Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το που τελειωσε η δικη επρεπε να πας στο αρμοδιο γραφειο να δηλωσεις οτι θες να κανεις εφεση κατα της αποφασης

Δεν παμε σε δικαστήριο χωρις δικηγόρο  

Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κάποιος γιατί ισχύει; Βλέπω ότι πάντα, όποια και να είναι η ποινή, με την μία όλοι ασκούν έφεση.

Ποντάρουν στο ότι μέχρι να εκδικαστούν οι εφέσεις και με τους χρόνους που έχουμε στην Ελλάδα, το αδίκημα θα έχει παραγραφεί;

Το παιδί που ξεκίνησε το τόπικ π.χ. λέει δεν γούσταρε να πληρώσει χρήματα. Οκ. Αν του είχανε βάλει για παράδειγμα 30 μέρες φυλάκιση με 1 έτος αναστολή (λέω εγώ τώρα!), θα είχε και πάλι νόημα να ασκήσει έφεση ή όχι;

Με τα δικαστικά έξοδα τι γίνεται; Τώρα π.χ. πλήρωσε όσα πλήρωσε. Αν συνέχιζε την ιστορία με εφέσεις και κόντρα εφέσεις, τα ποσά αυτά δεν θα αυξάνονταν συνέχεια;

Δημοσ.

ειδικα για οπλοκατοχη, θα στιγματιστεις για παντα εφοσον καταδικαστεις.

η εφεση, ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα, ειναι η μονη οδος.

Δημοσ.

Στιγματίστηκα για πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ακόμα εάν μπορώ να τα κάνω 12 απλές δόσεις ή πόσο μάλλον περισσότερες.. δεν έμαθα.

Δημοσ.

Στιγματίστηκα για πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ακόμα εάν μπορώ να τα κάνω 12 απλές δόσεις ή πόσο μάλλον περισσότερες.. δεν έμαθα.

ρωτα στην εφορια

• Super Moderators
Δημοσ.

όντως τώρα ρε παιδια πιστευετε πως οι δικηγοροι ειναι αναγκεοι; μονο οι ιδιοι το λενε - αν και κατι μου λεει πως το υποστηριζουν και οι προεδροι για καποιο αγνωστο λογο

το να παω να τον πιασω μετα (και 4 περίπου ωρες μετά γιατί τότε αφέθηκα αφού τσεκάρανε το αφμ μου), με το να παω τωρα να βρω το προεδρο απο δευτέρα το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται, δεν είναι;

Όχι, οι δικηγόροι δεν είναι αναγκαίοι. 

Όπως δεν είναι αναγκαίοι και οι γιατροί, άλλωστε μια χειρουργική επέμβαση μπορεί να την κάνει ο καθένας μας, απλά τα πράγματα.

Οι δικηγοροι ειναι συναδελφοι των δικαστων, τι περιμενες; Η τακτικη των δικαστων ειναι αμα δεν δουνε δικηγορο πετανε μια μικροποινη και μετα ο επομενος. Δεν ειναι μονο θεμα ουσιας, ειναι και συντεχνιας....

Πάντα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο σε αυτό το forum... 

• Like 6
Δημοσ.

Jiovanni το χειριστηκες εντελως λαθος εξαρχης -> γκλοπ, μα γιατι? Ειλικρινα τωρα γιατι..
Αν δε μπορουσες να αρνηθεις γι' αυτο, πως ειναι αυτο + μονο = η ιδιοτητα του, ειναι μονο
αυτη, τοτε επρεπε να ψαχθεις -το μεγιστο μαλιστα- πως θα το "δικαιολογουσες" κατοπιν!
Εκτος περιπτωσης που δε σε ενδιαφερε να προστεθει στο βιογραφικο σου, γιατι ξερωγω
σκεφτεσαι να ακολουθησεις μπραβοκαριερα & τα σχετικα αποτελουν 'τιμητικα παρασημα'..
:blink:

Οτι σε σχεση με "οπλοφορια?" -και αυτοαμυνα ακομη- υφιστανται (επικινδυνα!) τραγικες αντιληψεις,
τοσο απο την ελληνικη αστυνομια, οσο και τον ελληνα νομοθετη, ειναι μια αλλη (πονεμενη!) ιστορια...
Λογικα δε ξυπνησες τυχαια ενα πρωι κι ειπες "ας παρω ενα γκλοπ μαζι μου για χαβαλε βρε αδερφε"
:wacko:

Δημοσ.

Στο λόγο της τιμής μου, σαν ένα τεράστιο τίποτα το είδα. Σαν αξεσουάρ τηλεφωνίας. Ήρθε και από παιδί γάματα παρθένο, και έγινε το κακό. Άλλωστε πρόβλημα του πολιτικού που δεν επέβλεψε πως σε πανηγύρι Εκκλησίας του Περιστερίου, δίνονταν για 10€ σε δεκαεξάχρονα. Μη το πιστέψεις, αλλά αν θέλω παίρνω Γαλλικό κλειδί ή δεν ασχολούμε ΚΑΝ ρε μαν. Εδώ σου λέω προτιμώ να μπω ένα μηνάκο στενή, να φουντάρω, για 900 (ακόμα) ευρώ εξαύλωση και αμαρτίας άλλων (αναρχικών σε αυτό το σενάριο - ούτε σε πορεία για τη φύση δε θέλω να "συνεισφέρω"). Αν βλέπεις πως είμαι τόσο -με ΤΕΤΟΙΟ τρόπο- ηλίθιος, λες να έβαζα ΟΠΛΟ / ΠΙΣΤΟΛΙ ξέρω γω; Ας μου πάρουν το πορτοφόλι, το χαρτοφύλακα τα ρούχα και τη γκόμενα. Year after year, acting more like a cuck anyway.

Εκτιμώ τις τελευταίες απαντήσεις.

Πάρεδώσε εάν αυτά που λες ισχύουν, δεδομένου πως έχεις όνομα σε αυτά τα μέρη, θα το καταπιώ πως εκτίμησα τα πάντα εσφαλμένα.

Σας το είπα άλλωστε πως έπαιξα και έχασα, αν παραπονιέμαι είναι επειδή δε παύω να είμαι αθώος και να οφείλω 1800€ στην εφορία μαζί με τη δηλωσούλα, ενώ θα αφήσω πίσω λάστοιχα στην αναμονή (1-2 ζωές να χαθούν), τα δόντια μου (για κάτι πρόσκαιρο), χίλια άλλα δυο περί συντήρησης (..που εξέλιξης) και τους χρωστάω εν κατακλείδι και το μόνο μήνα που ήλπιζα να είμαι λίγο πιο ζωντανός ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσπάθειες, τον φούστη Αύγουστο. Αλλά όχι, θα παραμείνω στο φούρνο για να κάνω λίγο παραπάνω τον καραγκιόζη σερί.

Να πάνε στο διάτανο όλα αυτά. Αν διαβάσετε ξανά, εγώ τις δόσεις μόνο ρώτησα μπέσα.

Δημοσ.

'Νταξει, κι αλλοι με αδολα αγορασμενο αυθημερον απο...πανηγυρι(!) ολοφανερα παιχνιδιου παιδικου πιστολιου με μπιλιτσες,
τους συλλαβανε διαπομπευσαν σαν εγκληματιες & στηνανε σουπερδικογραφια για κατοχη απομιμησης πυροβολου οπλου*....
:blink: 

[*Θυμαμαι πως, κανονικοτατα μετα ειχε παιξει + σε ρεπορταζ το θεμα αυτο, μα χρονια πισω και δεν το βρισκω τωρα @ net]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...