Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφρομη αυτο το βιδεακι (το οποιο τα λεει ολα..) ανοιγω αυτο το θεμα, και το ανοιγω εδω ειναι γιατι θελω να το δουν οσο περισσοτεροι γινετε. Ειναι κατι που θα επρεπε να μας απασχολει ολους. Καποτε καποιοι ανθρωποι εδωσαν μαχες για αυτο που λεγετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, σημερα εμεις ο δηθεν μοντερνος, συγχρονος κοσμος παμε απο το κακο στο χειροτερο. Οι ανθρωποι χειραγωγουνται σε τετοιο βαθμο που ειναι ετοιμοι να παραδωσουν ολες τις ελευθεριες τους στο ονομα της ασφαλειας (λεξη και αυτη...). Θα καταληξουμε να ζουμε σε εναν κοσμο με προκαθορισμενο τροπος εκφρασης αλλα και ομιλιας, οπου οι παραβατες θα τιμωρουνται.

Το τραγικο ειναι ο κοσμος εχει ζαβλακωθει σε τετοιο βαθμο που πλεον δεν ξερχωριζει τιποτα, δεν βλεπει που παει...

Γινετε πολεμος λοιπον, γινετε πολεμος εναντιον της ελευθερια του λογου και τις εφρασης σε παγκοσμιο επιπεδο και μπορειτε να το παρατηρησετε παντου, σε ταινιες, εκπομπες, μυσικη κτλ κτλ. Η πολιτκη ορθοτητα (political correctness) ειναι οτι χειροτερο και υπαρχει για να μας σκλαβωση.

Στην τελικη πρεπει να θυμαστε οτι ο ανθρωπος χειραγωγειται, κανενας δεν γεννιεται φασιστας, τεμπελης, ανοιχτομυαλος κτλ κτλ. Ολα μαθαινονται.

Δημοσ.

Αν η έννοια της ελευθερίας καθορίζεται από το γεγονός ότι έκλεισαν κανάλια στο YouTube, επειδή κάποιοι χρησιμοποίησαν(βγάζοντας χρήματα) copyright υλικό, τότε ένα έχω να πω:

Πάτησε το Κιμ!

Παρεμπιπτόντως, το βίντεο της κοπελιάς, είναι διαθέσιμο για προβολή στο YouTube.

Δημοσ.

είχε γίνει θέμα πάντως ξανα όπου ΔΕΝ παραβιάζονταν δικαιώματα να κλειδώνονται λογαριασμοί και να καθυστερούν επίτηδες να τους ξανα ανοίξουν 

Δημοσ.

Δεν εχω παρατηρησει κατι...Πριν λιγες μερες εκανα report στο facebook μια σελίδα τύπου ΚΚΚ, τιγκα στο ρατσιστικο περιεχομενο και μου απαντησαν πως δεν ειναι εναντια στα guidelines.

Δημοσ.

Ισχύει και υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα site που υποφέρουν γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην Αμερική υπάρχουν σχολές που διδάσκουν πολιτική ορθότητα φασιστικού χαρακτήρα που βασίζεται στην φίμωση ιδεών που δεν συμβαδίζουν με το δόγμα τους. Με ονομασίες όπως gender studies κπλ. Απο την ονομασία τους και μόνο μπορείς να καταλάβεις τι ανθρώπους βγάζουν.

Το φαινόμενο είναι ακόμα πολύ περιορισμένο (δεν συναντάται στην Ελλάδα πχ), αλλά δυστυχώς πρόκειται για μια πολύ ηχηρή μειονότητα απο no-lifers που σαρώνουν μεγάλα site και αναφέρουν ό,τι θεωρούν πως τους προσβάλλει. Το βλέπουμε και στο youtube με τα copyright reports. Στην καλύτερη. Στην χειρότερη γίνονται moderators σε μικρά φόρουμ και τα λιανίζουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εεεεε τι περιμένατε αφού το 1984 έχει ήδη περάσει.

• Moderators
Δημοσ.

δεν συναντάται στην Ελλάδα πχ

Είχα πετύχει πριν από μήνες μια σελίδα στο fb με την ονομασία "Ναι, είσαι μισογύνης" η οποία είχε περιεχόμενο ίδιο με αυτό που αναρτούν hardcore SWJ tumblrinas. Οι τύποι (ή, καλύτερα, οι τύπισσες) μετέφραζαν ιδεές και επιχειρήματα του "χώρου" και τα έβαζαν στη σελίδα. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που είδα κάτι στο Ίντερνετ κι εκνευρίστηκα (τα παιχνίδια δε μετράνε, εκεί εκνευρίζομαι μονίμως :P ).

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα το κύμα copyright takedowns που έγινε στο youtube ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους και όχι πολιτικούς ή ιδεολογικούς. Δεύτερον, πάνω στο "κύμα αντίδρασης" σερφάρισαν πολλοί παριστάνοντας τους επαναστάτες και προσπαθώντας να αποκτήσουν κάποια φήμη και subscribers.

Τρίτον και κυριότερο είναι ότι ψάχνεις προβλήματα που δεν υπάρχουν. Όταν μου λες ότι "Η πολιτκη ορθοτητα (political correctness) ειναι οτι χειροτερο και υπαρχει για να μας σκλαβωση.", εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι 15 χρονών, μεγαλωμένος από αγγλόφωνα social media και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες ίσως υπάρχει σε έναν βαθμό πρόβλημα με αυτό που λές, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι ουσιαστικό. Συνήθως είναι μία βλακεία που επαναλαμβάνουν διάφοροι νεοναζί και άλλοι ηλίθιοι ακραίοι όταν τρώνε ban από την αγαπημένη τους σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα πετύχει πριν από μήνες μια σελίδα στο fb με την ονομασία "Ναι, είσαι μισογύνης" η οποία είχε περιεχόμενο ίδιο με αυτό που αναρτούν hardcore SWJ tumblrinas. Οι τύποι (ή, καλύτερα, οι τύπισσες) μετέφραζαν ιδεές και επιχειρήματα του "χώρου" και τα έβαζαν στη σελίδα. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που είδα κάτι στο Ίντερνετ κι εκνευρίστηκα (τα παιχνίδια δε μετράνε, εκεί εκνευρίζομαι μονίμως :P ).

Όποιος την πετυχαίνει τη σελίδα αυτή, αν καθίσει και τη διαβάσει γίνεται μισογύνης :cry:

Δημοσ.

Αν η έννοια της ελευθερίας καθορίζεται από το γεγονός ότι έκλεισαν κανάλια στο YouTube, επειδή κάποιοι χρησιμοποίησαν(βγάζοντας χρήματα) copyright υλικό, τότε ένα έχω να πω:

Πάτησε το Κιμ!

Παρεμπιπτόντως, το βίντεο της κοπελιάς, είναι διαθέσιμο για προβολή στο YouTube.

ελεος..... :-(

Δημοσ.

Συνήθως είναι μία βλακεία που επαναλαμβάνουν διάφοροι νεοναζί και άλλοι ηλίθιοι ακραίοι όταν τρώνε ban από την αγαπημένη τους σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

.. ή όταν προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν υπέρ του Τραμπ.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα το κύμα copyright takedowns που έγινε στο youtube ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους και όχι πολιτικούς ή ιδεολογικούς. Δεύτερον, πάνω στο "κύμα αντίδρασης" σερφάρισαν πολλοί παριστάνοντας τους επαναστάτες και προσπαθώντας να αποκτήσουν κάποια φήμη και subscribers.

Τρίτον και κυριότερο είναι ότι ψάχνεις προβλήματα που δεν υπάρχουν. Όταν μου λες ότι "Η πολιτκη ορθοτητα (political correctness) ειναι οτι χειροτερο και υπαρχει για να μας σκλαβωση.", εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι 15 χρονών, μεγαλωμένος από αγγλόφωνα social media και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες ίσως υπάρχει σε έναν βαθμό πρόβλημα με αυτό που λές, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι ουσιαστικό. Συνήθως είναι μία βλακεία που επαναλαμβάνουν διάφοροι νεοναζί και άλλοι ηλίθιοι ακραίοι όταν τρώνε ban από την αγαπημένη τους σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτο τωρα το θεωρεις απαντηση? 

Για την ακριβεια εσυ δεν εχεις ιδεα τι γινετε η απλα εχεις καποιο συμφερον και κανεις τον κινεζο, οποτε παω πασο και δεν ασχολουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...