astrosunnefo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...τι προετοιμασία χρειάζεται; tub-before1.jpg Ε, όσο να πεις, ένα καθάρισμα θα το πατήσω. Είμαι ψυχαναγκαστική σε κάτι τέτοια.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ε, όσο να πεις, ένα καθάρισμα θα το πατήσω. Είμαι ψυχαναγκαστική σε κάτι τέτοια.λιγο οξυ και μετα βουτας.καθαριζει τα παντα
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Άντε πες καθάρισες την μπανιέρα, και την γέμισες. Μέτα θέλεις ειδικά σαπούνια,σαμπουάν κλπ ή βάζεις το καθημερινό σαμπουάν σου?
astrosunnefo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Άντε πες καθάρισες την μπανιέρα, και την γέμισες. Μέτα θέλεις ειδικά σαπούνια,σαμπουάν κλπ ή βάζεις το καθημερινό σαμπουάν σου? Δεν χρειάζεται να βάλεις έλαια/μπάλες/άλατα, εφόσον δε θες. Και μόνο με το αφρόλουτρό σου είσαι κομπλέ. 1
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Don't try this at home: Έτσι μόνο καθαρίζει η δικιά μου μπανιέρα
evabb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν θέλω να σας πικρανω αλλά στο breaking bad είχε πάρα πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Αυτό με τα πτώματα και την μπανιέρα ήταν τελείως ψέμα. Πρώτον αυτό το οξύ δεν λιώνει ιστους εύκολα και δεύτερον για να λιώσει η μπανιέρα και το πάτωμα θα πρέπει να μείνει το οξύ μέσα για μήνες.
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πόσα πτώματα βάζεις μέσα? Κανένα. Η μπανιέρα είναι τόσο βρώμικη που καθαρίζει μόνο με τις πατέντες του Haisenberg.
mclein Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 το : "τη γεμίζετε τη μπανιερα" είναι σαν "το μαστιγωνεις το δελφινι ;" 4
deesnider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αυτό με τα πτώματα και την μπανιέρα ήταν τελείως ψέμα. Πρώτον αυτό το οξύ δεν λιώνει ιστους εύκολα... ...εσύ...κάτι ξέρεις... 1
Pokemon640 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τη γεμίζω, πάντως στο καθαρισμό θέλει πάντα σφουγγάρι με τη soft επιφάνεια, αν βάζεις σκληρή η σύρμα καταστρέφεις το σμάλτο και θα θες γρηγορότερα συντήρηση.
Laurelien Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εμένα μικρή μ'άρεσε να τη γεμίζω για να παίζω. Αλλά όντως θυμάμαι χαλάρωνα πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο ντουζ. Και είχαμε μια μπανιέρα γωνίας κάπως έτσι. Δεν θέλω να σας πικρανω αλλά στο breaking bad είχε πάρα πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Αυτό με τα πτώματα και την μπανιέρα ήταν τελείως ψέμα. Πρώτον αυτό το οξύ δεν λιώνει ιστους εύκολα και δεύτερον για να λιώσει η μπανιέρα και το πάτωμα θα πρέπει να μείνει το οξύ μέσα για μήνες. Εμπειρία;
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εμένα μικρή μ'άρεσε να τη γεμίζω για να παίζω. Αλλά όντως θυμάμαι χαλάρωνα πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο ντουζ. Και είχαμε μια μπανιέρα γωνίας κάπως έτσι. oloi/ολες με τα παπακια και δεν ξερω τι αλλο.και 10 κιλα αφρολουτρο να κανει αφρο. ...εσύ...κάτι ξέρεις... ενω καποιο φοβουνται οτι τα κοκκαλα δεν λιωνουν ευκολα εν τουτοις η καρδια ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα για να κανει .ενας πολυ δυνατος μυς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα