Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το παράξενο είναι πως τα leaks που είχαν βγει για τη σεζόν, πέσαν μέσα 99%. Όλες οι σκηνές που αναφέρονταν στο leak παίχτηκαν στα επεισόδια όπως ακριβώς τις περιέγραφε το leak εκτός από μια που δεν έπαιξε καθόλου. Αυτή: Αφού ο Jaime έχει φύγει για το τοίχος,η Cersei ξυπνά σε ένα κρεβάτι γεμάτο αίματα, αποβάλλει το παιδί και μαθαίνει πως πλέον δε μπορεί να κανει άλλα παιδιά. μπορει να ειναι στο πρωτο του επομενου, εμενα δυο πραγματα που εκαναν εντυπωση 1) O Sam στην σκηνη που λεει για την ακυρωση του γαμου με αιφνιδιασε νομιζα οτι δεν εδωσε σημασια καν και το περασε στο ντουκου αφου στραβωσε και την εκανε απο την citadel την ωρα που διαβαζε το βιβλιο η αλλη . 2) μπορει να φανω περιοργως αλλα ειναι η ιδεα μου η αντιγρεψαν πολλα στοιχεια απο lord of the rings ειδικα η σκηνη με τον night king πανω στον δρακο μου θημισε αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 σε λίμνη αίματος είναι η Λιάνα Ε πάνω κάτω το ίδιο παντού απεικονίζεται η φάση που παρέθεσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Γενικά πάντως όλα ήταν αναμενόμενα Και ότι η Σανσα με την Άρια έχουν πάρει χαμπάρι τον μικρό δάκτυλο και του στήνουν καρτερη. Και ότι η Σερσει θα πει ψέμματα και θα κάνει πουστια Και ότι θα περάσουν χαλαρά το τοίχος η White walkers Και τέλος φυσικά όλοι περιμέναμε ο Τζον να καρφώσει την Ντάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Γενικά πάντως όλα ήταν αναμενόμενα Και ότι η Σανσα με την Άρια έχουν πάρει χαμπάρι τον μικρό δάκτυλο και του στήνουν καρτερη. Και ότι η Σερσει θα πει ψέμματα και θα κάνει πουστια Και ότι θα περάσουν χαλαρά το τοίχος η White walkers Και τέλος φυσικά όλοι περιμέναμε ο Τζον να καρφώσει την Ντάνι http://www.oswtos.gr/img/souvlaki.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Οποτε ειναι ευχης εργο που δεν τον ειχαν καρφωσει οι συνωμοτες του Night Watch τον Jon σε κρισιμο σημειο γιατι ολη η σεζον θα πηγαινε κατα διαολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Φτάνει πια με τα leaks. Είναι χειρότερο και από το σποιλερ. Δλδ γιατί πρέπει να μάθω τι θα γίνει στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της επόμενης σεζόν; Να τιμωρούνται όσοι δίνουν leaks. Ναι θα διαβάσω το σποιλερ καθώς έχω δει όλη τη σεζόν, δεν μπορώ να μαντέψω όμως εάν είναι κάποιο μελλοντικό leak. Έλεος απλά. Εντύπωση μου κάνει πάντως πως δεν παίχτηκε σκηνή που υπήρχε σε τρέιλερ της pre season. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εντύπωση μου κάνει πάντως πως δεν παίχτηκε σκηνή που υπήρχε σε τρέιλερ της pre season. Ποια; Ρε δεν πάτε στο διάολο με τα κωλοleaks; Δηλαδή πρέπει να έρχεστε να τα σπέρνετε εδώ; Στα παπάρια μας αν αυτά που διαβάσατε βγήκανε αληθινά ή όχι... Ισχύει και εγω την πάτησα και το άνοιξα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 μπορει να ειναι στο πρωτο του επομενου, εμενα δυο πραγματα που εκαναν εντυπωση 1) O Sam στην σκηνη που λεει για την ακυρωση του γαμου με αιφνιδιασε νομιζα οτι δεν εδωσε σημασια καν και το περασε στο ντουκου αφου στραβωσε και την εκανε απο την citadel την ωρα που διαβαζε το βιβλιο η αλλη . 2) μπορει να φανω περιοργως αλλα ειναι η ιδεα μου η αντιγρεψαν πολλα στοιχεια απο lord of the rings ειδικα η σκηνη με τον night king πανω στον δρακο μου θημισε αυτο 1. Ίσως ακριβώς για αυτό να το θυμόταν, επειδή ήταν νευριασμένος. Συνήθως είναι πιο εύκολο να θυμηθούμε κάτι άμα το έχουμε συνδέσει με ένα συναίσθημα. 2. Να πω την αλήθεια δε το έχω το LOTR. Θυμάμαι κάποτε που το είχε βάλει η τηλεόραση είχα κάτσει να το δω, αλλά δε το πρόλαβα απ την αρχή, και λίγο που είδα κυλούσε πολύ αργά η πλοκή για τα γούστα μου. Ρε δεν πάτε στο διάολο με τα κωλοleaks; Δηλαδή πρέπει να έρχεστε να τα σπέρνετε εδώ; Στα παπάρια μας αν αυτά που διαβάσατε βγήκανε αληθινά ή όχι... + Να τιμωρούνται όσοι δίνουν leaks. Ναι θα διαβάσω το σποιλερ καθώς έχω δει όλη τη σεζόν, δεν μπορώ να μαντέψω όμως εάν είναι κάποιο μελλοντικό leak. Έλεος απλά. Αν κάποιος σας λέει τι είναι το Χ και επιλέγετε χωρίς ουδέ μια παρότρυνση να το κάνετε κάτι ενώ ξέρετε τι είναι και ποιες θα είναι επιπτώσεις, δε σας φταίει κάποιος άλλος παρά ο ίδιος σας ο εαυτός. Εκτός και αν ήσασταν νεαρά παιδιά τα οποία λόγο του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους δε μπορούν να κάνουν επιλογές μόνα τους και χρειάζονται κηδεμόνες, κάτι που αμφιβάλλω. Είναι σαν να λες πως επειδή κάποιος σου είπε ότι στις τράπεζες υπάρχουν χρήματα και πήγες να ληστέψεις μια ξέρωντας ότι θα σε συλλάβει η αστυνομία, να κατηγορείς για τη σύλληψή σου τον άνθρωπο που σου εξήγησε τι είναι οι τράπεζες. @ Kasrith: Και εμένα στα δικά μου οι ιδιαιτερότητες κάποιου άγνωστου ανθρώπου στο internet. @ elpaso1: Σιγά τα αίματα. Αν παρότι σου λένε ότι πρόκειται για leak που δεν έπαιξε θέλεις να το διαβάσεις, δε σου φταίει κάποιος άλλος που λόγο της δικής σου θέλησης το άνοιξες και το διάβασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ρε παιδιά συγγνώμη αλλα το ζητούμενο στη σειρά,είναι ποιοι θα ψοφήσουν; Πάσχετε απο κάποια διαταραχή; δλδ κι εγώ γκρινιάζω για αυτά τα παλαβά που βλέπουμε αλλά ρε φίλε,να γκρινιαξω επειδή δε ψοφάει κάνας καλός πλέον; δε ξέρω μου φαίνεται κάπως.. η λογική λέει πως θα ακολουθήσει ανιμε λογική στον τελευταίο κύκλο και αυτό πρέπει να γίνει,εδώ που τα λέμε. Το ζητούμενο είναι να ψοφήσουν κάποιοι (καλοί, κακοί, δευτερεύοντες, δεν έχει σημασία) και με κάποιο τέμπο (όχι όλοι μαζί) γιατί αλλιώς: 1) Αν επιβιώσει ξερωγώ το 80%-90% των χαρακτήρων,θα είναι χόλιγουντ μελό φάση. And they happily lived ever after. Αυτό δεν είναι game of thrones. 