει λιγο τα μυαλα και να με ταρακουνησει καπως και ισως μπορεσω να ξεκολλησω απο το κομπλεξ που εχω. Δεν πρέπει να περιμένεις από τους άλλους να σε κάνουν να αλλάξεις. Τις αλλαγές (είτε αρνητικές είτε θετικές), τις φέρουμε μόνοι μας στον εαυτό μας.
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν ξερω πραγματικα πως θα εξελιχθει, δεν το εχω ξανακανει. Μπορει να ειναι καλος χαρακτηρας και να με βαλει στον ισιο δρομο, να μου αλλαξει λιγο τα μυαλα και να με ταρακουνησει καπως και ισως μπορεσω να ξεκολλησω απο το κομπλεξ που εχω. Με τοσες γυναικες έχεις παει ρε φιλε .... τι κομπλεξ λές πως έχεις? και οι ιεροδουλες γυναικες είναι απλα έχουν αυτή την περιεργη για αρκετο κοσμο δουλειά. Να παρέχουν ψυχαγωγια δηλαδή σε άντρες ανεξαρτητου ηλικιας και εμφανισης. Αρκετες παντως να ξέρεις ότι γουσταρουν τη δουλεια που κανουν αλλιως δεν θα την εκαναν.Επισης αρκετές φτιάχνονται κάποιες φορές και το καταλαβαίνεις αυτό όπως λες και εσυ.
Pokemon640 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ολα καλα μελι-γαλα τον πρωτο μηνα...τον δευτερο οκ....τον τριτο τι κανουμε; Αρα ψαχνω καλυτερα για ελευθερη σχεση; Το απάντησες μόνος σου, η λύση είναι να βρεις μια για ελεύθερη σχέση. Τη φάση που γράφεις στο πρώτο post, τη πέρασα πολύ γρήγορα (1 μήνα max να κράτησε και πολύ λέω). Μετά από αυτό έκανα τη καλύτερη γνωριμία ever σε party της ΔΑΠ, ακόμη θυμάμαι τη κοπέλα εκείνη που παίζαμε Pokemon Ruby, και ενώ μετά το σεξ είχα κουραστεί, αυτή ήθελε να προχωρήσω το game και να συνεχίσουμε το διάβασμα από το Prima guide ! και μετά καπάκι πάλι σεξ. Όταν τέλειωσα τα φοιτητικά μου χρόνια, η ανάμνηση αυτή μου έμεινε ανεξίτηλη. Δυσκολεύτηκα να την ξεπεράσω. Ακόμη και με διάφορες που έβγαινα έξω και έκανα one night δεν ήταν η λύση. Αποδέχτηκα στη τελική ότι για να μου φύγει πρέπει να γνωρίσω μια που να είναι και gamer για να με καταλαβαίνει. Η ελεύθερη σχέση, δεν έχει δεσμεύσεις, περιορισμούς η ιδιαιτερότητες. Βρίσκεστε, βγαίνετε, διασκεδάζετε, κάνετε σεξ, περνάτε καλά. Δεν παγιδεύεσαι στα πρέπει και στα θέλω των υποχρεώσεων ούτε είναι απαραίτητο τα νιαουρίσματα και τα λουλουδάκια. Οπότε είναι και αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, για να μην έχεις άγχος και να είσαι καλά με τον εαυτό σου παν απ όλα. Επίσης όπως σωστά ειπώθηκε για να προκύψει αυτό πρέπει να εργαστείς και να γίνεις ανεξάρτητος. Εγώ ήμουν από πάντα (για την ακρίβεια από τα 14). Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι για σένα, πρέπει να κοιτάς τη Party σου και να κάνεις κάτι για να σηκώσεις τον εαυτό σου σωστά. Ξεκίνα, παρακολούθα σεμινάρια σε κάτι που σαρέσει, κάνε μαθήματα κιθάρας σε άτομα που νιώθεις άνετα μαζί τους, να βγάζεις έστω και λίγα χρήματα, και σιγά σιγά θα κάνεις ένα καλό reboot στη ζωή σου 2
johnbond Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ζωή για εμένα είναι να έχεις επαφή με την πραγματικότητα... Και τι σχέση έχει αυτό; ο άνθρωπος λέει οτι έχει 4 μήνες να βγει απο το σπίτι. και εσύ πιστεύεις οτι είναι σε θέση να πάει να αναζητήσει δουλειά; Και αντε πες πάει..τι θα βρει με μηδενική προϋπηρεσία; Γιατί γράφεις ως απαραίτητη προϋπόθεση της κοινωνικοποίησης την εργασία; Μπορείς άνετα να μη δουλεύεις και να πας να γραφτείς σε μια σχολή χορού,σε μια εθελοντική ομάδα ή οπουδήποτε αλλού και να έχεις επαφή με ανθρώπους. 1
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Με τοσες γυναικες έχεις παει ρε φιλε .... τι κομπλεξ λές πως έχεις? και οι ιεροδουλες γυναικες είναι απλα έχουν αυτή την περιεργη για αρκετο κοσμο δουλειά. Να παρέχουν ψυχαγωγια δηλαδή σε άντρες ανεξαρτητου ηλικιας και εμφανισης. Αρκετες παντως να ξέρεις ότι γουσταρουν τη δουλεια που κανουν αλλιως δεν θα την εκαναν.Επισης αρκετές φτιάχνονται κάποιες φορές και το καταλαβαίνεις αυτό όπως λες και εσυ. το προβλημα δεν ειναι στη στυση και στο πως το βαζει αλλα στο πως φτανει να της μιλησει και να φτασει καπως στο να γδυθουν 2
