Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αυτό είναι κάτι που το φαντάζονται και το προσπαθούν από την αρχή της ιστορίας ,όσο παλιά μπορεί να είναι.....μέχρι τώρα πάντως μόνο τρέλλα και μεγαλομανία κατάφεραν......

Δημοσ.
Να τελειοποιήσουν?????????

1ο) Ο άνθρωπος είναι τέλειος μέσα στην ατέλειά του.

2ο) Δεν υπάρχει τέλειο.

Πανύβλακες, ε πανύβλακες.

Δημοσ.
ειναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ.με Ι πανιβλακα.οταν γραφεις στους αλλους πως ειναι πανιβλακες και το γραφεις λαθος...μαλλον εσυ εισαι ο πανιβλακας
Δημοσ.

Σε όλα τα χρόνια της ανθρωπότητας, πως γίνεται εμείς στα τελευταία 50 (άντε 100) χρόνια να βρούμε τα πάντα;

Το εχω σκεφτει και εχω καταληξει οτι ειναι λογω του ψευτικου χωρις αντικρυσμα χρηματος, κομπινες τραπεζων, δανεισμος χρηματος που δεν υπαρχει (αερας) κτλ. Για να κανεις μια ερευνα, να φτιαξεις και να προωθησεις κατι θελεις λεφτα, πρεπει να κινηθει χρημα παντου με δανεια. Αλλο που τωρα φτανουμε στο προβλημα της φουσκας. Με ψευτικο χρημα γιναν ολα αυτα.
Δημοσ.

Οι επιστήμονες όλο μ@μ@κίες κάνουν με πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουν ακριβώς και θα έχουμε τίποτε θέματα. Ακούς εκεί "βελτίωση της ανθρωπότητας". Κάτι τέτοιες π@π@ριές έλεγε και ο Mengele.

Δημοσ.

Άσχετο με το άρθρο αλλά δεν έιναι πράσινα άλογα.Είναι πράσσειν άλογα σε απαρέμφατο αρχαίας ελληνικής.πράττω, στα αρχαία τα 2 τ γίνονται σ οπότε πράσσω(απαρέμφατο πράσσειν) άλογα δηλαδή αυτός που πράττει(συμπεριφέρεται) χωρίς λογική.

Νιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος τώρα που το ξέρω.

Δημοσ.

Άσχετο με το άρθρο αλλά δεν έιναι πράσινα άλογα.Είναι πράσσειν άλογα σε απαρέμφατο αρχαίας ελληνικής.πράττω, στα αρχαία τα 2 τ γίνονται σ οπότε πράσσω(απαρέμφατο πράσσειν) άλογα δηλαδή αυτός που πράττει(συμπεριφέρεται) χωρίς λογική.

Το οποίο εξελίχτηκε,και όπως το νεαρό ύδωρ έγινε νερό,έτσι και το πράσσειν έγινε πράσινα.

Οπότε είναι πράσινα άλογα,και χρησιμοποιείται για να υποδείξει κάτι που δεν έχει λογική.

Win είναι η φάση όπως το βλέπω.Έχουν συμβεί και χειρότερα πράγματα στην ελληνική γλώσσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...