Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φθοριο = φθορα

το φθοριο ευθυνεται για την νοσο alzheimer καθως αλοιωνει τα κυτταρα στον αδενα της υποφυσης δηλαδη το "κωναριον".

επισης ολες οι οδοντοκρεμες εχουν στον πατο τους ενα χρωμα 

Πράσινο: Φυτική

Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας

Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης

Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση

οποτε η εξης λυση ειναι, βιολογικα προιοντα, οδοντοκρεμα χωρις fluoride και τελειωνει εκει το θεμα οριστικα. ;)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ θα προτεινει καποιος καποια συγκεκριμενη οδοντοκρεμα ομως? οχι το ενα οχι το αλλο αλλα με αποφατικους ορισμους δε βγαινει η ακρη παιδια.
ποια οδοντοκρεμα να παρω???
τα αρθρα περι φθοριου που διαβαζα παντως ελεγαν κυριως για φθοριο στο νερο αλλα στην οδοντοκρεμα ειναι οκ αφου δεν την καταπινεις αλλα τη βαζεις τοπικα

Δημοσ.

οκ θα προτεινει καποιος καποια συγκεκριμενη οδοντοκρεμα ομως? οχι το ενα οχι το αλλο αλλα με αποφατικους ορισμους δε βγαινει η ακρη παιδια.

ποια οδοντοκρεμα να παρω???

τα αρθρα περι φθοριου που διαβαζα παντως ελεγαν κυριως για φθοριο στο νερο αλλα στην οδοντοκρεμα ειναι οκ αφου δεν την καταπινεις αλλα τη βαζεις τοπικα

Προτείναμε αλλα εσυ ψάχνεις reptilians
Δημοσ.

Προτείναμε αλλα εσυ ψάχνεις reptilians

βασικα μονο εσυ προτεινες και βασικα δε με νοιαζει καν τι εχει μεσα η οδοντοκρεμα αρκει να εχει ωραια συσκευασια, ωραια γευση και να κανει ασπρα δοντια-οχι διαφανη σαν την elgydium.

σιγουρα κανω πολυ πιο ανθυγιεινα πραγματα απ το φθοριο που μπορει να εχει μεσα η οδοντοκρεμα μου ωστε να ειναι κριτηριο αυτο

Δημοσ.

βασικα μονο εσυ προτεινες και βασικα δε με νοιαζει καν τι εχει μεσα η οδοντοκρεμα αρκει να εχει ωραια συσκευασια, ωραια γευση και να κανει ασπρα δοντια-οχι διαφανη σαν την elgydium.

σιγουρα κανω πολυ πιο ανθυγιεινα πραγματα απ το φθοριο που μπορει να εχει μεσα η οδοντοκρεμα μου ωστε να ειναι κριτηριο αυτο

Ορίστε εκπληκτική γεύση φράουλας με ωραία υφή υπάρχει και σε πορτοκαλί

http://eu.iherb.com/Now-Foods-Solutions-XyliWhite-Kids-Toothpaste-Gel-Strawberry-Splash-3-0-oz-85-g/39046

Και μπανάνα

http://eu.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Kids-Spry-Tooth-Gel-with-Xylitol-Strawberry-Banana-2-0-fl-oz-60-ml/29022

Δημοσ.

https://www.google.de/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=ελαιοκάθαρση

ασχολήθηκε κανείς με αυτό;

Όσο καιρό το κάνω αυτό που παρατηρώ κατευθείαν είναι καθαρίζει το στόμα και δεν μυρίζει καθόλου.

Τι λάδι βάζεις; Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως οδοντόκρεμα
Δημοσ.

Ότι πιο φτηνό υπάρχει.Για λίγο καιρό χρησιμοποίησα και καλό ελαιόλαδο.Πιστεύω άσκοπο είναι μιας και το φτύνεις,για αυτό κατέληξα στο φτηνότερο.

Δημοσ.

Γιατι, εγω δεν προτεινα? Αορατο ειναι το ποστ μου?

Καλα, η συσκευασια και η γευση σε ενδιαφερει σε μια οδοντοκρεμα? Οχι να σου τα διατηρει τα δοντια υγιη? :blink:

Δυστυχως αληθινα ασπρα δοντια δε κανει καμμια οδοντοκρεμα. Ουτε αυτες που αυτοτιτλοφορουνται 'λευκαντικες'.

Τι εννοεις 'διαφανη δοντια'? Εχω χρησιμοποιησει καμποσα χρονια την elgy αλλα δε προσεξα καποια διαφανεια :-)

Δημοσ.

Γιατι, εγω δεν προτεινα? Αορατο ειναι το ποστ μου?

Καλα, η συσκευασια και η γευση σε ενδιαφερει σε μια οδοντοκρεμα? Οχι να σου τα διατηρει τα δοντια υγιη? :blink:

Δυστυχως αληθινα ασπρα δοντια δε κανει καμμια οδοντοκρεμα. Ουτε αυτες που αυτοτιτλοφορουνται 'λευκαντικες'.

Τι εννοεις 'διαφανη δοντια'? Εχω χρησιμοποιησει καμποσα χρονια την elgy αλλα δε προσεξα καποια διαφανεια :-)

τη σπαμαρα για κανα τριμηνο με ειχε πιασει αρκετα εντονος ιδεοψυχαναγκασμος και επλενα τυπου ολη μερα τα δοντια μου με αυτην. αλλα ολη μερα. φαση μπορει και 20 φορες τη μερα. και δεν ασπριζαν, γινοντουσαν σαν διαφανα, δηλαδη σαν πλεξιγκλας καπως.

πηρε πανω απο δυο χρονια για να επιστρεψει στο κανονικο χρωμα, ειχαν συνεχεια σαν διαφανο περιγραμμα τα δοντια μου :(

με τη whiteglo δεν εχω τετοιο θεμα παντως και ασπριζει καθε φορα

Δημοσ.

τη σπαμαρα για κανα τριμηνο με ειχε πιασει αρκετα εντονος ιδεοψυχαναγκασμος και επλενα τυπου ολη μερα τα δοντια μου με αυτην. αλλα ολη μερα. φαση μπορει και 20 φορες τη μερα. και δεν ασπριζαν, γινοντουσαν σαν διαφανα, δηλαδη σαν πλεξιγκλας καπως.

πηρε πανω απο δυο χρονια για να επιστρεψει στο κανονικο χρωμα, ειχαν συνεχεια σαν διαφανο περιγραμμα τα δοντια μου :(

Μετά την 20η φορά κάνε και ένα πέρασμα με γυαλόχαρτο να είσαι σίγουρος.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλ. αυτη η Whiteglo σου τα ασπριζει οντως? Για πόσο διαστημα?(γιατι ειπες 'καθε φορα')

Δημοσ.

Μετά την 20η φορά κάνε και ένα πέρασμα με γυαλόχαρτο να είσαι σίγουρος.

μμμ τελειο να γελοιοποιουμε ιδεοψυχαναγκασμους :/

Δηλ. αυτη η Whiteglo σου τα ασπριζει οντως? Για πόσο διαστημα?(γιατι ειπες 'καθε φορα')

γιατι δεν εχω συνεχεια εμμονη με λευκανση δοντιων και δε χρησιμοποιω whiteglo παντα, εχω παρα πολλες οδοντοκρεμες, μου αρεσουν οι οδοντοκρεμες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...