Cernic Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά οι οικογένεια μου νοικιάζει σε έναν φοιτητή ένα σπίτι έχουνε ακομα 2 χρόνια συμβόλαιο αλλά θα θέλαμε να αδειάσουμε το σπίτι για να μετακομίσω εγώ σε αυτό.τι κυρώσεις θα έχουμε άμα σπασουμε το συμβόλαιο και ποια είναι η διαδικασία?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά οι οικογένεια μου νοικιάζει σε έναν φοιτητή ένα σπίτι έχουνε ακομα 2 χρόνια συμβόλαιο αλλά θα θέλαμε να αδειάσουμε το σπίτι για να μετακομίσω εγώ σε αυτό.τι κυρώσεις θα έχουμε άμα σπασουμε το συμβόλαιο και ποια είναι η διαδικασία? Δεν μπορείτε να "σπάσετε" το συμβόλαιο για ιδιοκατοίκηση. Τέτοιος λόγος για "σπάσιμο" συμβολαίου δεν είναι νόμιμος - από το 1997! 4
Cernic Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 οποτε η μόνη λύση είναι να περιμένω να φύγει? κάτι αλλο?
DDevil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά οι οικογένεια μου νοικιάζει σε έναν φοιτητή ένα σπίτι έχουνε ακομα 2 χρόνια συμβόλαιο αλλά θα θέλαμε να αδειάσουμε το σπίτι για να μετακομίσω εγώ σε αυτό.τι κυρώσεις θα έχουμε άμα σπασουμε το συμβόλαιο και ποια είναι η διαδικασία? Το λιγοτερο τα εξοδα της μετακομισης όπως είναι και το λογικο. Και αυτό αν θελει να φυγει αν δεν θελει δεν τον διώχνεις με τιποτα.
kraken92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Α. Έχεις κάνει συμβόλαιο με τον άνθρωπο και τώρα θέλεις να του δώσεις πόδι; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα συμβόλαια δλδ... Β. Πάρε το ενοίκιο που σας δίνει και βρες ένα άλλο σπίτι με τα ίδια λεφτά. Άκου εκεί να αδειάσουμε το σπίτι.... 4
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για άλλα δυο χρόνια δεν τον κουνάει κανείς απο εκει ! Πιαστον με το καλό, χάρισε του δυο -τρεις μήνες να μείνει τσάμπα και που ξέρεις μπορεί να σου κανει το χατήρι .. 1
Cernic Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Α. Έχεις κάνει συμβόλαιο με τον άνθρωπο και τώρα θέλεις να του δώσεις πόδι; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα συμβόλαια δλδ... Β. Πάρε το ενοίκιο που σας δίνει και βρες ένα άλλο σπίτι με τα ίδια λεφτά. Άκου εκεί να αδειάσουμε το σπίτι.... δεν είπα να το πετάξω στον δρόμο σε 1 μήνα άπλα σε ένα εύλογο χρονικό διαστημα να βρει ένα άλλο σπίτι.Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion θα φύγει ενώ είχε άλλα 2 χρόνια και 8 μήνες συμβόλαιο οπότε μια χαρά μπορώ να χρησημοποιήσω την έκφραση αδιάσουμε το σπίτι.
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Mε συζήτηση πιστεύω λύνονται αυτά. Του εξηγείς τι γίνεται, του δίνεις ένα περιθώριο 1-2 μήνες, του πληρώνεις και τη μεταφορική και βλέπεις. δεν είπα να το πετάξω στον δρόμο σε 1 μήνα άπλα σε ένα εύλογο χρονικό διαστημα να βρει ένα άλλο σπίτι.Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion θα φύγει ενώ είχε άλλα 2 χρόνια και 8 μήνες συμβόλαιο οπότε μια χαρά μπορώ να χρησημοποιήσω την έκφραση αδιάσουμε το σπίτι. Του βάλατε air condition τελικά και έμεινε; 1
Cernic Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 για να έμεινε.... τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.άμα δεν χαμπαριάζει θα νοικιάσω και εγώ ένα σπίτι και όταν φύγει βλέπουμε.
andreapaog328 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. και για 2 χρονια θα σε γραψει στα @@ του και καλα θα κανει. στη θεση του θα σου ζηταγα να μου βρεις σπιτι με καλυτερη τιμη στην ιδια περιοχη και να μου πληρωνες και τη μεταφορα. 1
soteras Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εύλογο χρονικό διάστημα για εμένα είναι να γυρίσει απλά να σου πει 2 χρονάκια που λέει το συμβολαίο του 1
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ο συγκεκρημένος οταν μετά απο 4 μήνες συμβολαίου μας είπε οτι άμα δεν του βάλουμε air condicion θα φύγει για να έμεινε.... βγάλε του το air condition να φύγει, απο Σ/Κ έρχονται ζέστες 12
idomeneas7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 για να έμεινε.... τέσπα δεν νόμιζω οτί θα παρακαλέσω για να φύγει από το σπίτι.Θα του πώ οτί θέλω να μείνω στο σπίτι και να το αδείασει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.άμα δεν χαμπαριάζει θα νοικιάσω και εγώ ένα σπίτι και όταν φύγει βλέπουμε. Κάνε αυτό και σε δύο χρόνια άνοιξε θέμα: "θέλω να φύγω από το σπίτι που νοικιάζω και ο ιδιοκτήτης δεν με αφήνει γιατί έχουμε άλλον ένα χρόνο στο συμβόλαιο." Εκεί πάλι εσύ θα έχεις δίκιο εννοείται. 2
Pa0ki Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 βγάλε του το air condition να φύγει, απο Σ/Κ έρχονται ζέστες Αυτό! χαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα