Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με asus usb 3.0 boost


gdriver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαίρεται σε όλα τα παιδιά. να μπω κατευθέιαν στο ψητό. χθές έκανα εγκατάσταση (μάυρη ώρα) αυτό το asus usb 3.0 boost. όταν το έτρεξα μού ζήτησε την άδεια μου να κάνει αλλαγές στο pc. και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς.

όλες οι usb (3 & 2) απενεργοποιήθηκαν και δε μπορώ να λειτουργήσω τίποτα. ούτε πληκτρολόγια ούτε ποντίκια τίποτα απολύτως δε δουλεύει και ως εκ τούτου δε μπορώ να διορθώσω ΄τιποτα. 

το σύστημα έχει : maximus vi formula, 4570i, nvidia 760, 16gb ddr3. Λειτουργικό windows 10 64, (λειτούργησε το internet με πολύ κόπο)

ξέρετε κάποια λύση έξω από τα windows μιας και ούτως ή άλλως δε μπορώ πλεόν αντα λειτουργήσω.

(στο bios όλες οι συσκευές βρίσκονται αλλα στα windows απενεργοποιούνται). 

usb legacy mode on - and so on ...

καμία πρόταση. θα χρειαστεί λέτε να ξανασυνδεσω το dvd recorder για να κάνω boot από το dvd ; 

ευχαριστώ για όποιον ασχοληθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόγραμμα αυτό είναι για να κάνει κάποια θύρα usb 3 boost. δοκίμασε στις θύρες ποια λειτουργεί και απενεργοποίησε το πρόγραμμα. Δεν είναι και τίποτα αξιόλογο θα σε βοηθούσε μόνο αν έκανες μεταφορά από δίσκο σε δίσκο μεγάλα αρχεία. Πάντως έτσι λειτουργεί απενεργοποιεί όλες τις υπόλοιπες και μπουστάρει μια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έκανα και αυτό αλλά πάλι τίποτα. τελικώς τα έσβησα όλα και ξανα πέρασμα από την αρχή . και κλασσικά το 10 αρια δε δέχονται το product key των αυθεντικών 7. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έκανα και αυτό αλλά πάλι τίποτα. τελικώς τα έσβησα όλα και ξανα πέρασμα από την αρχή . και κλασσικά το 10 αρια δε δέχονται το product key των αυθεντικών 7. 

Τα win 10 δεν δέχονται  τα κλειδιά των win 7. Αν τα win 10 64 bit που είχε ήταν ενεργοποιημένα, αν βάλεις πάλι τα ίδια win θα τα ενεργοποίηση αυτόματα. Η άλλη λύση που θέλει πιο πολύ χρόνο, αφού έχεις κλειδί από win 7, βάζεις win 7 τα κάνεις Update σε Win 10 και αν δεν σου κάτσει καλά το Uptade (πολύ πιθανό) κάνεις καθαρή εγκατάσταση με win 10. Προσοχή πρέπει να είναι η ίδια έκδοση win 10 που φορτώθηκε  με το Update για να ενεργοποιηθούν αυτόματα. Δες εδώ: 

 

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έκανα ολο αυτό που λες αλλά υπάρχει κάποιο θέμα το οποίο δε μπορώ να λυ΄σω. τί εννοώ ακριβώς. έβαλα τα 7 και καπάκι έβαλα το dvd να κάνει αναβάθμιση σε 10. μέχρι ένα σημείο όλα καλά. μετά από λίγο μου βγάζει την κλασσική οθόνη των 10 όπου μου ζητάει product key. δε μου βγάζει επιλογή εκεί για skip παρά μόνο back και next. φυσικά δε δέχεται το product key.  αργότερα τα ξανασβήνω όλα και πάω να κάνω καθαρή εγκατάσταση με το ίδιο dvd. όταν φτάνει στη σελίδα για το prοduct key πάλι μου έχει μόνο τις επιλογές back και next . skip δεν έχει. με τις πολλές προσπάθειες μετά από 3-4 φορές, ως δια μαγείας μου έβγαλε και την τρίτη επιλογή skip. πατάω λοιπόν το skip συνεχίζει αλλά μετά απο μερικά δευτερόλεπτα μου ξαναπετάει την οθόνη για το product key χωρίς την επιλογή skip. τελικώς μέσω των 7 μπήκα ιντερνετ και αντέγραψα καμιά νtoυζίνα product keys. ένα από αυτά το δέχτηκε το λειτουργικό αλλά όταν μπήκα μέσα στα 10 δεν ήταν ενεργοποιημένα. έτσι πάλι ιντερνετ βρηκα έναν άλλο κωδικό ο οποίος μου επέτρεψε ενεργοποίηση των 10. τώρα δεν ξέρω τί drivers πρέπει να περάσω για τις usb 3 γιατί μετά από το στραπάτσο και τη ζημία που μου έκανε η asus , ψιλοφοβάμαι να περάσω ακόμη και οδηγούς τις intel. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...