2) Αν πάλι ψοφήσουν όλοι (60%-70% των χαρακτήρων) μαζί (σε ένα επεισόδιο ξερωγώ), δεν θα είναι ωραίο. Τι διάολο, θα τους βάλουν όλους σε ένα battlefield μέχρι θανάτου; Αυτό δεν είναι game of thrones. Κατά συνέπεια, θα πρέπει (έπρεπε και σε αυτή τη σεζόν) να μας "εγκαταλείπουν" 2-3 χαρακτήρες ανά σεζόν. Στην τελική, η σειρά με ελάχιστα εναπομείναντα επεισόδια, θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς αρκετούς (για να μην πω πολλούς) από τους εναπομείναντες χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το ζητούμενο είναι να ψοφήσουν κάποιοι (καλοί, κακοί, δευτερεύοντες, δεν έχει σημασία) και με κάποιο τέμπο (όχι όλοι μαζί) γιατί αλλιώς: 1) Αν επιβιώσει ξερωγώ το 80%-90% των χαρακτήρων,θα είναι χόλιγουντ μελό φάση. And they happily lived ever after. Αυτό δεν είναι game of thrones. 2) Αν πάλι ψοφήσουν όλοι (60%-70% των χαρακτήρων) μαζί (σε ένα επεισόδιο ξερωγώ), δεν θα είναι ωραίο. Τι διάολο, θα τους βάλουν όλους σε ένα battlefield μέχρι θανάτου; Αυτό δεν είναι game of thrones. Κατά συνέπεια, θα πρέπει (έπρεπε και σε αυτή τη σεζόν) να μας "εγκαταλείπουν" 2-3 χαρακτήρες ανά σεζόν. Στην τελική, η σειρά με ελάχιστα εναπομείναντα επεισόδια, θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς αρκετούς (για να μην πω πολλούς) από τους εναπομείναντες χαρακτήρες. Μας εγκατέλειψαν. Η Ντόρνισσα και τα παιδιά της, ο Θόρος, ο Μικροδάχτυλος, οι 2 Τάρλι. Απλά ο τρόπος που παρουσιάστηκε το πως έφυγαν δεν ήταν (για όλους) δοσμένος με το τρόπο που είχαμε συνηθίσει παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δε εντυπωσιάστηκα για season φινάλε. Ίσως γιατί κάποια πράγματα τα περίμενα. Ούτε το τέλος με άφησε με αγωνία, για κάποιο λόγο τόση έκθεση σε WW τους έχει κάνει λιγότερο απειλητικούς στα μάτια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μας εγκατέλειψαν. Η Ντόρνισσα και τα παιδιά της, ο Θόρος, ο Μικροδάχτυλος, οι 2 Τάρλι. Απλά ο τρόπος που παρουσιάστηκε το πως έφυγαν δεν ήταν (για όλους) δοσμένος με το τρόπο που είχαμε συνηθίσει παλιότερα. Η Ντόρνισα μέχρι να δω το σκελετό της δεν πιστεύω τίποτα, λολ. Τα παιδιά της δεν ήταν καν δευτερεύοντες χαρακτήρες, δεν μετράνε στο head count. Ο Θόρος το ίδιο. Οι Τάρλι το ίδιο. Μόνο ο Littlefinger πληροί τα κριτήρια για major ψόφος, και αυτόν τον ξεφτέλισαν φέτος. Περιφερόταν άσκοπα λέγοντας τις ίδιες και τις ίδιες ατάκες, άχρωμος, άγευστος. Ξέκανέ τον στο 2ο-3ο επεισόδιο, τι τον ταλαιπωρείς και αυτόν κι εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μια απορία αν γνωρίζει κάποιος. Όταν ο dog λέει στο mountain(αδερφό-ζομπι) "ξέρεις ποιος έρχεται για σένα", κάπως έτσι, γνωρίζει κανείς τι εννοεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μια απορία αν γνωρίζει κάποιος. Όταν ο dog λέει στο mountain(αδερφό-ζομπι) "ξέρεις ποιος έρχεται για σένα", κάπως έτσι, γνωρίζει κανείς τι εννοεί? Μάλλον αναφέρεται στον Night King. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Παιδιά, υπάρχει thread για την 8η season, στο οποίο μπορείτε να συζητάτε τις απορίες 7ης season spoiler free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα