παγωτό Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το σπίτι κλασικά χάλια/μέτρια ηχομόνωση. Ακούω τους πάνω τους κάτω χωρίς πρόβλημα αλλά με συμβιβασμούς.Είμαι κύριος στις ώρες κοινής ησυχίας, μουσική σε νορμάλ επίπεδα έως σιγά.Η από κάτω τώρα είναι το πρόβλημα.1) Μεγάλης ηλικίας 2) Μάλλον τρελοφέρνει και δεν είναι στα καλά της. (85 χρονών+)Στην αρχή όταν νοίκιασα το σπίτι δεν έκανε πολλά.Τους τελευταίους 2-3ς μήνες κάνει τα εξής:Μπινελίκια και ιστορίες με φωνή που τα ακούω (Ρεμάλια, αληταράδες θα σας κλείσω φυλακή και άλλα τέτοια σουρεαλ.)Έρχεται βαράει τη πόρτα μου 3-4ς φορές τη μέρα (Μπορεί και 3ς το βράδυ) με ένα σφυρί που χτυπάνε τα κρέατα.Και τίποτα να μην κάνω μέσα στο σπίτι δλδ απόλυτη ησυχία σκάει και ξανά μανά τα ίδια.Και μια ταινία να βλέπω δλδ αυτή αν έχω καταλάβει ενοχλείται (volume 5/100 να φανταστείτε με το ζόρι ακούω εγώ.) έρχεται και μπαμπ μπαμ τη πόρτα σαν ζώο. Μέχρι να ανοίξω έχει καταεξαφανιστεί.Η ιδιοκτήτρια σηκώνει τα χέρια ψηλά.Η αστυνομία που ηθρε και τους εδιξα και βίντεο να είναι με το σφυρί στα χέρια δεν μπορεί να κάνει τπτ Πήρα και τη κόρη της αλλά μηδέν ενδιαφέρον για την ψυχική υγεία της κόρης της.¨Ερχεται και λέει κάτι περίεργα "σταμάτα το τζιτζίκι""αυτά που ρίχνετε στο κεφάλι μου"Χθες κατεβαιναι από τις σκάλες καθόταν στις σκάλες η τυπισα με ανοιχτή τη πορτα του σπιτιού της και δεν ξέρω τι φάση έκανε.μου ρίξε ένα μπινελίκι, και μετά με έκραξε ως "γκαβούλιακα" επειδή άναψα το φως να κατέβω.1) Να μετακομήσω δεν μπορώ (θέλει λευτά, χρόνο ν αβρεις καλό σπίτι και τέτοια.2) Η ενοικιάστρια είναι ΟΚ να σπάσω το συμβόλαιο και να φυγω για μένα αυτή την εποχή δεν είναι ιδανικό να φύγω.πως μπορώ να διαχειριστώ τη κατάσταση; τις έχω μιλήσει με καλό λογικό τρόπο, τίποτα.τις έχω πουλήσει τρέλα (λεκτική), τίποτα. trolls accepted./major λύσεις accepted. 1
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 τιποτα ρε αγνοησε την κι αν συνεχισει εισαγγελικη παραγγελια για τρελαδικο
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 τιποτα ρε αγνοησε την κι αν συνεχισει εισαγγελικη παραγγελια για τρελαδικο Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι δεν είναι απλή διαδικασία να μαζέψουν κάποιον...
