xpapias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Με την ευκαιρία, μενοντας στον 6ο, και εχοντας τον καθε λακαμα να μου τραβαει το ασανσερ καθε φορα που το εχω απ εξω και ετοιμαζομαι να φυγω καθυστερημενος για δουλεια (ασανσερ 25ετιας - πιο αργο απο το θανατο - με συρματοπλεγμα γυρω γυρω και πορτες στο θαλαμο αλα "σαλουν") θα γούσταρα πολυ να μπορώ να παρκαρω το θάλαμο εξω απο την πορτα μου (ουφ τα ειπα ολα σε μια προταση) Μα να καλω το ασανσερ για να φυγω και στο μισο λεπτο να μου το εχει φαει η κυρατσα απο τον 5ο, που βγαζει τον σκυλο για κατουρημα;
Ziguala Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 όταν η ζωή σου στέλνει λεμόνια κάνε λεμονάδα.. πχ αν συμβεί ξανά αυτό ξεκίνα να κατεβαίνεις τα σκαλιά (το να κατεβαίνεις σκαλιά είναι ξεκούραστο αλλά πάραυτα κυκλοφορεί το αιμα ενεργοποιείται ο μεταβολισμός κτλ ) μέχρι που να φτάσει στο ισόγιο εσύ θα είσαι στον 5ο ή στον 4ο οπότε απο εκεί πατάς για να το πάρεις έτσι θα περιμένεις λιγότερο για να ανεβεί πάλι και να κατεβεί...
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Και πάνω που έσκασε αυτό το θέμα, έσκασε και πρόβλημα με το ασανσέρ εδώ Είναι εδώ και 4-5 ώρες καθηλωμένο στον 5ο και δεν υπακούει όταν το καλώ. Αλλά όχι σαν να έχουν ανοιχτή την πόρτα. Όταν πατάω το κουμπί κάνει σαν να πάει να κλείσει (ακούγεται) αλλά δεν ξεκινάει να κατεβαίνει. Ίσως είναι βλάβη
idomeneas7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 εγω που ειμαι στο πρωτο και δεν εχω χρησιμοποιησει ασανσερ 2 χρονια να δεις ποσο μλκς νιωθω και ειδικα οταν στον 4ο ειναι δυο ιατρεια Μπορεί για αυτό να το κάνει ο γείτονας του TS. Μέχρι στιγμής ειναι ύποπτοι αυτοί που μένουν στον πρώτο. 1
khr1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Και πάνω που έσκασε αυτό το θέμα, έσκασε και πρόβλημα με το ασανσέρ εδώ Είναι εδώ και 4-5 ώρες καθηλωμένο στον 5ο και δεν υπακούει όταν το καλώ. Αλλά όχι σαν να έχουν ανοιχτή την πόρτα. Όταν πατάω το κουμπί κάνει σαν να πάει να κλείσει (ακούγεται) αλλά δεν ξεκινάει να κατεβαίνει. Ίσως είναι βλάβη Mπορει να εισαι στην ιδια πολυκατοικια με τον OP
keravnos21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το εκαναν και στο προηγουμενο σπιτι που ημουν μεχρι που ένα βραδυ τον επιασα με καταδρομικη επιχειρηση και τον παρεδωσα στο πληθος για να τον λιθοβολησουν. 1
Runner25 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 εμας στην οικοδομη μερικοι το καλουν ενω δεν το χρειαζονται αμεσα στον οροφο τους να περιμενει μεχρι να το χρησιμοποιησουν εχω ριξει πολυ μπινελικι
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ρε σεις. οικοδομή δε λέμε το σπιτι στο χτίσιμο? στα ντουβαρια μένετε?
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 εμας στην οικοδομη μερικοι το καλουν ενω δεν το χρειαζονται αμεσα στον οροφο τους να περιμενει μεχρι να το χρησιμοποιησουν εχω ριξει πολυ μπινελικι Είναι μάλλον κλασσική μ...κία που κάνουν πολλοί (στην δική μου πολυκατοικία το συνηθίζουν αρκετά). Πατάνε το κουμπί να έρθει το ασανσέρ (για να μην περιμένουν) και στο μεταξύ τελειώνουν χτένισμα, τρώνε την τελευταία μπουκιά ή βάζουν τα παπούτσια τους. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι να καθυστερούν ακόμα περισσότερο αφού στο μεταξύ το καλεί κάποιος άλλος (ειδικά το πρωί όλοι λίγο-πολύ τις ίδες ώρες φεύγουμε), να καθυστερούν και τους υπόλοιπους και βέβαια, όπως ανέφερα και παραπάνω, αύξηση του λογαριασμού του κοινόχρηστου ηλεκτρικού λόγω των άσκοπων πήγαινε-έλα 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εμεις στο γιαπι μας δεν εχουμε τετοια προβληματα παντως. 'Αντε κανενας να σταξει σκουπιδονερα μεσα στο ασανσερ και να βρωμαει αλλα μεχρι εκει.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είπα στον διαχειριστή να έρθει ο τεχνικός να αφαιρέσει τον διακόπτη μου είπε ήταν πολύ καλή ιδέα, περιμένουμε πότε θα έρθει να το δει. Εμεις στο γιαπι μας δεν εχουμε τετοια προβληματα παντως. 'Αντε κανενας να σταξει σκουπιδονερα μεσα στο ασανσερ και να βρωμαει αλλα μεχρι εκει. Και σε εμάς κάποιες φορές είχε πέσει κάτι και βρώμαγε ψαρίλα η καμπίνα, μπαίναμε μέσα και κόλλαγαν τα παπούτσια μας έξω και στο σπίτι μέσα από την λίγδα. 1
keravnos21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είπα στον διαχειριστή να έρθει ο τεχνικός να αφαιρέσει τον διακόπτη μου είπε ήταν πολύ καλή ιδέα, περιμένουμε πότε θα έρθει να το δει. Και σε εμάς κάποιες φορές είχε πέσει κάτι και βρώμαγε ψαρίλα η καμπίνα, μπαίναμε μέσα και κόλλαγαν τα παπούτσια μας έξω και στο σπίτι μέσα από την λίγδα. Ειμαι σιγουρος ότι οποιος είναι γυφτος και δεν μαζευει αυτά που σταζουν από τα σκουπίδια του είναι ο ιδιος που το κανει, δεν λεω και εμενα μου εχουν σταξει διφορα από την σακουλα αλλα κραταω το ασανσέρ και τα σφουγγαριζω επι τοπου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Και τώρα που θα βγει ο διακόπτης θα βάζει ένα stop για να μην κλείνει η πόρτα και να μην μπορεί να το καλέσει άλλος...trololol 1
Pokemon640 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 βγάζεις το on/off switch, και βάζεις στη θέση του κλειδαριά ηλεκτρική. Οικονομική λύση και σίγουρη. Το κλειδί θα το έχει ΜΟΝΟ ο διαχειριστής και ο τεχνικός του ασανσέρ ! Τώρα αν ξηλώσει τη κλειδαριά, κάνε του μήνυση άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις