Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε, όχι και σημαντικό στην πλοκή. <_< Το μόνο πράγμα πιο αδιάφορο από αυτό, είναι που βρίσκουν αναπτήρες να ανάψουν τους δαυλούς. Και να πεις ότι η σειρά δεν δίνει άφθονη τροφή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις...

καθολου σημαντικο το οτι καταφεραν και καναν convert το πτωμα του δρακου σε undead και πλεον ειναι το μεγαλυτερο τους ατου για την νικη...λεπτομερειες για να γεμιζουν τον τηλεοπτικο χρονο....

Τελος παντων,αφηστε τις αλυσιδες. Ειναι αλλα τοσα πολλα,οπως ο μαραθονοδρομος gendry,τα τουρμπο πουλια,η Danaerian Air,το οτι ξεχασαν να ψαξουν για τον jamie lannister που επεσε στο ποταμι και βγηκε απτην αλλη λες και πηγε για κολυμπι,τα πλοια που χτιζονται πιο γρηγορα αποτι με cheats στο age of mythology,το οτι ο Snow στελνει εσπευσμενα για βοηθεια στην Danny και οταν ερχεται δεν ψηνεται να ανεβει στον δρακο because fuck it,το οτι ο Varys δεν ειχε ιδεα οτι 1.000 πλοια ξεκινησαν για να επιτεθουν στον στολο της Danny και φυσικα αλλα ποσα τα οποια μου διαφευγουν τωρα,αλλα εχουν αναφερθει τοσο σε αυτο το φορουμ,οσο και σε ξενα site.

Και τα περισσοτερα απο τα λεγομενα "leaps of faith",τα οποια καποιοι δικαιολογουν επειδη ειναι fantasy,ειναι ολως τυχαιως στις τελευταιες σεζον. Μηπως ητανε ντοκιμαντερ στις πρωτες σεζον και οχι fantasy? Η μηπως τρελαθηκαμε εμεις

Η σειρα ειναι αρκετα καλη αυτη τη στιγμη,αλλα εχει πεσει αισθητα και αισθανομαι πως βλεπω περισσοτερο Hollywood fantasy παρα Game of Thrones. Ειδικα τον Jon Snow τον καταντησαν να γινει κλασσικος αμερικανικος πρωταγωνιστης. Το Game of Thrones οπως το ξεραμε πεθανε απτην στιγμη που δυστυχως η σειρα ξεπερασε τα βιβλια. 

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καθολου σημαντικο το οτι καταφεραν και καναν convert το πτωμα του δρακου σε undead και πλεον ειναι το μεγαλυτερο τους ατου για την νικη...λεπτομερειες για να γεμιζουν τον τηλεοπτικο χρονο....

Τελος παντων,αφηστε τις αλυσιδες. Ειναι αλλα τοσα πολλα,οπως ο μαραθονοδρομος gendry,τα τουρμπο πουλια,η Danaerian Air,το οτι ξεχασαν να ψαξουν για τον jamie lannister που επεσε στο ποταμι και βγηκε απτην αλλη λες και πηγε για κολυμπι,τα πλοια που χτιζονται πιο γρηγορα αποτι με cheats στο age of mythology,το οτι ο Snow στελνει εσπευσμενα για βοηθεια στην Danny και οταν ερχεται δεν ψηνεται να ανεβει στον δρακο because fuck it,το οτι ο Varys δεν ειχε ιδεα οτι 1.000 πλοια ξεκινησαν για να επιτεθουν στον στολο της Danny και φυσικα αλλα ποσα τα οποια μου διαφευγουν τωρα,αλλα εχουν αναφερθει τοσο σε αυτο το φορουμ,οσο και σε ξενα site.

Και τα περισσοτερα απο τα λεγομενα "leaps of faith",τα οποια καποιοι δικαιολογουν επειδη ειναι fantasy,ειναι ολως τυχαιως στις τελευταιες σεζον. Μηπως ητανε ντοκιμαντερ στις πρωτες σεζον και οχι fantasy? Η μηπως τρελαθηκαμε εμεις

Η σειρα ειναι αρκετα καλη αυτη τη στιγμη,αλλα εχει πεσει αισθητα και αισθανομαι πως βλεπω περισσοτερο Hollywood fantasy παρα Game of Thrones. Ειδικα τον Jon Snow τον καταντησαν να γινει κλασσικος αμερικανικος πρωταγωνιστης. Το Game of Thrones οπως το ξεραμε πεθανε απτην στιγμη που δυστυχως η σειρα ξεπερασε τα βιβλια. 

Βέβαια αν περιμέναμε τα βιβλία δεν ξέρω αν η σειρά θα συνεχιζόταν μετά την 5η σεζόν :P Πάντως έχεις δικιο. Δεν βλέπεις να σκοτώνονται πλέον πρωταγωνιστές που τους αγαπάει το κοινό, αλλά να αποδίδεται θεια δικη. Αυτό σίγουρα δεν θα το επέτρεπε ο συγγραφέας του βιβλίου.

Τα production values είναι στο θεό πάντως πλέον

Μιλάμε για επίπεδο blockbuster

Λογικά στο Hbo πρέπει να σκορπίζουν τον κωλο τους με εκατοδολαρα

Υγ. Καλό είναι να μην σκοτώνονται πια τόσοι αγαπητοί χαρακτήρες

Νομίζω ο ίδιος ο Μάρτιν είχε πει ότι δεν θα σκοτώνονται μόνο καλοί, ήθελε μια ιστορία που απώλειες έχουν όλοι όχι μόνο οι κακοί αλλά ούτε μονο οι καλοί και πως για λίγο θα έχουν και αυτοί που θεωρούμε καλοί κάποιες νίκες

• Like 1

Πόσοι χαρακτήρες αγαπημένοι να σκοτωθούν δηλαδή; Δεν θα μείνει κανείς... Πρέπει να προχωρήσει η ιστορία, άμα πεθαίνουν συνέχεια οι βασικοί χαρακτήρες για να πιστεύετε εσείς ότι έχει ανατροπές και σοκ δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Επίσης η κλαψα έχει φτάσει σε όρια εμμονής. Τα περισσότερα από τα στραβά που και καλά βρίσκετε τα απαντά η σειρά, άμα την προσέξετε λίγο, ή δεν είναι καν άξια να δαπανηθεί τηλεοπτικός χρόνος.

• Like 7

Αυτό που σας χαλάει στην σειρά είναι η μαγεία της όπως λέτε οι περισσότεροι και καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που εννοείται.

Η σειρά όμως έχει προχωρήσει και πλέον έχουμε μπει σε τελική ευθεία. Η μαγεία έχει χαθεί και δεν διαφωνώ στο παραμικρό με αυτό. Αλλα είναι φυσικό επακόλουθο. Προφανώς και δεν θα πεθάνουν χαρακτήρες - ειδικά αγαπημένοι χαρακτήρες (ακόμα, λογικά) γιατί δεν πρέπει να πεθάνουν. Ποιος θα μείνει στο τέλος (Όλοι και όλοι είχαν μαζευτεί σε ενα χώρο - τόσοι πολλοί είναι, εαν εξαιρέσετε τα τρία σταρκακια);

Χωρίς να αποκλείω να πεθάνει κάποιος-οι στην τελευταία σεζόν.

Η σειρά έφτασε εδώ, με τον τρόπου που έφτασε αλλα πλέον φαίνεται ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι, και προσωπικά το κατανοώ και δεν με ενοχλεί καθόλου. Και ο Μάρτιν υποθέτω στα βιβλία του το ίδιο πράγμα θα κάνει. 

ρε παιδιά συγγνώμη αλλα το ζητούμενο στη σειρά,είναι ποιοι θα ψοφήσουν;
Πάσχετε απο κάποια διαταραχή; δλδ κι εγώ γκρινιάζω για αυτά τα παλαβά που βλέπουμε αλλά ρε φίλε,να γκρινιαξω επειδή δε ψοφάει κάνας καλός πλέον; δε ξέρω μου φαίνεται κάπως..

Αυτό που σας χαλάει στην σειρά είναι η μαγεία της όπως λέτε οι περισσότεροι και καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που εννοείται.

Η σειρά όμως έχει προχωρήσει και πλέον έχουμε μπει σε τελική ευθεία. Η μαγεία έχει χαθεί και δεν διαφωνώ στο παραμικρό με αυτό. Αλλα είναι φυσικό επακόλουθο. Προφανώς και δεν θα πεθάνουν χαρακτήρες - ειδικά αγαπημένοι χαρακτήρες (ακόμα, λογικά) γιατί δεν πρέπει να πεθάνουν. Ποιος θα μείνει στο τέλος (Όλοι και όλοι είχαν μαζευτεί σε ενα χώρο - τόσοι πολλοί είναι, εαν εξαιρέσετε τα τρία σταρκακια);

Χωρίς να αποκλείω να πεθάνει κάποιος-οι στην τελευταία σεζόν.