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βρες μια στολή του Χάρου με το δρεπάνι και κάτσε στο σκοτάδι στην σκάλα για να τρομάξει. Αν σε ρωτήσει, πες ότι είσαι ο χάρος και ότι ήρθες να την πάρεις. Πέρα από την πλάκα, αν ενοχλείται με το παραμικρό τότε θα είναι καμιά γιαγιά που δεν έχει με τι να ασχοληθεί (πιθανώς να την έχουν παρατήσει στην μοίρα της και τα παιδιά/εγγόνια της) και θέλει να ασχολείται με κάτι. Σε πολυκατοικία μένεις; Οι άλλοι ένοικοι δεν έχουν πρόβλημα; 7
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι δεν είναι απλή διαδικασία να μαζέψουν κάποιον... το σφυρι δεν είναι ακριβως ελαφρυ πραγμα, το ότι είναι γυναικα και 85 χρονων δε σημαινει ότι δεν είναι επικινδυνη 1
παγωτό Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οι άλλοι ένοικοι δεν έχουν πρόβλημα (λες και χτυπάει την δικια τους πόρτα.)εκτός από την κάτω της αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.Η εισαγγελία αν δεν απατώμαι χρειάζεται και έγκριση της οικογένειας για να μπει σε κάνα (τρελάδικο). Να χα λευτα χρόνο και όρεξη να μετακομμίσω θα έφευγα με την μια 1
παγωτό Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο έχει στοχοποιήσει εσένα? προφανέστατα είμαι ο μόνος που τις διαχέει τον ήχο από κάτω. αλλα και τίποτα να μην ακούγεται αυτή πάλι την κάνει παγωτό. ακόμα και για σκύλο με έχει κατηγωρήσει αλλα δεν έχω (έχουν οι δίπλα.)
e-tic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Με την εισαγγελική παραγγελία θα την καλέσουν στο τμήμα για να της πουν οτι έκανες παράπονα. Μπορεί να πάει, μπορεί και όχι, δεν είναι υποχρεωμένη. Αν πάει και ο ΑΞ.ΥΠ. διαπιστώσει οτι όντως είναι τρελή, και εφόσον δεν βαριέται να ασχοληθεί, θα μιλήσει με τον αρμόδιο εισαγγελέα και θα ζητήσει τον εγκλεισμό της. Αν εγκλειστεί σε κάποιο τρελάδικο πάλι δεν ησυχάζεις απόλυτα, καθώς μπορεί την επόμενη μέρα να την αφήσουν να φύγει (επειδή δεν είναι σοβαρή/επικίνδυνη περίπτωση, επειδή δεν έχουν χώρο να την κρατήσουν κτλ)
alxlightning Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αστυνομια και αυτοφορο ότι σε απειλεί τοτε 1
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο έχει στοχοποιήσει εσένα? Το είπε καθαρά, του φώναξε "σταματά το τζατζίκι". Αν ο άλλος το τερμάτισε, πόσο να αντέξει, γριά γυναίκα. 17
e-tic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Νομίζω οτι αν είναι να κάνεις εισαγγελική παραγγελία θα έπρεπε να την κάνεις προς τα παιδιά της, εφόσον όπως λές έχεις μιλήσει ήδη μαζί τους, και να ζητήσεις να συνετίσουν/εγκλείσουν την μάνα τους.
παγωτό Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το είπε καθαρά, του φώναξε "σταματά το τζατζίκι". Αν ο άλλος το τερμάτισε, πόσο να αντέξει, γριά γυναίκα. αν έχω πιάσει το κόλπο της μετάφρασης το τζιτζίκι είναι ο ήχος, μουσική, περπάτημα και άλλα. τη προηγούμενη εβδομάδα, ξυπνάω πάω να κάνω καφέ 8 το πρωί. ΄Έχω ξεκλειδώσει τις 2 καλές κλειδαριές και έχει μείνει μια περίεργου παλιού τύπου αλλα δεν είχε μαγκώσει καλά. Έρχεται δίνει μια με το σφυρί και ανοίγει. Έχω μείνει κάγκελο πάω τσεκάρω ήταν αυτή να κοιτάει σαν χάνος. Τις λέω έχεις ξεφύγει και τις την κλείνω στη μάπα. 3
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πέρα από την πλάκα, αν κάνεις στα σοβαρά ότι φεύγεις πιθανόν να την ακούσει αλλιώς τη φάση και η ιδιοκτήτριά σου. Ειδικά αφού το πρόβλημα δεν θα φύγει μαζί σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις