Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σημαντικότερο είναι να τον πάρεις με το καλό!!!

Πήγαινε, πες του ότι θα ήθελες να μείνεις στο σπίτι διαβεβαίωσε ότι θα του πληρώσεις και τα έξοδα μεταφοράς (το λιγότερο που μπορείς να κάνεις) και αν δεχτεί καλώς αλλιώς περίμενε να λήξει το συμβόλαιο δεν έχεις άλλη επιλογή.

Μην τον πάρεις με το κακό όμως (του στιλ θα σε πετάξω έξω κτλ.) γιατί μπορεί αφού κάτσει 2 χρόνια όταν φύγει να σου αφήσει και το σπίτι ερείπιο.

Δημοσ.

Εφοσον δεν υπηρχε καν ac στο σπιτι οταν εγινε το συμβολαιο εχεις το leverage αφού πρωτα του πεις οτι θες να μεινεις ο ιδιος..σε περιπτωση που αρνηθεί να φυγει. Μπορεις να βγαλεις το AC. Δεν μπορει να σου κανει τπτ. 

Μπορει να μην εχει καθολου θερμανση το χειμωνα φιλε. Αν είναι ετσι δεν νοικιάζεται ευκολα αρα τι leverage να έχει.

Για να ζητησε ο νοικάρης κλιματισμο κάποιο λογο θα ειχε.

Δημοσ.

Μπορει να μην εχει καθολου θερμανση το χειμωνα φιλε. Αν είναι ετσι δεν νοικιάζεται ευκολα αρα τι leverage να έχει.

Για να ζητησε ο νοικάρης κλιματισμο κάποιο λογο θα ειχε.

Μα για να μείνει ο ίδιος το θέλει λέμε τι "δεν νοικιαζεται ευκολα". Μετά το ξαναβάζει απλά. 

Δημοσ.

Κοίτα να δεις από τη στιγμή που υπογραφεί το συμβόλαιο δεν αλλάζει τίποτα ούτε άμα το θες εσύ για πούλημα ούτε για την πάρτυ σου ούτε για αποθήκη υπομονή 2 χρόνια 

Nα το πουλησεις μπορεις. Εγω οταν αγορασα το δικο μου υπηρχε μεσα ενοικιαστης(και εισεπραττα ενοικα).

Καταρχήν μόνο ο ενοικιαστής μπορεί να "σπάσει" μονομερώς το μισθωτήριο, διακινδυνεύοντας να υποστεί τις συνέπειες φυσικά. Σε απλά Ελληνικά ο ενοικιαστής οποιαδήποτε ώρα θελήσει μπορεί να σηκωθεί και να φύγει,

Και ακομα χειροτερα θα ειναι να σου αφησει και λογ/σμους απληρωτους.

Μεχρι τη ληξη δε μπορεις ουτε να μπεις μεσα αν δε σου δωσει το κλειδι...

Οποτε πας σε πολυχρονους δικαστικους αγωνες μπας και παρεις τα λεφτα σου.

Εφοσον δεν υπηρχε καν ac στο σπιτι οταν εγινε το συμβολαιο εχεις το leverage αφού πρωτα του πεις οτι θες να μεινεις ο ιδιος..σε περιπτωση που αρνηθεί να φυγει. Μπορεις να βγαλεις το AC. Δεν μπορει να σου κανει τπτ. 

Μπορει ετσι να βρει αφορμη για να σου καθυστερησει ή να σου φαει ενοικια. Ή να σου αφησει ενα σπιτι με ζημιες.

Δημοσ.

Με τα περισσότερα που γράφεις σε διάφορα νήματα συμφωνώ άλλα εδώ είσαι φάουλ και για κίτρινη κι άλας !

Ακούς εκεί να του βγάλει το κλιματιστικό για να φύγει ..όχι ρε φίλε ..

Να μένω εγώ νόμιμα στο σπιτάκι μου, να τηρώ το συμβόλαιο μου κανονικότατα και να έρθει ο άλλος πουστικα να με διώξει ξηλώνοντας το κλιματιστικό! Απαράδεκτό, μετά πάει αλλού η δουλειά .