Η σειρά έφτασε εδώ, με τον τρόπου που έφτασε αλλα πλέον φαίνεται ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι, και προσωπικά το κατανοώ και δεν με ενοχλεί καθόλου. Και ο Μάρτιν υποθέτω στα βιβλία του το ίδιο πράγμα θα κάνει. 

η λογική λέει πως θα ακολουθήσει ανιμε λογική στον τελευταίο κύκλο και αυτό πρέπει να γίνει,εδώ που τα λέμε.

• Like 1

Στο βιβλία δηλαδή ο Βαρις με τον Τυριον δεν είναι μαζί με την Ντανυ;

book spoiler

Όχι, είναι και οι δύο με αυτόν (τον λένε Aegon), παρότι αν δεν κάνω λάθος σκέφτονται να τον παντρέψουν με την Daenerys.

Ο θάνατος major character(κατι που κατ εμε δεν είχαμε σε αυτήν την σεζόν) ανεβάζει το wow factor και ανατρέπει συνήθως το σκηνικό 

όταν η Σερσι κάνει κίνηση στο Mountain να σκοτώσει τον Τζειμι ανατρίχιασα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό για το τι μπορεί να κάνει για την εξουσία αλλά μετά ψιλοξενέρωσα που τον άφησε έτσι απλά να φύγει.. ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο να τους την φέρει πισώπλατα και αφήνει απλά τον άλλον να πάει να τους το πει, έτσι απλά ουτε καν να τον φυλακίσει.. τεσπα προφανώς ο Μαρτιν έχει κάποιο μεγάλο ρόλο για τον Τζειμι στο φινάλε..

το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η σειρά είναι ίσως η καλύτερη που έχει βγει ποτέ και θα με κάνει να διαβάσω πρώτη φορά βιβλία αν ποτέ βγουν όλα..

ρε παιδιά συγγνώμη αλλα το ζητούμενο στη σειρά,είναι ποιοι θα ψοφήσουν;

Πάσχετε απο κάποια διαταραχή; δλδ κι εγώ γκρινιάζω για αυτά τα παλαβά που βλέπουμε αλλά ρε φίλε,να γκρινιαξω επειδή δε ψοφάει κάνας καλός πλέον; δε ξέρω μου φαίνεται κάπως..

η λογική λέει πως θα ακολουθήσει ανιμε λογική στον τελευταίο κύκλο και αυτό πρέπει να γίνει,εδώ που τα λέμε.

Τι θέλει να πει ο ποιητής;  :P

book spoiler

Όχι, είναι και οι δύο με αυτόν (τον λένε Aegon), παρότι αν δεν κάνω λάθος σκέφτονται να τον παντρέψουν με την Daenerys.

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτό μου φαίνεται μεγάλη απόκλιση από την σειρά είναι η αλήθεια.

Με αυτά και με αυτά στα βιβλία μπορεί να αλλάξει τελείως η πλοκή. Όλο αυτό που έγινε με την αποστολή πέρα απο το τείχος και την συναντηση όλων ήταν σχέδιο του Τυριον και το "κανόνισε" αυτός, οπότε δεν ξερω πως μπορεί να γίνει στα βιβλία αυτό.

Και αν δεν γίνει, τότε ο δράκος δεν θα πεθάνει.

Anyway, τα αφήνω στον Μαρτιν αυτά και αφου δεν εχω διαβάσει τα βιβλία δεν με απασχολεί και πολύ τι θα κάνει, αλλά θα ήθελα να είναι ίδια ιστορία για αυτό σκάλωσα :P Είναι main plot story πιστεύω.

το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η σειρά είναι ίσως η καλύτερη που έχει βγει ποτέ και θα με κάνει να διαβάσω πρώτη φορά βιβλία αν ποτέ βγουν όλα..

Μια απο τα ίδια :) 

Τι θέλει να πει ο ποιητής;  :P

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά αυτό μου φαίνεται μεγάλη απόκλιση από την σειρά είναι η αλήθεια.

