Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά οι οικογένεια μου νοικιάζει σε έναν φοιτητή ένα σπίτι έχουνε ακομα 2 χρόνια συμβόλαιο αλλά θα θέλαμε να αδειάσουμε το σπίτι για να μετακομίσω εγώ σε αυτό.τι κυρώσεις θα έχουμε άμα σπασουμε το συμβόλαιο και ποια είναι η διαδικασία?

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά οι οικογένεια μου νοικιάζει σε έναν φοιτητή ένα σπίτι έχουνε ακομα 2 χρόνια συμβόλαιο αλλά θα θέλαμε να αδειάσουμε το σπίτι για να μετακομίσω εγώ σε αυτό.τι κυρώσεις θα έχουμε άμα σπασουμε το συμβόλαιο και ποια είναι η διαδικασία?

Δεν μπορείτε να "σπάσετε" το συμβόλαιο για ιδιοκατοίκηση. Τέτοιος λόγος για "σπάσιμο" συμβολαίου δεν είναι νόμιμος - από το 1997!

• Like 4
Δημοσ.

Το λιγοτερο τα εξοδα της μετακομισης όπως είναι και το λογικο. Και αυτό αν θελει να φυγει αν δεν θελει δεν τον διώχνεις με τιποτα.

Δημοσ.

Α. Έχεις κάνει συμβόλαιο με τον άνθρωπο και τώρα θέλεις να του δώσεις πόδι; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα συμβόλαια δλδ...

Β. Πάρε το ενοίκιο που σας δίνει και βρες ένα άλλο σπίτι με τα ίδια λεφτά.

Άκου εκεί να αδειάσουμε το σπίτι....

• Like 4
Δημοσ.

Για άλλα δυο χρόνια δεν τον κουνάει κανείς απο εκει !

Πιαστον με το καλό, χάρισε του δυο -τρεις μήνες να μείνει τσάμπα και που ξέρεις μπορεί να σου κανει το χατήρι  ..

• Like 1
Δημοσ.

Α. Έχεις κάνει συμβόλαιο με τον άνθρωπο και τώρα θέλεις να του δώσεις πόδι; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα συμβόλαια δλδ...

Β. Πάρε το ενοίκιο που σας δίνει και βρες ένα άλλο σπίτι με τα ίδια λεφτά.

Άκου εκεί να αδειάσουμε το σπίτι....

δεν είπα να το πετάξω στον δρόμο σε 1 μήνα  άπλα σε ένα εύλογο χρονικό διαστημα να βρει ένα άλλο σπίτι.Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion  θα φύγει ενώ είχε άλλα 2 χρόνια και 8 μήνες συμβόλαιο οπότε μια χαρά μπορώ να χρησημοποιήσω την έκφραση αδιάσουμε το σπίτι.

Δημοσ.

Mε συζήτηση πιστεύω λύνονται αυτά. Του εξηγείς τι γίνεται, του δίνεις ένα περιθώριο 1-2 μήνες, του πληρώνεις και τη μεταφορική και βλέπεις.

δεν είπα να το πετάξω στον δρόμο σε 1 μήνα  άπλα σε ένα εύλογο χρονικό διαστημα να βρει ένα άλλο σπίτι.Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion  θα φύγει ενώ είχε άλλα 2 χρόνια και 8 μήνες συμβόλαιο οπότε μια χαρά μπορώ να χρησημοποιήσω την έκφραση αδιάσουμε το σπίτι.

Του βάλατε air condition τελικά και έμεινε;

• Like 1
Δημοσ.

για να έμεινε....

τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.άμα δεν χαμπαριάζει θα νοικιάσω και εγώ ένα σπίτι και όταν φύγει βλέπουμε.

Δημοσ.

τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

και για 2 χρονια θα σε γραψει στα @@ του και καλα θα κανει. στη θεση του θα σου ζηταγα να μου βρεις σπιτι με καλυτερη τιμη στην ιδια περιοχη και να μου πληρωνες και τη μεταφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Εύλογο χρονικό διάστημα για εμένα είναι να γυρίσει απλά να σου πει 2 χρονάκια που λέει το συμβολαίο του

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion  θα φύγει  

για να έμεινε....

βγάλε του το air condition να φύγει, απο Σ/Κ έρχονται ζέστες 

• Like 12
Δημοσ.

για να έμεινε....

τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.άμα δεν χαμπαριάζει θα νοικιάσω και εγώ ένα σπίτι και όταν φύγει βλέπουμε.

Κάνε αυτό και σε δύο χρόνια άνοιξε θέμα: "θέλω να φύγω από το σπίτι που νοικιάζω και ο ιδιοκτήτης δεν με αφήνει γιατί έχουμε άλλον ένα χρόνο στο συμβόλαιο."

Εκεί πάλι εσύ θα έχεις δίκιο εννοείται.

• Like 2
Δημοσ.

βγάλε του το air condition να φύγει, απο Σ/Κ έρχονται ζέστες 

Αυτό!

χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...