Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πιο ωραιο πραγμα από το να εισαι ελευθερος? σκεψου να ειχες ερωτευτεί τωρα καποια να σου πω αυτή την εκδοχή και να επαιζε και με αλλους αυτή και να ετρεχες να την μαζεψεις. Δεν εχεις ζησει ακομα τα χειροτερα για να εκτιμησεις την θεση που βρίσκεσαι. Ξερεις τι σημαινει ελευθερια δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν και καμια βεβαια σε κάποιους αρεσει να δινουν λογαριασμο και οι δεσμεύσεις εκει πάσο.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι καλά τα λες @DDevil αλλά με αυτά που λέει ο φίλος μόνο ελεύθερος δεν είναι, "φυλακισμένος" στον εαυτό του είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβει οτι κανείς δεν είναι τέλειος,να σταματήσει να σκέφτεται αρνητικά,μόνο θετικά.Να καταλάβει πως έχει δυνατότητες.Αν είναι εμφανίσιμος είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Οτι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση που βρίσκεται απο αρνητική σε θετική.Απο άσχημη σε ευχάριστη.Να σταματήσει να σκέφτεται λεπτομερώς τι θα γίνει αν αυτό,αν το άλλο,αν,αν αν...Να κάνει αλλαγές,να ξεκολλήσει.Αλλαγή τόπου σκέψης,γνωριμίες,να αρχίσει να βγαίνει έξω με παρέα.

Δεν είναι ο μόνος που είναι στεναχωρημένος,που του λείπει κάτι,που έχει περάσει κάποιες καταστάσεις.Ολοι τα περνάμε,γιατί είμαστε άνθρωποι με συνείδηση.Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αντιμετωπίζουμε τις ανησυχίες μας,τις ανασφάλειές μας κλπ.Δεν αξίζει να μας παίρνει απο κάτω.

Ο φίλος πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν του και να ξεκινήσει απο την αρχή.Το παρελθόν τον κρατάει πίσω.Πάει,πέρασε,τώρα υπάρχει το παρόν,το μέλλον είναι αβέβαιο.

• Like 1
Δημοσ.

απο την μπανταρα

Αν απλά γουστάρεις την μπανταρα τότε οκ μαζι σου

Αν η αυτοκτονία ομως σε αντιπροσωπεύει βαθύτερα τοτε θα σου απαντήσω χωρίς λόγια ...

13241251_1000362986725853_71001893823890

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει μια δοση αληθειας σε αυτο υπο την ενοια οτι σε καμια γυναικα δεν αρεσει ενας αδυναμος αντρας που (ενταξει σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα σε γενικες γραμμες δεν αρεσουν). Το στυλακι γινομαι χαλι να με πατησεις και σε παρακαλαω ειναι οοοοοοτι χειροτερο. Σκεψου το απλα, αν γινεσαι αλοιφη στην γυναικα που σου αρεσει με τους αλλους πως εισαι; σε πατανε κατω σαν σκουλικι; Πρεπει να κρατας και μια αξιοπρεπεια και περηφανεια, οι γυναικες θελουν τον αντρα προστατη και στηριγμα σε διαφορα επιπεδα αν πρεπει να «τον παιρνω απο το χερακι» καθε φορα θα μου σπασουν τα νευρα το λιγοτερο.

Οι γυναικες ειναι ψυχρες και αχυψες σε σχεση με τους αντρες οποτε μην εχεις μεγαλη ιδεα για αυτες, δεν ειναι οι αγγελοι που τους παρουσιαζει η κοινωνια. Αν σε δουν να πεφτεις δεν θα σου δωσουν χερι να κρατηθεις. Αντιθετος, γινεσαι τερμα απωθητικος και δεν θελουν να εχουν καμια σχεση μαζι σου. Σε διαγραφουν απο παντου.

Σόρυ αλλά το 10 λέπτο 'άντε χύσε επιτέλους περιμένει ούρα απέξω' δεν λέγεται εμπειρία στο σεξ.. Ρεαλιστικά μιλώντας!

ηθελα να το γραψω κι εγω αυτο αλλα κρατηθηκα.

Ακριβως και συμφωνω σε αυτο που λες αλλα οταν εχεις παει με παρα πολλες, καποια απο ολες αυτες θα ικανοποιηθει. Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες αλλα πιστεψε με μου εχει συμβει και ξερω ποτε προσποιειται η αλλη και ποτε οχι.

μμμμ οχι..... αμφιβαλω αν ξερεις, περα απο αν οντως ετυχε μια δυο φορες. :devil: εχω ακουσει μπολικες μαλακιες για το πως αναγνωριζει ενας αντρας αν μια γυναικα οντως ικανοποιηθηκε και κατα 99,9% ειναι ολα μπαρουφες

Οχι φιλτατε De@th L0rd. και για να στο πω πιο ωμα...οταν η οποιαδηποτε πουτανα εκσπερματωσει την ωρα του σεξ για μενα και για οσους εχω ρωτησει σημαινει οτι ικανοποιηθηκε. τελος

:confused: :confused: what????

• Like 1
Δημοσ.

.οταν η οποιαδηποτε πουτανα εκσπερματωσει την ωρα του σεξ για μενα

:confused: :confused: what????

Thailand Trip Probably

Έιπαμε εμπειρία με τις πουτάνες ο OP...

• Like 2
Δημοσ.

Thailand Trip Probably

Έιπαμε εμπειρία με τις πουτάνες ο OP...

σε μια φαση τρομαξα, λεω παει ο πονοδοντος εχει επειρεασει και την οραση μου.

Δημοσ.

Αν δεν τρολλάρεις, που είναι το πιθανότερο, πρέπει να επισκεφτείς σύντομα έναν ψυχίατρο. Ενδέχεται να έχεις κάποια διαταραχή προσωπικότητας (σχιζοειδής, ιδεοψυχαναγκαστική) γαρνιρισμένη με καποια αγχώδη διαταραχή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

μην ανησυχείς, xgol, τρολλάρει

Δημοσ.

ναι καλά τα λες @DDevil αλλά με αυτά που λέει ο φίλος μόνο ελεύθερος δεν είναι, "φυλακισμένος" στον εαυτό του είναι...

Οσο τον ενδιαφέρει η γνωμη του κοσμου φυλακισμένος θα είναι. Η ζωη είναι μικρη αμα περιμενεις έγκριση για κάθε ενεργεια τοτε δεν εισαι ελευθερος αλλα κατευθυνόμενος.

Σιγα μην κατσεις να το αναλυσεις τοσο και να σκάσεις για να μιλησεις σε κάποια ... απλα το κάνεις και αμα βλέπεις ότι τραβάει προτείνεις και κανα καφεδάκι. Αμα φας χυλοπιτα κάνεις την πάπια και την κοπανάς. Δεν εχει κανενα νοημα να κατσεις να εντεινεις την εντυπωση της αποτυχίας. Μονο οι αυτοκαταστροφικοι το κάνουν αυτό.

Δημοσ.

μην ανησυχείς, xgol, τρολλάρει

παίζει να είναι και ο ίδιος που άνοιξε τα υπόλοιπα thread 

Δημοσ.

παίζει να είναι και ο ίδιος που άνοιξε τα υπόλοιπα thread

Πιος θα καθόταν να κάτσει να γράψει τέτοια ιστόρια ρε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιος θα καθόταν να κάτσει να γράψει τέτοια ιστόρια ρε

you-must-be-new-here-willy-wonka_174591.

Δημοσ.

Υπάρχει πιο ωραιο πραγμα από το να εισαι ελευθερος? σκεψου να ειχες ερωτευτεί τωρα καποια να σου πω αυτή την εκδοχή και να επαιζε και με αλλους αυτή και να ετρεχες να την μαζεψεις. Δεν εχεις ζησει ακομα τα χειροτερα για να εκτιμησεις την θεση που βρίσκεσαι. Ξερεις τι σημαινει ελευθερια δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν και καμια βεβαια σε κάποιους αρεσει να δινουν λογαριασμο και οι δεσμεύσεις εκει πάσο.

η μοναξια ειναι ασχημο πραγμα αλλα και οι σχεσεις ειναι λαχειο, εγω δεν εχω σχεση εδω και πολλα χρονια και απο την μια λεω ωραιο θα ηταν να ειχα μια συντροφο και απο την αλλη βλεπω τον αδερφο μου που εχει σχεση 3 χρονια μαλλον πανε για γαμο και του εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και λεω ρε μια χαρα ειμαι for ever alone :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...