Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες καινούργια τη εννοεις; Αν έχεις ακόμα αυτές με το θρήσκευμα πάνω και χωρίς λατινικούς χαρακτήρες δεν πληρωνεις παράβολο

Ναι αυτη εννοω..

Η αλλαγη ηθελε ενα 10ευρω παραβολο , καποτε που ειχα ρωτησει..

Αλλα βασικα δεν την αλλαξα για να μην τρεχω σε εφοριες , τραπεζες , ικα κλπ κλπ.Και ας μου εχουν κανει παρατηρησεις  :P

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πανακριβες ειναι. Το κοστος παραγωγης 4 φωτο ειναι στην ουσια κατι λεπτα, το χαρτι μονο. Αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι πρεπει και ο φωτογραφος να βγαλει λεφτα. Επισης και 1 να θες αυτος για να παρει το 10ρικο θα σου βγαλει 4 θες δε θες. Εναι κοροιδια οπως και ολα τα επαγγελματα στην ελλαδα. Ο ηλεκτολογος δε παιρνει 30 ευρω για επισκεψη? Δε κανει τιποτα, απλα ερχεται και βλεπει, το πολυ να αλλαξει και μια ασφαλεια. Ελλαδα και ελευθεροι επαγγελματιες παιδια, ο χρονος του ειναι χρυσαφι, αλλα οποιος δουλευει 8 ωρες για 2.5ευρω την ωρα μαλλον δν ειναι καν ανθρωπος, ενα ζωο ειναι που υπαρχει μονο για να χανει το χρονο του για πενταροδεκαρες.

Για αυτο και εχω μαθει να φτιαχνω μονος μου, δε δινω λεφτα σε κανενα λαμογιο

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα να βγάλω φωτογραφίες για ταυτότητα και μου ζητήσανε 10 ευρώ.

Και δεν ειχα τόσα μαζί μου και δεν έβγαλα.

Μα ειναι δυνατον, 10 ευρω;

Πολύ ακριβές δεν είναι ;

ή μηπως εγώ ειμαι υπερβολικός;

Οχι δεν εχει τοση αξια. Απλος οτι ειναι αναγκαιο το ανεβαζουν σε τιμη γιατι ξερουν οτι κοσμος δεν εχει αλλη επιλογη. Κλεφτες παντου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα σχετικά νήματα που βλέπω με παρόμοια θέματα κοστολόγησης εργασίας/προϊόντων βλέπω ότι καταλήγουμε ότι όλοι είναι κλέφτες.

φωτογράφοι (για 4 φωτογραφίες τόσο;;; ),

υδραυλικοί (για ένα ξεβούλωμα νιπτήρα τόσο;;; ),

ηλεκτρολόγοι (για μια σύνδεση κουζίνας τόσο;;; ),

τσαγκάρηδες (για ένα κόλλημα σόλας τόσο;;; ),

μοδίστρες (για ένα κόντυμα τόσο;;; ),

ηλεκτρονικοί (για μια ψιλοεπισκευή τόσο;;; ),

μηχανικοί (για μια αλλαγή δίσκου τόσο;;; )  (το ίδιο πρόβλημα αλλά με άλλο "δίσκο" μπορεί να αφορά και dj :P )

κλπ

Τελικά όλοι έχουμε άποψη για το κοστολόγιο της δουλειάς του άλλου.

Με τη δική μας τί γίνεται;

Μήπως θα ήταν ένα καλό social game να ανοίξουμε ένα νήμα στο οποίο όποιος κριτικάρει δουλειά άλλου θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνει τι δουλειά κάνει και τι χρεώνει; ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 7
Δημοσ.

Ναι αυτη εννοω..

Η αλλαγη ηθελε ενα 10ευρω παραβολο , καποτε που ειχα ρωτησει..

Αλλα βασικα δεν την αλλαξα για να μην τρεχω σε εφοριες , τραπεζες , ικα κλπ κλπ.Και ας μου εχουν κανει παρατηρησεις  :P

Αλλαξα ταυτότητα τον σεπτεμβριο του 15. Πρόσεξε, την αλλαξα. Ούτε την έχασα ούτε μου τη κλεψανε. Δεν πληρωσα κανένα παράβολο.
Δημοσ.

Οι φωτογραφοι ειναι κι αυτοι λαμογια

Πηγα να κανω μια συνεργασια στο παρελθον και μου λεγανε οτι κοστολογουν πχ ενα γαμο αναλογα με το πως κοβουν τον πελατη αν εχει λεφτα ή οχι

Τελικα δεν θελανε καμια συνεργασια γιατι απο φαινεται τα κονομανε χοντρα κι αυτοι

Δεν ειναι ολοι κλεφτες αλλα οι πιο πολλοι ειναι ή τους κανει το κρατος

Θα μου πεις ο καθενας οτι θελει ζηταει

Αλλα να μην παραπονουνται μετα οτι το κλεινουν

Δεν μπορει ο ενας να ζηταει για να βαλει aircondition 80e και ο αλλος 25

Επειδη την εχω πατησει στο παρελθον σιγα σιγα μαθαινω να τα φτιαχνω ολα μονος μου (ας ειναι καλα το ιντερνετ)

Ειχε ερθει υδραυλικος να μου βαλει υγρο στον ηλιακο και ζηταγε 60ε

Αλλας μαστορας μου αβαλε στη θεση του το γατζο που κραταει τον καδο του πλυντηριου που ειχε φυγει και ηθελε 80ε !!

Ολα αυτα χωρις αποδειξη φυσικα

Οταν οι μισθοι ειναι στα 400-500ε δεν μπορει ο καθενας να ζηταει τα κερατα του

• Like 5
Δημοσ.

όποιος θεωρεί ότι κάποιοι επαγγελματίες υπερχρεώνουν μπορεί να παραιτηθεί από την κακοπληρωμένη μισθωτή εργασία του και να ακολουθήσει ένα άλλο επάγγελμα από αυτά που έχουν υπερβολικές απολαβές αλλά αυτός να χρεώνει λιγότερα για να πάρει όλη την πελατεία

• Like 3
Δημοσ.

λολ Εδώ πάντως 20 ευρώ ζητάει για τις μεγάλες διπλώματος κτλ 

Έλεος πραγματικά.

όποιος θεωρεί ότι κάποιοι επαγγελματίες υπερχρεώνουν μπορεί να παραιτηθεί από την κακοπληρωμένη μισθωτή εργασία του και να ακολουθήσει ένα άλλο επάγγελμα από αυτά που έχουν υπερβολικές απολαβές αλλά αυτός να χρεώνει λιγότερα για να πάρει όλη την πελατεία

Κλασσική εξυπνάδα ελεύθερου επαγγελματία για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κι οχι φίλε μου το αν θα παραιτηθεί κάποιος και το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα, να μάθει ο άλλος να ζητάει χρήματα σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του μέσου έλληνα στις μέρες μας. Γιατί όσο εσύ γκρινιάζεις για τον ΦΠΑ για τον ΟΑΕΕ και την εφορία άλλο τόσο γκρινιάζει και ο κακοπληρωμένος μισθωτός για την ακρίβεια και τον ΕΝΦΙΑ.

Ακούς εκεί να ζητάει ο άλλος 20ευρώ για μια φωτογραφία.

Δεν μπορει ο ενας να ζηταει για να βαλει aircondition 80e και ο αλλος 25

Αποκλείται ασυζητητί να ζήτησε 25ευρώ για τοποθέτηση κλιματιστικού, εκτός αν μπερδεύτηκε και ήθελε να σου πει για ετήσιο service καθαρισμό κτλ. Ο μέσος όρος για τοποθέτηση είναι 70 ως και 120 ευρώ, άντε στην χειρότερη να είναι κανένας κακομοίρης και να στην ρίξει στα 50-60ευρώ, 25 δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.

Αποκλείται ασυζητητί να ζήτησε 25ευρώ για τοποθέτηση κλιματιστικού, εκτός αν μπερδεύτηκε και ήθελε να σου πει για ετήσιο service καθαρισμό κτλ. Ο μέσος όρος για τοποθέτηση είναι 70 ως και 120 ευρώ, άντε στην χειρότερη να είναι κανένας κακομοίρης και να στην ρίξει στα 50-60ευρώ, 25 δεν υπάρχει περίπτωση.

Σήμερα το απόγευμα έγινε η δουλειά με 25€

Εγώ τον έστειλα σε φίλο

Εμένα μου πήρε 50 για μεταφορά από ένα σπίτι σε άλλο.

Δημοσ.

Εγώ τον έστειλα σε φίλο

πιτσιρικάς που μόλις τελείωσε τη σχολή θα είναι. Μόλις θα μάθει την αγορά και ξεκαυλώσει, θα δεις πως ανεβαίνουν οι τιμές. Βάλτε κι άλλα κλιματιστικά τώρα που μπορείτε :-D

Δημοσ.

αντε να δουμε ποτε θα ξεκινησουν να βγαζουν τις καινουργιες (καρτα)

ολο λεω να βγαλω νεα κ ολο το αναβαλλω..κοντευει να γινει σα μαρουλι

κ μετα φαε μια μερα να τρεχεις σε σε εφοριες, τραπεζες..

Μου έχει άτομο πει που δουλεύει σε ΚΕΠ, ο προϊστάμενος συγκεκριμένα (όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει), ότι η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτεπάγγελτα όλες τις δημόσιες υπηρεσίες για την αλλαγή της ταυτότητας. Αν δεν το κάνει αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Εγώ τον έστειλα σε φίλο

Στο σπίτι σου υπήρχε απο πριν τρύπα στον τοίχο?

Είσαι πολύ τυχερός που βρήκες άτομο με τόσο χαμηλή τιμή, λογικά θα ισχύει αυτό που είπε ο death lord.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...