SlickNick Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Και τι σχέση έχει αυτό; ο άνθρωπος λέει οτι έχει 4 μήνες να βγει απο το σπίτι. και εσύ πιστεύεις οτι είναι σε θέση να πάει να αναζητήσει δουλειά; Και αντε πες πάει..τι θα βρει με μηδενική προϋπηρεσία; Γιατί γράφεις ως απαραίτητη προϋπόθεση της κοινωνικοποίησης την εργασία; Μπορείς άνετα να μη δουλεύεις και να πας να γραφτείς σε μια σχολή χορού,σε μια εθελοντική ομάδα ή οπουδήποτε αλλού και να έχεις επαφή με ανθρώπους. Επειδή το ότι δεν εργάζεται και το ότι είναι αντικοινωνικός πηγάζουν από τον ίδιο κακό εγωισμό που δεν τον αφήνει να βγαίνει από τη ζώνη της άνεσης του και που τον κρατάει στάσιμο. Επίσης, είναι 30 ετών! Είναι δυνατόν στα 30 σου να μην εργάζεσαι, να ζεις σαν έφηβος παίζοντας κιθαρούλα και κάνοντας ποδήλατο, ανάμεσα στις μπουρδελότσαρκες βεβαίως βεβαίως, και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις γκόμενα και είσαι ακοινώνητος;;; Και δεν σου λέω ότι πρέπει να κόψει μαχαίρι την κιθάρα η το ποδήλατο, αλλά να καταλάβει ότι αυτά είναι χόμπι, δηλαδή πράγματα που θα κάνει στον ελεύθερο του χρόνο αν και όποτε έχει. Όχι δραστηριότητες γύρω από τις οποίες θα χτίζει τη ζωή του. Και εγώ παίζω παιχνίδια στο PC, όταν και όποτε μπορώ. Δε θα χωρίσω όμως τη κοπέλα μου επειδή "ο μι τζι βγήκε το νταρκ σωουλζ τρία!!!"...
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Επειδή το ότι δεν εργάζεται και το ότι είναι αντικοινωνικός πηγάζουν από τον ίδιο κακό εγωισμό που δεν τον αφήνει να βγαίνει από τη ζώνη της άνεσης του και που τον κρατάει στάσιμο. Επίσης, είναι 30 ετών! Είναι δυνατόν στα 30 σου να μην εργάζεσαι, να ζεις σαν έφηβος παίζοντας κιθαρούλα και κάνοντας ποδήλατο, ανάμεσα στις μπουρδελότσαρκες βεβαίως βεβαίως, και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις γκόμενα και είσαι ακοινώνητος;;; Και δεν σου λέω ότι πρέπει να κόψει μαχαίρι την κιθάρα η το ποδήλατο, αλλά να καταλάβει ότι αυτά είναι χόμπι, δηλαδή πράγματα που θα κάνει στον ελεύθερο του χρόνο αν και όποτε έχει. Όχι δραστηριότητες γύρω από τις οποίες θα χτίζει τη ζωή του. Και εγώ παίζω παιχνίδια στο PC, όταν και όποτε μπορώ. Δε θα χωρίσω όμως τη κοπέλα μου επειδή "ο μι τζι βγήκε το νταρκ σωουλζ τρία!!!"... βεβαια ο χρονος ειναι πολυ σχετικη εννοια και ο καθενας τον βιωνει αλλιως 1
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Επειδή το ότι δεν εργάζεται και το ότι είναι αντικοινωνικός πηγάζουν από τον ίδιο κακό εγωισμό που δεν τον αφήνει να βγαίνει από τη ζώνη της άνεσης του και που τον κρατάει στάσιμο. Επίσης, είναι 30 ετών! Είναι δυνατόν στα 30 σου να μην εργάζεσαι, να ζεις σαν έφηβος παίζοντας κιθαρούλα και κάνοντας ποδήλατο, ανάμεσα στις μπουρδελότσαρκες βεβαίως βεβαίως, και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις γκόμενα και είσαι ακοινώνητος;;; Και δεν σου λέω ότι πρέπει να κόψει μαχαίρι την κιθάρα η το ποδήλατο, αλλά να καταλάβει ότι αυτά είναι χόμπι, δηλαδή πράγματα που θα κάνει στον ελεύθερο του χρόνο αν και όποτε έχει. Όχι δραστηριότητες γύρω από τις οποίες θα χτίζει τη ζωή του. Και εγώ παίζω παιχνίδια στο PC, όταν και όποτε μπορώ. Δε θα χωρίσω όμως τη κοπέλα μου επειδή "ο μι τζι βγήκε το νταρκ σωουλζ τρία!!!"... Mια χαρα μου φαινεται ο τυπος , κανει αυτά που τον ευχαριστουν και ας είναι και 50 χρονων.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Mια χαρα μου φαινεται ο τυπος , κανει αυτά που τον ευχαριστουν και ας είναι και 50 χρονων. δε δειχνει να ειναι ευχαριστημενος παρ ολο που κανει ΜΟΝΟ αυτα που τον ευχαριστουν 4
