Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχοντας 15,5 μέσο όρο στο α τετράμηνο και 16,5 στο β τετράμηνο μπορώ να περάσω την α λυκείου? (με 10 μεθηματικα και 10 φυσικη και στα 2 τετραμηνα...)

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει και να το εχουν βγαλει στον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου το φορουμ.

"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ?? ΜΠΕΙΤΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑ"

• Like 12
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιζει και να το εχουν βγαλει στον πινακα ανακοινωσεων του σχολειου το φορουμ.

"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ?? ΜΠΕΙΤΕ ΙΝΣΟΜΝΙΑ"

Πέθανα. Χαχαχαχα
Δημοσ.

Δηλαδη ακομα και αυτο που λεει η Μαργαριτα να ειναι, αυτο δεν ειναι τρολλινγ, ειναι καθυστερηση στο κεφαλι.

Καποιοι (OP) πρεπει να αναθεωρησουν τις αποψεις τους για την εννοια τρολλινγκ :X

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχοντας 15,5 μέσο όρο στο α τετράμηνο και 16,5 στο β τετράμηνο μπορώ να περάσω την α λυκείου? (με 10 μεθηματικα και 10 φυσικη και στα 2 τετραμηνα...)

Θα κοπείς σίγουρα, καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς από τώρα και να σκεφτείς τι θα πεις στους γονείς σου.

Δημοσ.

Αδερφε και 1 να γραψεις σε ολα παιρνας αν εχεις 15 στο πρωτο και 16 στο δευτερο τετράμηνο και γραψεις σε ολα 1 στις εξετασεις 15+16+1=32. Οποτε 32÷3=10.6 αρα περνάς χαλαρά

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωω ρε πούστη μου.

Όχι φίλε δεν περνάς.

Δημοσ.

Η απάντηση είναι ότι περνάς γιατί είναι γενικός κάτω από 9,5 για να μείνεις. Ειλικρινά, αυτό είναι σίγουρο ότι περνάς, το thread μπορεί και να κλειδωθεί κιόλας.

Δημοσ.

Εντάξει, είμαι μεγάλος.

Εντάξει έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που ήμουν στο λύκειο.

Εντάξει υπάρχει το χάσμα των γενεών ("δεν τα κάνουν πια όπως παλιά. Από αυτοκίνητα μέχρι μουσική και...παιδιά!!!)

Εντάξει η παιδεία λέμε ότι είναι σκατά.

Αλλά πραγματικά "στον καιρό μου" όσο "στα ........ σου" και να είχες γραμμένα τα πάντα, ήξερες δύο πράγματα. Πόσες απουσίες χρειαζόσουν για να μην "μείνεις" (μάλιστα μπορούσες να κάνεις τις σχετικές προσθαφαιρέσεις :P ) και τι έπρεπε "να βγάλεις" σε βαθμό (για τον ίδιο λόγο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...