Με αυτά και με αυτά στα βιβλία μπορεί να αλλάξει τελείως η πλοκή. Όλο αυτό που έγινε με την αποστολή πέρα απο το τείχος και την συναντηση όλων ήταν σχέδιο του Τυριον και το "κανόνισε" αυτός, οπότε δεν ξερω πως μπορεί να γίνει στα βιβλία αυτό.

Και αν δεν γίνει, τότε ο δράκος δεν θα πεθάνει.

Anyway, τα αφήνω στον Μαρτιν αυτά και αφου δεν εχω διαβάσει τα βιβλία δεν με απασχολεί και πολύ τι θα κάνει, αλλά θα ήθελα να είναι ίδια ιστορία για αυτό σκάλωσα :P Είναι main plot story πιστεύω.

στα ανιμε,ειδικά προς το τέλος, ξεπαστρευονται(θυσιάζονται κλπ) συνήθως οι μεγάλοι ήρωες,όταν κλιμακωνονται απόλυτα τα πράγματα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παράξενο είναι πως τα leaks που είχαν βγει για τη σεζόν, πέσαν μέσα 99%.

Όλες οι σκηνές που αναφέρονταν στο leak παίχτηκαν στα επεισόδια όπως ακριβώς τις περιέγραφε το leak εκτός από μια που δεν έπαιξε καθόλου.

Αυτή: 

Αφού ο Jaime έχει φύγει για το τοίχος,η Cersei ξυπνά σε ένα κρεβάτι γεμάτο αίματα, αποβάλλει το παιδί και μαθαίνει πως πλέον δε μπορεί να κανει άλλα παιδιά.

Επεξ/σία από Alithinos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον πέρα από τη γκρίνια λατρεύω τις μικρές λεπτομέριες της σειράς.

Τον τρόπο που κοιτάνε οι ήρωες ο ένας τον άλλο,ανάλογα την περίσταση.

Τον τρόπο που το ζομποκλεγκειν χειρίζεται το ξίφος του,ανάλογα την συναισθηματική κατάσταση της σερσι.

Την αστραπιαία κίνηση με το εγχειρίδιο,της αρυας.

Την καταιγιστική αλλαγή μορφασμων του μικροδαχλου.

Αν και όλο το σκηνικό ήταν περιττό,από τα πρώτα 30" που καρφώθηκε μόνος του.

Επίσης πέθανα στα γέλια εκεί που η δρακομανα αποφάσισε να συνταξιδεψει κ ήταν λες και σκεφτόταν: επιτέλους θα δουν Χαρά τα σκελια μου κι ο τζορας είχε το ύφος: τι της έκανες ρε πουστη και λιώνει σα το παγάκι,ενώ εγώ τόσα χρόνια θυσίας,έχω μείνει χειρονακτας.

Που η μπριεν πρέπει να έσπασε το αρδευτικό κανάλι,Μόλις είδε τον τζιμη.

Ή η στιγμή αμηχανίας μεταξύ σερσι,τζιμη και μπριεν.

Ο τρόπος που συντρίβεται αργότερα ο τζιμης.

Έχει κάτι τέτοια πραγματάκια που δείχνουν ότι είναι κάνα δυο επίπεδα,πάνω από ότι παίζει και έπαιξε ως τώρα.

Απλά στο τακτικό κομμάτι,τα σκατωνει,είναι λες και δεν έχουν κάποιο σχετικό σύμβουλο ή βαριούνται.

Όσον αφορά την διαφαινόμενη διχογνωμία περι Χιόνη και τι θα κάνει σαν μάθει τα νέα,δεν έχετε παρά να δώσετε σημασία στο τι είπε στον θείον,πιστεύω κι ακριβώς εκεί παίζουν οι χαρακτήρες της δρακομανας κι αυτού και βασικά τώρα που το καλοσκεφτομαι,όσοι έχουν σημασία,είναι σα να παλεύουν για εξιλέωση δική τους ή των γονέων και προγόνων τους παρά τη διαφαινόμενη "αλυγιστη" και απόλυτα διαμορφωμένη φύση τους.

Καλά εδώ που τα λέμε κι ο νυχτοβασιλιας, μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο, να είναι τόσο μονοδιάστατος κ εκεί είναι η επιτυχία του βιβλίου,ακόμα κι αν είναι, είναι λογικό και θεμιτό.

Επεξ/σία από trayban
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...