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το προβλημα δεν ειναι στη στυση και στο πως το βαζει αλλα στο πως φτανει να της μιλησει και να φτασει καπως στο να γδυθουν Για μενα δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Ο τυπος είναι ενεργος σεξουαλικά έχει ορμές αρα μπορει να συνάψει μια σχέση με βάση το σεξ. Είναι μεγάλο ατου να εισαι καλος στο σέξ γιατι αν δεν εισα μπορει ανετα καποια να σε στειλει και αυτο γινεται με την πρακτικη τωρα με ποιες κανεις πρακτικη για μενα είναι παντελως αδιαφορο εγω αν ημουν στην θεση του θα ειχα αυτοπεποιθηση λες και ολες αυτές ηταν κανονικες μου γκομενες. Δεν εχω κανενα ρατσισμ για καμια. Για άλλους μπορει να εχει βεβαια ή και για άλλες μια πριν ειπε ότι θεωρείσαι ασχετος που για μενα δεν είναι καθολου ετσι αλλα ο καθενας με τη γνωμη του τι με νοιαζει εμενα τι γνωμη εχουν οι αλλοι? χέστηκαεγω θα κανω ότι γουστάρω. Και δεν θα δωσω και αναφορα σε κανεναν. δε δειχνει να ειναι ευχαριστημενος παρ ολο που κανει ΜΟΝΟ αυτα που τον ευχαριστουν Αυτό είναι που μου κανει εντυπωση πως άνθρωποι που έχουν την υγεια τους και κάνουν αυτά που γουσταρουν δεν είναι ευχαριστημένοι , το μονο θεμα είναι να βρει καμια δουλεια.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για μενα δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Ο τυπος είναι ενεργος σεξουαλικά έχει ορμές αρα μπορει να συνάψει μια σχέση με βάση το σεξ. Είναι μεγάλο ατου να εισαι καλος στο σέξ γιατι αν δεν εισα μπορει ανετα καποια να σε στειλει και αυτο γινεται με την πρακτικη τωρα με ποιες κανεις πρακτικη για μενα είναι παντελως αδιαφορο εγω αν ημουν στην θεση του θα ειχα αυτοπεποιθηση λες και ολες αυτές ηταν κανονικες μου γκομενες. Δεν εχω κανενα ρατσισμ για καμια. Για άλλους μπορει να εχει βεβαια ή και για άλλες μια πριν ειπε ότι θεωρείσαι ασχετος που για μενα δεν είναι καθολου ετσι αλλα ο καθενας με τη γνωμη του τι με νοιαζει εμενα τι γνωμη εχουν οι αλλοι? χέστηκαεγω θα κανω ότι γουστάρω. Και δεν θα δωσω και αναφορα σε κανεναν. Αυτό είναι που μου κανει εντυπωση πως άνθρωποι που έχουν την υγεια τους και κάνουν αυτά που γουσταρουν δεν είναι ευχαριστημένοι , το μονο θεμα είναι να βρει καμια δουλεια. μα πως εχει σχεση το αν νιωθει οτι κανει καλο σεξ με το οτι δεν ξερει πως να φτασει στο να κανει σεξ> γιατι ειναι θεμα να βρει δουλεια, το θεμα ειναι να σταματησει να περναει ασχημα. αν καταφερνει και ζει χωρις να δουλευει ειναι οκ. δουλευουμε για να ζουμε, δε ζουμε για να δουλευουμε. το θεμα του λοιπονε ειναι με την κοινωνικοποιηση και υπαρχουν απειρα πραγματα που μπορεις να κανεις με αλλους ανθρωπους χωρις να χαλας χρηματα
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για οσα γραφετε, αληθεια το εννοω και δεν με πειραζει αν ειναι χυμα η οχι με κρινετε συμφωνα με αυτα που εχω γραψει και ειμαι οκ με αυτο.Ισα-ισα μου εχουν δωσει ενα ψυχολογικο boost οσα εχω διαβασει ως τωρα @DDevil μπορει να εχω παει με τοσες γυναικες, αλλα οταν ξερω γιατι θα παω εκει, και το μονο που θα πω ειναι ενα γεια και θα γδυθουμε δεν εχω κανενα προβλημα, γιατι ειναι απλα σεξ.Το προβλημα ειναι στο πως να προσελκυσω μια, πως να τις μιλησω, θα ντρεπομαι την περισσοτερη ωρα, μπορει να την κανω να βαριεται, μπορει 1002 πραγματα. Παρ'ολα αυτα οταν πινω τα ξιδια μου ειμαι κομπλε και δεν εχω κομπλεξ πουθενα γιατι αισθανομαι σαν εφηβος που κανει τις μαλακιες του και δεν τον νοιαζει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα