redhotstef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μενω στον δευτερο οροφο και ακουω θορυβο εξω στη αυλη. Βγαινω εξω στο σκοταδι και βλεπω μια γατα, αντανακλαστικα καθω θορυβο τρομου και η γατα ξαναπηδαει στο διπλανο μπαλκονι του γειτονα. Την γατα την ξαναδα πριν κατι μηνες, δεν ειναι γνωστο οτι υπαρχει γατα στο διπλα σπιτι, παιζει δηλαδη να ηρθε απο το τεταρτο σπιτι του τετραγωνου πχ. Δεν ξερω τι περιμενα να δω στην αυλη, ισως καποιον εξωγηινο. Το θεμα ειναι οτι μου κοπηκαν τα ποδια για ενα λεπτο συν την ταχυκαρδια που προεκυψε απο τον φοβο. Δεν μπορουσα να περπατησω φυσιολογικα. Το ιδιο παθαινωω καθε μα καθε φορα που γινεται σεισμος. Ετσι μου βγαινει ο φοβος χωρις να το θελω. Το παθαινετε και εσεις ή καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα, και αν ναι πως;
john654321 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 1μετα το μεσημερανιο φαγητο και θα εισαι μια χαρα! περα απο την πλακα λογικο δεν ειναι να τρομαζεις? 1
Laurelien Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ο καθενας αντιδρα διαφορετικα. Εγω συνηθως τρεχω σαν να μην υπαρχει αυριο. Αλλα εχει τυχει να παγωσω.
michael92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 1μετα το μεσημερανιο φαγητο και θα εισαι μια χαρα! περα απο την πλακα λογικο δεν ειναι να τρομαζεις? Γιατί του δίνεις ληγμένα του παιδιού; 11
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ναι,καθε φορα που ακουω για αναπτυξιακα νομοσχεδια 16
volos27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 εγω οταν φοβαμαι νευριαζω,δλδ ετσι μου βγαινει ο φοβος,τσατιζομαι οχι επειδη φοβηθηκα δεν ξερω πως να το εκφρασω,τρομαζω κ σηκωνομαι τσατισμενος να παω να δω τι γινετε ,αλλα δεν θελω να παω στην ουσια με τον σεισμο αν ειμαι εξω οκ δεν τρεχει τπτ,αν ειμαι σπιτι φοβαμαι μην πεσει το φωτιστικο κ κανας σοφας πανω στην οθονη οποτε την προστατευω με το σωμα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Είναι στον άνθρωπο. Αν θες μια θεωρία, είναι ότι κάθε φορά που φοβάσαι ο οργανισμός εκκρίνει ορμόνες Fight or Flight. Αν είναι fight, σημαίνει ότι έχεις ιδέα τι γίνεται γύρω σου (φωτισμός, περιβάλλον) και είσαι έτοιμος για μάχη. Αν ομως δεν βλέπεις (σκοτάδι) και δεν γνωρίζει τι και πως, είσαι στο flight mode, δηλαδή ο οργανισμός εκκρίνει τις κατάλληλες ορμόνες για να τρέχεις του διαόλου. Έτσι θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό που σου "κόπηκαν" τα πόδια.
Muchacho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Eγω δυστυχως οταν τρομαξω παγωνω στην κυριολεξια.Για λιγα δευτερολεπτα δεν μπορω να κουνηθω καθολου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Eγω δυστυχως οταν τρομαξω παγωνω στην κυριολεξια.Για λιγα δευτερολεπτα δεν μπορω να κουνηθω καθολου. Μην τρομάζεις τότε :P :P
Muchacho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μην τρομάζεις τότε :P :P Αυτο δεν μου συμβαινει σε καθημερινα πραγματα που τρομαζει ο καθενας πχ σεισμος,κατι πεταχτηκε,ξαφνικος δυνατος θορυβος κτλ.Αλλα σε μεμονωμενες περιπτωσεις που για την ζωη σου πρεπει να κουνηθεις αμμεσα...
Avatar_GR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Είναι στον άνθρωπο. Αν θες μια θεωρία, είναι ότι κάθε φορά που φοβάσαι ο οργανισμός εκκρίνει ορμόνες Fight or Flight. Αν είναι fight, σημαίνει ότι έχεις ιδέα τι γίνεται γύρω σου (φωτισμός, περιβάλλον) και είσαι έτοιμος για μάχη. Αν ομως δεν βλέπεις (σκοτάδι) και δεν γνωρίζει τι και πως, είσαι στο flight mode, δηλαδή ο οργανισμός εκκρίνει τις κατάλληλες ορμόνες για να τρέχεις του διαόλου. Έτσι θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό που σου "κόπηκαν" τα πόδια. Το Fight or Flight είναι ολόκληρη επιστήμη φίλε. Σε πολλές σύγχρονες πολεμικές τέχνες/μαχητικά αθλήματα ένας φοβερός μαχητής στην σχολή σε περίπτωση πραγματικού κινδύνου αν του κοπούν τα πόδια είναι άχρηστα όλα τα χρόνια που έκανε αυτοάμυνα... Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι όταν χρειαστεί να fight Θα το καταφέρουν... είναι πολύ δύσκολο όμως και θέλει εκπαίδευση
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το Fight or Flight είναι ολόκληρη επιστήμη φίλε. Σε πολλές σύγχρονες πολεμικές τέχνες/μαχητικά αθλήματα ένας φοβερός μαχητής στην σχολή σε περίπτωση πραγματικού κινδύνου αν του κοπούν τα πόδια είναι άχρηστα όλα τα χρόνια που έκανε αυτοάμυνα... Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι όταν χρειαστεί να fight Θα το καταφέρουν... είναι πολύ δύσκολο όμως και θέλει εκπαίδευση Συμφωνώ.
redhotstef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Προσωπικα εχω θεμα και οταν νιωθω να με απειλουν η κατι τετοιο, οταν τυχαινε να υπαρξει περιπτωση να τσακωθω με καποιον. Οταν σε πιανει ενα τρεμουλο μεσα σου συν ταχυκαρδια. Εκει ειναι που βλεπω οτι δεν μπορω να ειμαι ηρεμος και να "fight" αλλα να τρεξω μακρια. Δεν ξερω, εχοντας δει αποσπασματα απο καυγαδες στο youtube παλιοτερα, βλεπω οτι αυτοι που τσακωνονται νιωθουν πολυ σιγουροι για τον εαυτο τους, ακομα και οταν χανουν. Εγω αυτο το πραγμα δεν το εχω, δεν ξερω αν πηγαινα ποτε σε πολεμικη τεχνη αν το εβρισκα. Αλλα αυτο με τους σεισμους και την αισθηση στα ποδια/γονατα με επιανε παντα ακομα και ξαπλωμενος να ημουν.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εμένα μόνο 1 φορά στην ζωή μου θυμάμαι ότι μου είχαν κοπεί τα πόδια, παραλίγο να γίνει ατύχημα με αυτοκίνητο όπου θα έπαιρνε σβάρνα άλλα 1-2 αυτοκίνητα και εμένα μαζί (ήμουν και εγώ στο αυτοκίνητό μου). Δεν είχα ξαναφοβηθεί τόσο. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω και δεν οδήγησα καθόλου αυτοκίνητο αυτό το διάστημα. Κατα τα άλλα αν προχωράω στον δρόμο ή κάνω οτιδήποτε άλλο και στα καλά καθούμενα πεταχτεί κάποιος ή κάτι ή αν ακούσω κάποιον περίεργο θόρυβο, πετάγομαι φυσικά αλλά αντανακλαστικά παίρνω μια κίνηση καράτε για να βαρέσω ότι μου πεταχτεί μπροστά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα