Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.. Έχω το κινητό εδώ και 7 μήνες, κ σήμερα είδα κάτι περίεργο στη μπροστά κάμερα. Και ναι. Έχω καμμενο pixel. Το κινητό είναι αγορασμένο από Vodafone, οπότε να υποθέσω υπάρχει εγγύηση.. Αλλά με καλύπτει;γνωρίζει κανείς κάτι; έχω ξενερώσει τόσο που σκέφτομαι να το σκοτώσω κ να πάρω πάλι iPhone.

Δημοσ.

Τι εννοείς καμμένο pixel στην κάμερα; Γίνεται κάτι τέτοιο; Πρώτη φορά το διαβάζω.

Και iPhone να πάρεις μπορεί να σου βγει προβληματικό, θέμα τύχης είναι . Σ' όλες τις συσκευές συμβαίνουν. Οπότε μη το σκέφτεσαι, κράτα τη συσκευή σου και μη σκορπάς τα λεφτά σου. :P

Δημοσ.

Η οθόνη είναι εντάξει.. Όταν βάζω την μπροστά κάμερα, βγαίνει ένα καμμενο pixel. Μόνο στην μπροστά κάμερα όμως. Δεν έχει τύχει σε κανέναν;

Δημοσ.

Καλά ρε άνθρωπε, πως θα βγάζεις τώρα selfies με καμμένο pixel? Θα πέσεις πολύ στην υπόληψη των facebook φίλων.

Κοίτα να το σκοτώσεις τώρα, μη κάψει και δεύτερο και δε σε αφήσει ούτε να tweet-αρεις.

Εγώ δε θέλω να σε ξέρω. Κοίτα να διορθώσεις το 1 καμμενο πιξελ απο τα 8.000.000 της μπροστά καμερας. Έχει κι η κατάντια τα όριά της.

Υπάρχουν προγράμματα (δωρεάν) να διορθώσεις το πιξελ.

Αλλά και πάλι δε τρέχει κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν έχω δώσει 900€ ευρώ, δεν δέχομαι οι φωτογραφίες μου να έχουν ένα σημάδι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.

Υ.Γ. Ούτε εγώ θέλω να σε ξέρω

• Like 2
Δημοσ.

απλα τα πραγματα,πας στην vodafone τους το λες σου λενε αν σε καλυπτει η εγγυηση και end of story...Αλλα οπως λεει ο NEFTIS απο πανω πολυ κακο για το τιποτα...τι θα παθεις με ενα καμμενο pixel?Απο το να σου παρουν το κινητο να το τρεχουν για εγγυησεις να ελεγξουν αν την δικαιουσαι...να φας καμια πικρα και να μην μπορεις λογω καμιας υγρασιας...και να τρεχεις!Αστο να ειναι οπως ειναι μωρε...ψαξε και στο ιντερνετ αν υπαρχει καποιο πιο επισημο προβλημα και αν βρεις κατι μιλα με samsung απευθειας ειναι η γνωμη μου

Δημοσ.

Και εγω πρωτη φορα το βλεπω αυτο.

Μπας και απλα παιζει κανας κοκκος σκονη στο φακο?

Πηγαινε το να το δουν οπως και να εχει,αλλα και εγω το θεωρω αμελητεο.

Να ηταν στην οθονη και να το εβλεπες μονιμα τοτε οκ,αλλα στη μπροστινη καμερα?

Βασικα βγαλε μια φωτο και ανεβασε την να δουμε και εμεις.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι πρόβλημα έχετε ποσο το αγορασε το παιδι μου λετε? Απο την τσέπη σας τα πήρε?

Μια ερώτηση εκανε δεν χρειάζεται να βγαζουμε κακια σε οποίον δεν του αρέσει παει παρα κάτω

• Like 1
Δημοσ.

Όταν έχω δώσει 900€ ευρώ, δεν δέχομαι οι φωτογραφίες μου να έχουν ένα σημάδι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.

Υ.Γ. Ούτε εγώ θέλω να σε ξέρω

Συγγνώμη αν παρεξηγηθηκες. Έχεις τα δικιά σου. Δε σε κατηγορώ.

Είναι ακριβό το τηλ και καλά κάνεις που θες να είναι αψεγάδιαστο....

Να το κυνηγήσεις μέσω εγγυησης?

Αν σκέφτεσαι να κρατήσεις το τηλ για να βγάλει τα λεφτά του και να το ευχαριστηθεις, να μην αγχωθεις. Είναι η κάμερα των selfies. Για τούς περισσοτερους είναι περιττή. Απόλαυσε το κι μην αγχωνεσαι.

Αν πουλάς τη μια συσκευή για να πάρεις την επομένη κάθε 3μηνο, είναι πρόβλημα. Ο επόμενος αγοραστής θα το λάβει υπόψη του. Θα χάσεις. Να εκμεταλλευτεις την εγγύηση. Δε το συζηταμε.

Εγώ στη θέση σου (αν έδινα τόσα λεφτά για τηλ) θα ανησυχούσα μη βγάλει αλλά κουσούρια, που επηρεάζουν την λειτουργικοτητα του. 6 κατοστάρικα είναι. Για καμένα πιξελ στην μπροστινή κάμερα δε θα νοιαζόμουνα.

Δημοσ.

Κατι θα επαθε ο σενσορας της καμερας και δειχνει "κενο" σε εκεινο το σημειο..

Το ειχα παθει παλιοτερα με το Galaxy S3 μου, κατω δεξια και στη ληψη της φωτο αλλα και στην εφαρμογη της καμερας πριν βγαλω την φωτο κατα τη στοχευση, φαινοταν ενα μπλε σαν πιξελ λιγο πιο θολο..

Ποτε δεν εφτιαξε, δεν με πειραζε ιδιαιτερα και φαινοταν μονο σε σκοτεινες ληψεις.. Μαλιστα, οταν χτυπουσα τη συσκευη πχ ισως και να αλλαζε μεγεθος ή ετσι μου φαινοταν.

Πιστευω θα στο καλυπτει η εγγυηση, θα ειναι βλαβη της καμερας.

• Moderators
Δημοσ.

Στο επομενο σχετικο ή ασχετο σχολιο επι προσωπικου, θα φυγουν μαζι με τα σχολια και οι σχολιαστες. 

Δημοσ.

Η πολιτική για τα καμμένα πίξελ σχεδόν σε όλες τις συσκευές, ακόμα και αν την ανοίξεις καινούρια μπροστά στον υπάλληλο είναι 3 στη σειρά και πάνω. Στην οθόνη όμως, για κάμερα κλπ δεν ξέρω. Με 1 καμμένο, κανείς δεν θα στο πάρει με εγγύηση.

Δημοσ.

Είναι υπαρκτό πρόβλημα και σε φωτογραφικές μηχανές κτλ. Δεν θα διορθωθεί με τον καιρό και με κανένα προγραμμα, να το πας πίσω.

Δημοσ.

Ενα καμμενο pixel απο τα 8.000.000 σε μια οθονη που δειχνει 3.600.000 ειναι να απορεις και που το βλεπεις κυριως σε μια τυπικη φωτογραφια και οχι σε ενα μονοτονο χρωμα. Βγαλε μια φωτο και ανεβασε να την δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...