trayban Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που καπου μου ειχε διαφυγει τελειως η το ξεχασα ειναι οτι ο τωρινος meister της Σερσι, ο Qyburn,ηταν παλια σε υπηρεσια ενος Βορειου αρχοντα,πιστου στους Stark και τον ειχε σωσει απο βεβαιο θανατο ο Robb. Οι Λαννιστερ ειχαν σφαξει ολο τον κοσμο στο καστρο που υπηρετουσε και ειχαν τραυματισει θανασιμα και αυτον. Ο Mountain τα ειχε κανει αυτα αλλα κατ' εντολη του Tywin. Πως βρεθηκε στο King's Landing να υπηρετει τους Lannies τωρα??? Λετε να παιζει κατι? βασικά τον έσωσε ο φεισλες μαν και η αρυα,ουσιαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 βασικά τον έσωσε ο φεισλες μαν και η αρυα,ουσιαστικά Δεν τον ειχαν συναντησει ποτε,καπου μπερδευτηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν τον ειχαν συναντησει ποτε,καπου μπερδευτηκες. λες; νομιζα πως ηταν εκει η αρυα με τον ...εκείνον με το περίεργο όνομα τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 λες; νομιζα πως ηταν εκει η αρυα με τον ...εκείνον με το περίεργο όνομα τεσπα Να εδω ειναι ολη η πορεια του χαρακτηρα μεχρι τωρα. https://www.youtube.com/watch?v=XAMUSESSrzw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 παιδια εχω φτασει αισιος στην season 4 και εχει ενα επεισοδειο που λεγετε Ice.and.Fire.A.Foreshadowing να φανταστω οτι ειναι σαν review της 5ης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε παιδια εχω φτασει αισιος στην season 4 και εχει ενα επεισοδειο που λεγετε Ice.and.Fire.A.Foreshadowing να φανταστω οτι ειναι σαν review της 5ης? δεν ανηκει στα κανονικα episodes, μπορεις και να το παραλειψεις, εδω εξηγει τι ειναι https://www.imdb.com/title/tt3645808/ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από McNerd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Για πάμε! Κατά προσέγγιση 364 και σήμερα! 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Νομίζω έχει επιβεβαιωθεί για Απρίλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Νομίζω έχει επιβεβαιωθεί για Απρίλιο. Μιλάμε για τον Απρίλη του 19;;; 🙀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 1:04 ΜΜ, Έλεος είπε Μιλάμε για τον Απρίλη του 19;;; 🙀 Ναι 🤘 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα