Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα lg ac στο δωμάτιο, ξαφνικά το τηλεκοντρόλ δεν αποκρίνεται.

Αλλαξα μπαταρίες, τίποτα.

Με το ζόρι κατάφερα και το άνοιξα σήμερα που είχε καύσωνα, όμως δεν μπόρεσα με τίποτα να το κλείσω πάλι κι έτσι το έβγαλα από την πρίζα.

Το τηλεκοντρόλ πάνω χει οθόνη, λειτουργούν όλα κανονικά.

Τι να το κάνω; Υπάρχει κανένα universal?

Δημοσ.

Γνήσιο το τηλεκοντρόλ ή μήπως είναι κανένα universal και απλά έχασε τις ρυθμίσεις;

Αν βάλεις την κάμερα του κινητού μπροστά στο μάτι και πατήσεις κάποιο κουμπί το βλέπεις να ανάβει;

Δημοσ.

Έκανα reset αλλά δεν έκανε τίποτα.

Αυτό με την κάμερα δεν το κατάλαβα να πω την αμαρτία μου.

Θα ενεργοποιήσεις την κάμερα στο κινητό τηλέφωνο θα βάλεις στο φακό της κάμερας το τηλεκοντρόλ και θα πατήσεις οποιδήποτε πλήκτρο.Εάν δείς απο το κάμερα λευκό φως πάει να πεί οτι το τηλεκοντρόλ δουλεύει.

Πιστεύω να το εξήγησα οσο πιο καλά μπορούσα.

Δημοσ.

Μία δούλευε, δύο όχι.

Έκοψα λίγο αλουμινόχαρτο και το έβαλα στις μπαταρίες, από την μεριά που δεν έχει το ελατήριο ( και στις δύο ) και δούλεψε μια χαρά.

Δημοσ.

Άρα κάποιο θέμα επαφής.

Ή οι επαφές έχουν λίγη οξείδωση ή χαλάρωσαν λίγο.

Στην πρώτη περίπτωση πιάνεις και τρίβεις με κάνα γυαλόχαρτο το "ελατηριάκι" ή το λαμάκι (ότι ΄χει).

Στην δεύτερη αν είναι λαμάκι το "ανοίγεις" λίγο να πιέζει την μπαταρία πιο δυνατά. Αν είναι ελατήριο το τραβάς λίγο να μεγαλώσει ελάχιστα το μήκος του (2-3 χιλιοστά είναι οκ) δίνοντας μεγάλη προσοχή να μην το ξεπατώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα lg ac στο δωμάτιο, ξαφνικά το τηλεκοντρόλ δεν αποκρίνεται.

Αλλαξα μπαταρίες, τίποτα.

Με το ζόρι κατάφερα και το άνοιξα σήμερα που είχε καύσωνα, όμως δεν μπόρεσα με τίποτα να το κλείσω πάλι κι έτσι το έβγαλα από την πρίζα.

Το τηλεκοντρόλ πάνω χει οθόνη, λειτουργούν όλα κανονικά.

Τι να το κάνω; Υπάρχει κανένα universal?

Ακριβως το ιδιο με lg επαθα σημερα!

Πηρα ενα universal με 8,5ε αλλα παλι δεν κανει τιποτα Ενω στα αλλα aircondition δουλευει κανονικα

Μαλλον εχει καει το ματι του και δεν ξερω τι γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...