Ξέρεις πέρα απο το γραμμα του νόμου υπάρχει και η συμπεριφορά μας που καθορίζει αν είμαστε άνθρωποι η ζώα!

θα τον πιάσει με το καλό και αν δεν θέλει ο άλλος να φύγει απλά θα κάνει υπομονή , τίποτε αλλο ..

Δηλαδή πιστεύεις ότι μια χαρά νόμιμο ήταν από την πλευρά του ενοικιαστή στους 4 μήνες να εκβιάσει λέγοντας "βάλτε μου κλιματιστικό αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω"? Δεν ήταν "πούστικο" αυτό?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι μια χαρά νόμιμο ήταν από την πλευρά του ενοικιαστή στους 4 μήνες να εκβιάσει λέγοντας "βάλτε μου κλιματιστικό αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω"? Δεν ήταν "πούστικο" αυτό?

Μια χαρά νόμιμο ήταν. Αμφιβάλλω αν στην συμφωνία σας έχετε κάνει άρθρο Περι Χυδαιολογίας.

Δημοσ.

Και ακομα χειροτερα θα ειναι να σου αφησει και λογ/σμους απληρωτους.

Αν κάνεις το λάθος και αφήσεις τους λογαριασμούς να συνεχίσουν να έρχονται στο δικό σου όνομα, κακό δικό σου.

Μεχρι τη ληξη δε μπορεις ουτε να μπεις μεσα αν δε σου δωσει το κλειδι...

Ούτε μετά τη λήξη μπορείς... Βασικά δεν μπορείς ακόμα και όταν δεν υπάρχει καν μισθωτήριο :)

Δημοσ.

Μια χαρά νόμιμο ήταν. Αμφιβάλλω αν στην συμφωνία σας έχετε κάνει άρθρο Περι Χυδαιολογίας.

Ε και το να πάει να πάρει το κλιματιστικό τώρα μια χαρά νόμιμο είναι. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι οταν εγινε το συμβόλαιο άρα μπορεί να το βγάλει.

Με τα περισσότερα που γράφεις σε διάφορα νήματα συμφωνώ άλλα εδώ είσαι φάουλ και για κίτρινη κι άλας !

Ακούς εκεί να του βγάλει το κλιματιστικό για να φύγει ..όχι ρε φίλε ..

Να μένω εγώ νόμιμα στο σπιτάκι μου, να τηρώ το συμβόλαιο μου κανονικότατα και να έρθει ο άλλος πουστικα να με διώξει ξηλώνοντας το κλιματιστικό! Απαράδεκτό, μετά πάει αλλού η δουλειά .

Ξέρεις πέρα απο το γραμμα του νόμου υπάρχει και η συμπεριφορά μας που καθορίζει αν είμαστε άνθρωποι η ζώα!

θα τον πιάσει με το καλό και αν δεν θέλει ο άλλος να φύγει απλά θα κάνει υπομονή , τίποτε αλλο ..

Και αυτός όταν εκβίαζε οτι θα φύγει αν δεν του βάλουν AC (κάτι που προφανέστατα ήξερε οτι δεν εχει το σπιτι οταν το νοικιασε άρα δεν είχε καμία υποχρέωση ο ιδιοκτήτης να εγκαταστήσει) πούστικο ήταν. 

Γι'αυτό το ανέφερα σαν λύση λόγω της πρότερης εκβιαστικής συμπεριφοράς του ενοικιαστή αλλιώς δεν θα το έθετα. Αν του ελεγε απλα αν μπορει να βαλει AC κι ο ιδιοκτήτης έβαλε σαν δείγμα καλής θέλησης δεν θα το ανέφερα καν. Αλλά εδώ ο TS ανέφερε οτι τον εκβίασε μόλις 4 μήνες αφού το νοίκιασε με "Η βαζεις ή φεύγω". 

• Like 1
Δημοσ.

