georgekz750 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εκτυπωσε κατι σχετικο με αυτο το θεμα http://www.newmoney.gr/diethni/237935-kosmosirroi-se-festibal-me-kinezous-na-trone-skilia και κρατα το επιδεικτικα στο χερι καθε φορα που περνας απο εκει. Ο σκυλος θα κρυφτει και δεν θα σε ξαναενοχλησει.
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω κάποιους που μιλάνε εδώ και με ύφος. Ρώτησε ο άνθρωπος απλα και δεύτερον δεν μπορείτε να λέτε γαβγίζει δεν δαγκώνει γιατί είναι ένα ζωντανό με άλλα ενστικτα... http://www.protothema.gr/greece/article/574602/tragodia-stin-kozani-rotvailer-skotosan-5hrono-agoraki/ http://www.karfitsa.gr/2016/06/20/pitmpoyl-ekane-ano-kato-paralia-epite/ Μόνο αν σας συμβεί θα αλλάξετε γνώμη. 1
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω κάποιους που μιλάνε εδώ και με ύφος. Ρώτησε ο άνθρωπος απλα και δεύτερον δεν μπορείτε να λέτε γαβγίζει δεν δαγκώνει γιατί είναι ένα ζωντανό με άλλα ενστικτα... http://www.protothema.gr/greece/article/574602/tragodia-stin-kozani-rotvailer-skotosan-5hrono-agoraki/ http://www.karfitsa.gr/2016/06/20/pitmpoyl-ekane-ano-kato-paralia-epite/ Μόνο αν σας συμβεί θα αλλάξετε γνώμη. Προσωπικά είχα εμπειρία παρόμοια με αυτή που είναι στο βιντεο που άφησα εδώ... δηλαδή είχα ενα παλιό παπί και πέρασα απο εναν επαρχιακό δρόμο που σε κάποιο σημείο ήταν κοντά σε μαντρί και με κυνήγησαν 7 τσομπανόσκυλα αλλά το παπί έτυχε να τα φτύσει........... και έμεινα σταματημένος στην μέση του πουθενά με 7 τσομπανόσκυλα (που με είχαν πάρει σβάρνα στο κυνήγι να μαζεύονται γύρο μου και να γαβγίζουν) και δεν ήταν κανένας τσομπάνης κοντά να με σώσει απλά δεν αντέδρασα δεν έδειχνα πως τους δίνω σημασία και προσπαθούσα να βάλω μπρος το παπί πήρε μπρος μετά απο τουλάχιστον 3 γεμάτα λεπτά αν όχι πάνω απο 5 (τα πιο αργά λεπτά της ζωής μου) και έφυγα... και αυτό στα 16 μου Επίσης αν παραπονιέστε τώρα που κάπου κάπου βλέπετε κανένα σκυλί σας πληροφορώ ότι τα πράματα παλιότερα ήταν πολύ χειρότερα παλιότερα δεν κλείνανε καν τις πόρτες πολλές φορές και ας είχαν μεγάλα σκυλιά που γαβγίζουν και εγω με το ποδήλατο έπρεπε να περάσω αναγκαστικά απο τέτοια σκυλιά για να πάω σχολείο κάθε μέρα.... Τέλος το παράδειγμα που έγραψα για το παιδί δημοτικού ήταν ενας συμμαθητής μου και λίγες μέρες μετά καθώς περπατούσα για το σχολείο μου (στο δημοτικό δεν είχα ποδήλατο) το είδα το σκυλί αμολημένο (φαίνεται δεν διορθώσανε καλά την πόρτα που έσπασε μερικές μέρες πριν) στην άλλη μεριά του δρόμου το κοίταξα (και επειδή ήξερα και το περιστατικό με τον φίλο μου) πάγωσα το κοιτούσα με κοιτούσε στα μάτια χωρίς να γαβγίσει λίγο πριν αρχίσει να κάνει το "γούφ" έτυχε και πέρασε κάποιος με το αυτοκίνητό του σταμάτησε και με ενα ξύλο έδιωξε το σκυλί μακριά μου..... συνέχισα και πήγα στο σχολείο... τελευταία φορά που είδα το συγκεκριμένο σκυλί γενικά... Δεν λέω ότι δεν είναι αγχωτικό ή ίσως και εκφοβιστικό το να σου αγριεύει σκυλί (εγώ μικρός τα φοβόμουνα για τους λόγους που περιέγραψα πιο πάνω) απλά λέω το ότι αν είσαι άντρας πια (πάνω απο 18 ή έστω 20) δεν είναι τώρα να φοβάσαι το σκυλί... δεν θα σου κάνει τίποτα και αν πάει να σου κάνει αυτό θα το μετανιώσει όχι εσύ....
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εαν βγει μπορει να σκοτωσει ανθρωπο σε 1 λεπτο. Σιγουρο ε? Μετρημενο? Μπορω να βαλω βιντεο απ το γάβγισμα που ρίχνουν τα δικα μου σκυλια απ το μπαλκονι, ενα λαμπραντορ κι ενα γιορκσαιρ, οταν περασει αλλος σκυλος , ή κανας μαλακας ανθρωπος. Εισαι υπευθυνη και υπολογη για τις ζωες των περαστικων (σκυλων, ανθρωπων και πτηνων). Το αιμα τους στα χερια σου.
khr1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ολοι εδω μεσα το παιζουνε ανετοι μεχρι να τους τυχει αυτο: Περα απο την πλακα μου εχουνε επιτεθει αρκετες φορες σκυλια(και δαγκωσει) οταν ημουνα πανω σε μηχανακι και ειναι πολυ επικινδυνο. Ελπιζω ολοι εδω οσοι υπερασπιζεστε τον ιδιοκτητη και εχετε σκυλια να τα εχετε καλα φυλαγμενα, αν και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω ειναι πολυ πιο σοβαροι απο τον μεσο καγκουρα ιδιοκτητη σκυλου,που για καποιον λογο εγινε μοδα να εχεις αγριο σκυλο. Οσο για τον φιλο, δυστυχως ειμαστε χαλια κρατος σε ολα και μην περιμενεις να βγαλεις ακρη ευκολα. Απλά απεφυγε τον δρομο... 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Για να καταλάβω καλά: Έχω έναν σκύλο στην αυλή μου, η οποία είναι περιφραγμένη. Ένας άνθρωπος περνάει έξω από το σπίτι μου. Ο σκύλος μου γαυγίζει. Ο άνθρωπος ζητάει να παρέμβει το κράτος, η αστυνομία, ο εφ-μπι-άις επειδή τον τρομάζει το γαύγισμα του σκύλου μου. Μάλιστα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν χρειάζεται περαιτέρω νομοθεσία για να προστατευτούμε από σκύλους, χρειάζεται περαιτέρω νομοθεσία για να προστατευτούμε από (τέτοιους) ανθρώπους... 9
the other one Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 αν αυτή η περίφραξη είναι φτιαγμένη για hobbits υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. αυτό συζητάμε τις τελευταίες 5 σελίδες. 3
randomcat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Για να καταλάβω καλά: Έχω έναν σκύλο στην αυλή μου, η οποία είναι μη επαρκώς περιφραγμένη. Fixed, επειδή δεν το είχες καταλάβει καλά. 1
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Fixed, επειδή δεν το είχες καταλάβει καλά. ανεπαρκώς γ@#$@#$ώ τα "μη" μου....
randomcat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ανεπαρκώς γ@#$@#$ώ τα "μη" μου.... Είναι σωστά και τα δύο. Οπότε... ξυδάκι.
