Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 βδομάδες μας έδωσε μια φίλη 130 ευρώ να της αγοράσουμε 4 ζευγάρια παπούτσια από το ioffer. Δυστυχώς κανένας από τους 4 πωλητές δεν δέχεται paypal.

Δοκιμάσαμε με χρεωστική alphabank - τίποτα

Δοκιμάσαμε με χρεωστικής πειραιώς - τιποτα

Δοκιμάσαμε με χρεωστική εθνικής - τιποτα

όλες οι παραπάνω ήταν οι κλασσικές χρεωστικές τύπου visa εκτός από της εθνικής που ηταν mastercard.

Μας είπε μια κοπέλα ότι είχε αγοράσει από εκεί τελικά με prepaid της attica. Οπότε σήμερα πήγα και έκανα αίτηση για μια τέτοια την οποία θα την πάρω την πέμπτη.

Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από εκει με άλλο τρόπο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το τρικ με την μεταφορά χρημάτων που βρίσκεται στο section με το ιντερνετ.

Αν και βέβαια θα σου βγει πιο ακριβά, την δουλειά σου θα την κάνεις.

Δημοσ.

δεν σου περναει η αγορα λογω του capital control στην Ελλαδα , δοκιμασε να βγαλεις με καρτα american express της τραπεζας alpha bank εχει 10 ευρω ετησιο παγιο και περναει κανονικα για αγορες στο εξωτερικο , επισης περνανε και οι αγορες μεσω revolut που κατεβαζεις την εφαρμογη στο κινητο κανεις λογαριασμο και στελνεις μεσω εμβασματος μεσω internet banking στο λογαρισμο που σου δινει και σου τα περνανε σε 5 μερες περιπου στο λογαριασμο σου και μετα με τον κωδικο της εικονικης καρτας κανεις αγορες , μετα 

μπορεις να βγαλεις μια viva wallet και αυτη ομως την γεμιζεις απο συνεργαζομενα καταστηματα  π.χ. public και εχει 5 ευρω και σου στελνει καρτα στο σπιτι . ολες περνανε για αγορες στο εξωτερικο , δοκιμασε μια απο τις 3 , καμια αλλη καρτα δεν μου περναει εμενα .. 

Δημοσ.

Μεγάλη προσοχή γιατί είναι γεμάτο απατεώνες τον εν λόγο site.

Αν γίνει στραβη δεν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένοι δέχονται μονο visa και MasterCard. Περιμένω την prepaid και θα δοκιμάσω . Αν και πάλι μου βγάλει τα ίδια δίνω τα χρήματα πίσω και δεν ασχολουμαι. Γενικά πάντως η γυναίκα μου αγοράζει απο το wish με την κάρτα της και δεν εχει αντιμετωπίσει ποτέ θεμα

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το τρικ με την μεταφορά χρημάτων που βρίσκεται στο section με το ιντερνετ.

Αν και βέβαια θα σου βγει πιο ακριβά, την δουλειά σου θα την κάνεις.

Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι στη μέθοδο του Request Money. Αυτό δεν έχει νόημα να το κάνει, γιατί, όπως έγραψε από την αρχή ο ΜΑΝΩΛΗΣ1, οι πωλητές που τον ενδιαφέρουν δεν δέχονται PayPal, οπότε του είναι εντελώς αχρείαστο να φορτίσει το Balance του με χρήματα για τις συγκεκριμένες συναλλαγές.

Δημοσ.

Δοκίμασε την εφαρμογή Leupost που βρίσκεται στο playstore... Φορτώνει με οποιαδήποτε mastercard ελληνικής τράπεζας εκτός βεβαίως της μεγαλης ΕΘΝΙΚΗΣ (δεν ξέρω γτ)!

Δημοσ.

Θα σας ενημερώσω με το καλό την παρασκευή που θα εχω την prepaid της attica. Μια φίλη αγόρασε έτσι από εκεί. Θα δούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...