Air condition ζητησε ο ανθρωπος, όχι τζακούζι. Είναι από τα βασικά πράγματα σε ένα σπίτι. 'Οταν το ειδε για να το νοικιασει εκατσε μεσα λιγα λεπτα. Μετα που έμεινε και ειδε οτι βραζουν οι τοιχοι το καλοκαιρι ή παγώνει ο κώλος του το χειμώνα σου λέει ή θα μπει κλιματιστικό ή θα πάω να μείνω κάπου ανθρώπινα.

Ετσι και παει να το βγάλει μιλάμε για υπερ-γυφτιά.

• Like 5
Δημοσ.

Αν κάνεις το λάθος και αφήσεις τους λογαριασμούς να συνεχίσουν να έρχονται στο δικό σου όνομα, κακό δικό σου.

Oι περισσοτεροι ιδιοκτητες εχουν τους λογ/σμου δεη/ευδαπ στο ονομα τους.

Ούτε μετά τη λήξη μπορείς... Βασικά δεν μπορείς ακόμα και όταν δεν υπάρχει καν μισθωτήριο :)

Οχι βεβαια. Οταν ληξει το συμβολαιο το παιρνεις.

Δημοσ.

Air condition ζητησε ο ανθρωπος, όχι τζακούζι. Είναι από τα βασικά πράγματα σε ένα σπίτι. 'Οταν το ειδε για να το νοικιασει εκατσε μεσα λιγα λεπτα. Μετα που έμεινε και ειδε οτι βραζουν οι τοιχοι το καλοκαιρι ή παγώνει ο κώλος του το χειμώνα σου λέει ή θα μπει κλιματιστικό ή θα πάω να μείνω κάπου ανθρώπινα.

Ετσι και παει να το βγάλει μιλάμε για υπερ-γυφτιά.

Ε εφόσον ειναι απτα βασικά οπως λες το θεωρείς σαν δεδομένο οταν κοιτας το σπίτι και επηρεάζει την απόφαση σου.Δεν το θυμάσαι μετά από 4 μήνες το δεδομένο και βασικό.

Εφόσον δεν το κοιταξε καν στην αρχή ώστε να το ζητήσει τότε δεν το θεώρησε βασικό και δεδομένο. Τα βασικά τα λέμε στη αρχή.Γι'αυτο γίνονται τα συμβόλαια. Αυτός μπορεί με το σκεπτικό σου σε περίπτωση που δεν είχε τεντες το σπιτι να ζητησει να μπουν και τέντες.Ή και ηλιακός θερμοσίφωνας..ή και γω δεν ξερω τι αλλο θεωρεί σαν δεδομένο. 

Oι περισσοτεροι ιδιοκτητες εχουν τους λογ/σμου δεη/ευδαπ στο ονομα τους.

Η ΔΕΗ ειναι κυρίως το θέμα. Το νερό το κρατάνε ολοι στο ονομα τους γιατι ειναι μεγαλη διαδικασια να αλλαξει ονομα και το κόστος νερου δυσκολα να αφησει μεγάλη πιστολιά. Αλλά η ΔΕΗ πρεπει πάντα να μπαίνει στο ονομα του ενοικιαστη. Ειναι και πανεύκολο δεν κοστίζει τπτ.

Δημοσ.

Αλλά η ΔΕΗ πρεπει πάντα να μπαίνει στο ονομα του ενοικιαστη. Ειναι και πανεύκολο δεν κοστίζει τπτ.

Υπαρχουν καποια εξοδα, νομιζω 50€.

Δημοσ.

Υπαρχουν καποια εξοδα, νομιζω 50€.

Ναι για τον ιδιοκτήτη εννοώ δεν κοστίζει τίποτα. Αυτή ειναι η εγγύηση που την πληρώνει ο ενοικιαστής στη ΔΕΗ και του αφαιρείται από τον τελικό λογαριασμό όταν θα κάνει διακοπή. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε και το να πάει να πάρει το κλιματιστικό τώρα μια χαρά νόμιμο είναι. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι οταν εγινε το συμβόλαιο άρα μπορεί να το βγάλει.

Συμφωνώ απολύτως απο νομικής απόψεως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...