Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταίους 2 μήνες αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο πρόβλημα με το ασανσέρ της πολυκατοικίας μας και δεν μπορούμε να βρούμε λύση με κανέναν τρόπο.

Κάποιος από την πολυκατοικία κατεβάζει συνεχώς έναν διακόπτη που βρίσκεται στην εσωτερική καμπίνα του ασανσέρ πάνω από τα πλήκτρα που πατάς για να πας στον όροφο. Ο διακόπτης βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο off με αποτέλεσμα το ασανσέρ να βρίσκεται ακινητοποιημένο με ανοιχτό το φως της καμπίνας και λέει συνεχώς οτι είναι κατειλημμένο. 

Η κατάσταση μας έχει σπάσει τα νεύρα, η πολυκατοικία είναι 4όροφη. Αν το ασανσέρ βρίσκεται με τον διακόπτη στο off στο ισόγειο τότε αναγκαζόμαστε να κατέβουμε από την σκάλα να ανεβάσουμε τον διακόπτη στο on. 

Μετά από γενική συνέλευση της πολυκατοικίας και πολλές γκρίνιες αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια κάμερα στο ισόγειο του κλιμακοστασίου η οποία βλέπει το ασανσέρ, οπότε αν κάποιος κατεβάσει τον διακόπτη θα τον καταλάβουμε γιατί μόλις κλείσει η πόρτα του ασανσέρ το φως της καμπίνας θα έμενε ανοιχτό.

Έλα όμως που από τότε που βάλαμε κάμερα, ο πυροβολημένος ένοικος της πολυκατοικίας βγαίνει από το διαμέρισμά του καλεί το ασανσέρ σε άλλον άσχετο όροφο και από εκεί κατεβάζει πάλι τον διακόπτη και μετά επιστρέφει στο διαμέρισμά του από την σκάλα αφήνοντας εμας τους βλάκες να ανεβοκατεβαίνουμε με τα πόδια για να δούμε σε ποιον όροφο πάλι είναι σταματημένο το ασανσέρ για να το βάλουμε στο on και να λειτουργήσει ξανά. 

Η κατάσταση συνεχίζεται και είναι τραγική, δεν μπορούμε να βρουμε ποιος το κάνει, βγαίνει από το διαμέρισμά του με απόλυτη ησυχία καλεί το ασανσέρ και το θέτει στο off. Άτομα με ψώνια επιστρέφουν στην πολυκατοικία και ανεβαίνουν με τα πόδια από την σκάλα..... παππούδες ταλαιπωρούνται..... Και σίγουρα όποιος το κάνει έχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχουν παιδιά στην πολυκατοικία.

Μετά από ΓΣ που έγινε προέκυψαν τα εξής, έπεσε η πρόταση να τοποθετηθεί κάμερα σε κάθε όροφο που θα κοιτάει το ασανσέρ, ο διαχειριστής το αρνήθηκε γιατί όπως είπε θα πρέπει να έχουμε πέντε διαφορετικές οθόνες να κοιτάμε το ασανσέρ σε κάθε όροφο. Αποφασίσαμε να υποβληθεί μήνυση και να εξεταστεί ο διακόπτης για γενετικό υλικό ή αποτυπώματα, αλλά πιστεύω δεν θα γίνει κάτι γιατί ο παρλαπίπας ένοικος θα κάνει την δουλειά με γάντια.

Ανέφερα και μια άλλη δική μου πρόταση, αν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί ασύρματη κάμερα εντός της καμπίνας που θα καταγράφει τα πάντα σε μια οθόνη στο διαμέρισμα του διαχειριστή, το αρνήθηκαν όμως γιατί δεν ήθελαν να πληρώνουν και άλλα λεφτά οι υπόλοιποι.

Πάντως αν βρούμε ποιος το κάνει, θα τον υποχρεώσουμε να μας πληρώσει όλα τα λεφτά που δώσαμε για κάμερες και κουραφέξαλα, επίσης να ζητήσει συγνώμη μέσω δικηγόρου με επίσημο έγγραφο αλλιώς θα πέσει και άλλη μήνυση.

• Like 5
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τρολλάρεις και ειναι ψευτικη ιστορία, πολλά συγχαρητήρια, την απόλαυσα όσο δεν πάει. 

Αν πάλι λες αλήθεια, wtf? Και ο τυπάς είναι μαζί σας στις συνελεύσεις και παραπονιεται κι αυτος για αυτόν που το κάνει?

• Like 24
Δημοσ.

Λέτε στον ασανσερατζή να απενεργοποιήσει αυτόν τον διακόπτη, ώστε και να τον βάζει στο off να μην συμβαίνει τίποτα.

• Like 16
Δημοσ.

Αν τρολλάρεις και ειναι ψευτικη ιστορία, πολλά συγχαρητήρια, την απόλαυσα όσο δεν πάει. 

Αν πάλι λες αλήθεια, wtf? Και ο τυπάς είναι μαζί σας στις συνελεύσεις και παραπονιεται κι αυτος για αυτόν που το κάνει?

Λογικά ναι μαζί μας είναι και γκρινιάζει και αυτός.

Λέτε στον ασανσερατζή να απενεργοποιήσει αυτόν τον διακόπτη, ώστε και να τον βάζει στο off να μην συμβαίνει τίποτα.

Θα το πω στον διαχειριστή, πως δεν το σκεφτήκαμε τόσο καιρό ρε γαμώτο.....

Δημοσ.

Ίσως και να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό το "on-off" κουμπί δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρήση στην καθημερινότητα πέρα από τις μέρες της συντήρησης.

Άρα μια καλή θεωρώ λύση θα ήταν η αντικατάσταση (εννοείται πάντα από τον ασανσερά και όχι από το γιο του μπατζανάκη που "πιάνουν τα χέρια του") του διακόπτη αυτού με άλλον που να λειτουργεί με κλειδί. Και κλειδί να έχει μόνο ο συντηρητής και ο διαχειριστής

• Like 2
Δημοσ.

Όντως, τι πιο ωραίο απο το να ταλαιπωρείς γερόντια.

Αυτο ειναι το μονο κακο, κατά τα άλλα έχει πλάκα.

Δημοσ.

Πιθανο σεναριο ειναι ο τυπας να πασχει απο κλειστοφοβια και επειδη φερνει γκομενες σπιτι δεν θελει να μαθευτει το προβλημα του.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι άνθρωποι. Τον φίλο εγώ τον πιστεύω. Εμείς έχουμε έναν τύπο που μένει στον δεύτερο και όταν κατεβαίνει στέλνει το ασανσέρ πάντα στον τέταρτο για να ενοχοποιεί ένα ζευγάρι που μένει. Εντάξει ανεβαίνει κατεβαίνει και το ζευγάρι καμιά 20αρια φορές την ημέρα, ακούει και όλους που γκρινιάζουν με τα πάνω κάτω, και το στέλνει συνέχεια στον τέταρτο για ίντριγκες.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω τρολλιά ειναι δεν παίζει τόσο καιρό να μην έχει περάσει κανενός το μυαλό να αφαιρέσουν τον διακόπτη... 

Πάντως παιδιά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι άνθρωποι. Τον φίλο εγώ τον πιστεύω. Εμείς έχουμε έναν τύπο που μένει στον δεύτερο και όταν κατεβαίνει στέλνει το ασανσέρ πάντα στον τέταρτο για να ενοχοποιεί ένα ζευγάρι που μένει. Εντάξει ανεβαίνει κατεβαίνει και το ζευγάρι καμιά 20αρια φορές την ημέρα, ακούει και όλους που γκρινιάζουν με τα πάνω κάτω, και το στέλνει συνέχεια στον τέταρτο για ίντριγκες.

και τι σας νοιάζει που χρησιμοποιούν πολλές φορές το ανσανσερ; αφού πληρώνουν παραπάνω λόγω χιλιοστών.Είναι και αυτός που λες αλλά είστε και εσείς.... 

Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιάζει φίλε μου διαχειριστής είμαι ξέρω..για τους υπόλοιπους λέω. Χαβαλές να γίνεται.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω τρολλιά ειναι δεν παίζει τόσο καιρό να μην έχει περάσει κανενός το μυαλό να αφαιρέσουν τον διακόπτη... 

και τι σας νοιάζει που χρησιμοποιούν πολλές φορές το ανσανσερ; αφού πληρώνουν παραπάνω λόγω χιλιοστών.Είναι και αυτός που λες αλλά είστε και εσείς.... 

Ξέρεις ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικού στην πολυκατοικία είναι το ασανσέρ, σωστά;

Και μπορεί όπως λες να πληρώνεις με χιλιοστά, αλλά το να πληρώνεις άσκοπες βόλτες και "παιχνιδάκια" (έστω και σε ποσοστό) σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο μ...κας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...