Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ψάχνω να αγοράσω νέο υπολογιστή γιατί ο παλιός μου τα έφτυσε.
απο τον παλιό μου υπολογιστή έχω ήδη οθόνη Asus vg248qe,Σκληρό δίσκο,κάρτα γραφικών evga gtx 750,πληκτρολόγιο,ακουστικά,ποντίκι και κουτί υπολογιστή.

Ποσό που διαθέτουμε :500 ευρω 

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαι Ηράκλειο
Έχω βάλει στο μάτι εναν επεξεργαστή intel core i5 4690 και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλός και αν ναι αν θα φτάσουν τα λεφτά για να τον συμπεριλάβω στον υπολογιστή
σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Πρέπει να μας ενημερώσεις για το ακριβές μοντέλου του κουτιού και του σκληρού δίσκου που διαθέτεις (υποθέτω ότι είναι HDD).

Δε μας έχεις ενημερώσει και για το κατά πόσο θα ασχοληθείς με overclock.

Παρόλα αυτά, μια σύνθεση κατά 99% συμβατή είναι η εξής (δεν επιδέχεται OC):

CPU: Core i5 6500 ~220€

RAM: HyperX DDR4 8GB ~38€

M/B: ASRock H170M Pro4 ~100€

PSU: Seasonic G-360 Gold ~60€ σε περίπτωση που δε θα γίνει αναβάθμιση, ή Thermaltake Smart CE 530W ~60€ σε περίπτωση που ίσως (μάλλον ναι) γίνει αναβάθμιση (μιλάω κυρίως για κάρτα γραφικών)

SSD: OCZ TRN150 240GB ~67€

Με τα ρέστα ξεκινάς να μαζεύεις για νέα κάρτα γραφικών :P

Δημοσ.

Πρέπει να μας ενημερώσεις για το ακριβές μοντέλου του κουτιού και του σκληρού δίσκου που διαθέτεις (υποθέτω ότι είναι HDD).

Δε μας έχεις ενημερώσει και για το κατά πόσο θα ασχοληθείς με overclock.

Παρόλα αυτά, μια σύνθεση κατά 99% συμβατή είναι η εξής (δεν επιδέχεται OC):

CPU: Core i5 6500 ~220€

RAM: HyperX DDR4 8GB ~38€

M/B: ASRock H170M Pro4 ~100€

PSU: Seasonic G-360 Gold ~60€ σε περίπτωση που δε θα γίνει αναβάθμιση, ή Thermaltake Smart CE 530W ~60€ σε περίπτωση που ίσως (μάλλον ναι) γίνει αναβάθμιση (μιλάω κυρίως για κάρτα γραφικών)

SSD: OCZ TRN150 240GB ~67€

Με τα ρέστα ξεκινάς να μαζεύεις για νέα κάρτα γραφικών :P

δυστυχως δεν τα εχω εδω που βρισκομαι για να σου τα πω ακριβως, μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου προτεινεις και 1 κουτι απο το e-shop ετσι ωστε να παω σε ολοκληρομενη συνθεση?

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά γιατί να μην πας στη νέα πλατφόρμα που σου πρότεινε ο Lampis? Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό αλλά μπορείς να βλάλεις το παραπάνω Thermaltake και να γλιτώσεις ένα 20αρικο για να πάρεις και κουτί. 

Ποια παχνίδια παίζεις?

• Like 2
Δημοσ.

καλυτερα skylake i5 6500 παρά τον "αρχαίο" 1150 που σε 3-4 χρόνια αν σου σκάσει η μητρική θα ψάχνεις τις αγγελίες και θα παρακαλάς να βρεις με 100ευρώ.

επίσης low budget σύστημα , ακριβή μητρική?

πάρε μια gigabyte H110 ή Β150 αλλά να παίρνει ddr4?

Δημοσ.

καλως, σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα προτιμησω τοτε το setup του λαμπη.Απο παιχνιδια παιζω μονο Counter strike Global Offensive κυριως και αν εχω χρονο rainbow siege και το the division.

Δημοσ.

καλως, σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα προτιμησω τοτε το setup του λαμπη.Απο παιχνιδια παιζω μονο Counter strike Global Offensive κυριως και αν εχω χρονο rainbow siege και το the division.

Τότε τον i5 θα είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...