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Είναι σωστά και τα δύο. Οπότε... ξυδάκι. όχι δεν είναι σωστά και τα 2 !!!!!!!! Το ανεπαρκώς είναι σωστό το μη επαρκώς ειναι προϊόν αγγλοποιησης της γλώσσας μας και δεν τα βάζω με εσένα προσωπικά αλλά έχει αρχίσει να γίνεται μόδα τα τελευταία 4 χρόνια περίπου και τρελαίνομαι κάθε φορά που το βλέπω να μην λέμε και λέξεις όπως πχ αδιάβροχο και να λέμε μη βροχοποιήσιμο..... δεν ειναι ελληνικά αυτά! διέδωσε το και εσύ! έχει γίνει η εύκολη λύση κάθε φορά που ξεχνάμε την γλώσσα μας ή την γραμματική μας πατάμε ενα μη μπροστά και τελειώνει η όλη δουλειά... το χειρότερο είναι όταν ακούω κάτι "δημοσιογράφους" στην τηλεόραση να λένε κάτι τέτοια... εντελώς ντεκαντάνς δηλαδή! βλέπουν μετά και τα παιδιά και σου λέει σωστό είναι αφού ο άνθρωπος που πληρώνεται για να μιλάει σωστά ελληνικά (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι μέσα στις υποχρεώσεις του όπως στις υποχρεώσεις ενός παίχτη ποδοσφαίρου είναι να μην είναι κοιλαράς) μιλάει έτσι άρα μπορώ και εγώ... όχι μαμά μην αγοράσεις ζάχαρη είναι μη υγιεινή (ανθυγιεινή)
randomcat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 όχι δεν είναι σωστά και τα 2 !!!!!!!! Το ανεπαρκώς είναι σωστό το μη επαρκώς ειναι προϊόν αγγλοποιησης της γλώσσας μας https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%8E%CF%82 Κάποια πηγή; Και αν όντως είναι "προϊόν αγγλοποίησης", ωραία. Χρειαζόταν αυτή η προσθήκη - επειδή προτιμώ το μη επαρκώς. Το ανεπαρκώς να πάει να *******. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Fixed, επειδή δεν το είχες καταλάβει καλά. Να δούμε τι λέει το αρχικό μήνυμα; «Καθε φορα που διασχιζω ενα δρομο για την παραλια υπαρχει ενα επικίνδυνο σκυλι σε αυλή που γαυγιζει λυσσασμένο μολις δει περαστικο. Το σκυλι αυτο δεν ειναι δεμενο και ο φρακτης δεν ξεπερνα το ενα μετρο. [...]» Δηλαδή ανεπαρκής είναι η περίφραξη επειδή, κατά τους υπολογισμούς του μέλους, δεν ξεπερνά το ένα μέτρο - οι ίδιοι υπολογισμοί παρεμπιπτόντως οδηγούν στο έτερο ασφαλές συμπέρασμα «Εαν βγει μπορει να σκοτωσει ανθρωπο σε 1 λεπτο». Οπότε, όχι, not fixed. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα και οι διάφορες φοβίες του κάθε τυχάρπαστου δεν συνιστούν δεδομένα. Ας μην ξεχνάμε το προφανές: εάν ήταν ανεπαρκής η περίφραξη, δεν θα ζούσε για να έγραφε τις ασυναρτησίες που γράφει. 5
Ziguala Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%8E%CF%82 Κάποια πηγή; Και αν όντως είναι "προϊόν αγγλοποίησης", ωραία. Χρειαζόταν αυτή η προσθήκη - επειδή προτιμώ το μη επαρκώς. Το ανεπαρκώς να πάει να *******. nai apo to wikepedia mathima ελλήνικος(el)
randomcat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να δούμε τι λέει το αρχικό μήνυμα; «Καθε φορα που διασχιζω ενα δρομο για την παραλια υπαρχει ενα επικίνδυνο σκυλι σε αυλή που γαυγιζει λυσσασμένο μολις δει περαστικο. Το σκυλι αυτο δεν ειναι δεμενο και ο φρακτης δεν ξεπερνα το ενα μετρο. [...]» Δηλαδή ανεπαρκής είναι η περίφραξη επειδή, κατά τους υπολογισμούς του μέλους, δεν ξεπερνά το ένα μέτρο - οι ίδιοι υπολογισμοί παρεμπιπτόντως οδηγούν στο έτερο ασφαλές συμπέρασμα «Εαν βγει μπορει να σκοτωσει ανθρωπο σε 1 λεπτο». Οπότε, όχι, not fixed. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα και οι διάφορες φοβίες του κάθε τυχάρπαστου δεν συνιστούν δεδομένα. Ας μην ξεχνάμε το προφανές: εάν ήταν ανεπαρκής η περίφραξη, δεν θα ζούσε για να έγραφε τις ασυναρτησίες που γράφει. ^Ε γιατί μόνο το πρώτο μήνυμα διάβασες; Η όλη συζήτηση στις προηγούμενες σελίδες γίνεται επειδή ο OP ανησυχεί για το ύψος του φράχτη. Έχει αυτό το δικαίωμα; Μην στέκεσαι στο σχόλιό του για το 1 λεπτό. Προφανώς και είναι υπερβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις