Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαίνεται ότι είναι έτοιμα, απλώς δεν έχουν μοιραστεί ακόμα.

Το έψαξα. Η συνέντευξη που ειπώθηκε ότι πρέπει να προχωρήσει το γράψιμο για να μάθουμε, είχε δοθεί τελικά αρχές Ιουνίου, οπότε μπορεί πράγματι να έχουν τελειώσει.

Αλλά αν δεν ανακοινωθεί κάτι, δεν μπορούμε να ξέρουμε (αυτά που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, μπορεί να είναι πρώτα drafts, που δε σημαίνουν πολλά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εν τω μεταξύ κυκλοφορεί και η θεωρία ότι οι whitewalkers είναι τελικά οι καλοί (!!) και ότι αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τον κόσμο από τη "σαπίλα" (κάτι σαν κιβωτός του Νώε!)

Tον Οκτώβρη ξεκινάνε τα γυρίσματα και μέσα στο 18 σίγουρα θα έχει τελειώσει και το post production, οπότε είναι καθαρά απόφαση του HBO άμα θέλει να το καθυστερήσει παραπάνω για μεγαλύτερο hype(?).

Ωραία. Για hype δε νομίζω να το καθυστερήσουν (δε νομίζω καν ότι βοηθάει, λογικά χειρότερα τα κάνει), αλλά ίσως ξέρουν κάποιες στατιστικές που εμείς δεν ξέρουμε, πχ ότι γίνονται καλύτερες τηλεθεάσεις σε συγκεκριμένες περιόδους. Ποιος ξέρει τι έγινε και τώρα το καλοκαίρι... Βοήθησε που παίχτηκε κατακαλόκαιρο η σεζόν ή χειρότερα τα έκανε;

Μεγάλο φινάλε σε μία τεράστια σειρά που ίσως θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε ξανά. Το τελευταίο δίλεπτο ήταν αυτό που θα ήθελα να δω και αυτό που πείτε την αλήθεια, 99 στους 100 είχαμε προβλέψει ειδικά όταν πλησίασε η στιγμή, you know  ;)  Τώρα η ζωή συνεχίζεται και περίπου αρχές 2019  :(  με ότι θα έχει αλλάξει στις ζωές των περισσοτέρων μας μέχρι τότε, τα ξανά λέμε.

• Like 3

Δεν νομίζω Ιλιάδα συγκεκριμένα. Γενικά, έχει πάρει πολλά από ιστορικά γεγονότα, ίσως και κλασσική λογοτεχνία.

Ο πόλεμος των 5 βασιλιάδων με Stark και Lannister για παράδειγμα βασίζεται στον πραγματικό "Πόλεμο των Ρόδων" μεταξύ York και Lancaster. 

Δεν καταίβεναν όλες τις σεζόν προς το τοίχος. Σάρωναν τη περιοχή πέρα απ' το τοίχος για να βρουν όλους τους εναπομείναντες ζωντανούς να τους κάνουν απέθαντους.

Δε νομίζω.. Ζήλια σίγουρα έδειξε ο Τζόρα όταν της πρότεινε να πάει πετόντας και αυτή προτίμησε να ταξιδέψει με πλοίο παρέα με τον Σνόου Έηγκον.

Απλά πιστεύω όπως είπε ο Τύριον στη Σέρσεη, αν και θέλει να σταματήσει να κυβερνά η Σέρσεη γιατί πιστεύει ότι η Καλίση θα κυβερνήσει καλύτερα, προσπαθεί να βρει τρόπο και να τη πείσει να μη καταστρέψει τελείως τον οίκο των Lannister, γιατί ακόμα νιώθει κάποιους δεσμούς με την οικογένεια του παρ' όσα τα έχουν γίνει. Ποιος ξέρει ? Ίσως ο Τύριον να φαντάζεται γάμο για λόγους συμμαχιών / πολιτικής μεταξύ Jaime - Dany. 

Ναι υπήρχε η μαγεία. Για αυτό και ούτε ένας δεν αποπειράθηκε να το περάσει όσο υπήρχε. Ακόμα και ο βασιλιάς που ήταν στο δράκο, δε προσπάθησε να περάσει από πάνω του ούτε για μια στιγμή μέχρι να καταστραφεί. Αλλά και οι δράκοι μαγικά πλάσματα είναι.

Και ο συγκεκριμένος δράκος ακόμα περισσότερο μιας και δεν είναι καν wight δράκος, αλλά white walker δράκος, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υποτίθεται ότι οι νεκροί γίνονται απέθαντοι χωρίς να τους ακουμπήσει καν white walker, και δεν έχουν μπλε μάτια. Μπλε μάτια έχουν οι ww, και κάποιος γίνεται ww με το να τον ακουμπήσει ένας ww.

Που σημαίνει ότι αυτός ο δράκος, πέραν της μαγείας που έχουν οι δράκοι γενικά, έχει και τη μαγεία των ww.

Που λογικά τον κάνει OP, και δυνατότερο αυτών της Καλίση.

Ήδη σε αυτά τα λίγα λεπτά που είδαμε, πετά πολύ πιο γρήγορα απ' αυτούς της Καλίση, και μπορεί να ξερνάει συνεχόμενα αυτή τη μπλε φωτιά χωρίς ανάγκη να διακόψει για να πάρει ανάσα.

δεν ισχύει αυτό με τα μάτια κι εγώ έχω ψιλομπερδευτεί.

πάντως το δρακι έκανε κανονικό CAS κι έκανε τρομερή εντύπωση

karsi%20wight%20hardhome%20game%20of%20t

Εξαιρετικό το τελευταίο επεισόδιο αν και περίμενα το κάτι παραπάνω. Η Season ήταν κορυφαία και γενικά είναι σειρά που όντως θα κάνουμε πολλά χρόνια για να ξαναδούμε. Περιμένουμε με αγωνία τον τελευταίο κύκλο.

Ωραία. Για hype δε νομίζω να το καθυστερήσουν (δε νομίζω καν ότι βοηθάει, λογικά χειρότερα τα κάνει), αλλά ίσως ξέρουν κάποιες στατιστικές που εμείς δεν ξέρουμε, πχ ότι γίνονται καλύτερες τηλεθεάσεις σε συγκεκριμένες περιόδους. Ποιος ξέρει τι έγινε και τώρα το καλοκαίρι... Βοήθησε που παίχτηκε κατακαλόκαιρο η σεζόν ή χειρότερα τα έκανε;

Στοιχηματίζω για Σεπτέμβρη του 18.

Ευτυχώς καλό κλείσιμο στο 7ο κύκλο που για μένα σε γενικές γραμμές ήταν λίγο χαμηλότερος των προσδοκιών. Αλλά το τελευταίο επεισόδιο βελτίωσε κάπως την κατάσταση. Μου θύμισε λίγο επεισόδια από παλιότερους κύκλους. Είχε απ' όλα. Ίσως ο 8ος να έρθει Οκτώβρη 2018 για να τελειώσει κοντά στα Χριστούγεννα.

7 σεζον περίμενα να πεθάνει αυτό το αρχίδι ο littlefinger. Πραγματικά νιώθω οτι μου έφυγε ένα βάρος. Ο ψόφος του για μένα είναι πιο σημαντικός και απο όλα τα walls και τους δράκους μαζί. Ήλπιζα να είναι πιο οδυνηρός και θεαματικός. Αλλα τι να κάνεις...

Κατα τα άλλα όλο το fan theory λέξη προς λέξη όσον αφορά τον τζον και την άλλη. Χαίρομαι που το πήγαν έτσι και δεν κάνανε κάποια μπαρούφα κόντρα, ίσα ίσα για να να είναι unexpected.

Ένα φρικτό θάνατο στη cersei τώρα και είμαι πλήρης. Μόνο ο mountain έμεινε να απηυδήσει με την κάρχια για να γυρίσει να την κάνει σουβλάκι. "I've had enough of your shit" και σφάξιμο στο γόνατο.

Τα λέμε του χρόνου τέτοια εποχή...

• Like 5

Book spoiler:

Εδώ φαίνεται να είναι απλά ένας δυνατός στρατός μισθοφόρων.

Στα βιβλία παίζει άλλο ρόλο. Στα βιβλία έχουν μόλις κάνει απόβαση στο Westeros με αρχηγό τον άλλο ανιψιό της Νταενέρυς (ο ετεροθαλής αδελφός του Τζον Σνόου που όλοι μέχρι τώρα πίστευαν πως τον είχε σκοτώσει ο Mountain όταν ήταν βρέφος και με τη βοήθεια του Τύριον και του Βάρυς διεκδικεί κι αυτός το θρόνο). Καμία σχέση με τη σειρά λοιπόν.

Στο βιβλία δηλαδή ο Βαρις με τον Τυριον δεν είναι μαζί με την Ντανυ;

¯\_(ツ)_/¯

Ποιός μας λέει ότι όλοι ξέρουν οτι επειδή ακούμπησε τον Μπραν, έσπασε η μαγεία του τείχους; Γιατί να το ξέρει αυτό ο Μπενζεν και να επιχειρείσαι να περάσει.

Τουμπανο επεισόδιο!!!! Ειχε μερικα easter eggs για καποια πραγματα που περιμενουμε -αν και δεν τα ειδαμε ακομη-!!!

Επισης, εξηγει και κατι για το οποιο εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο και μας πρηξατε

Σε ποιό αναφέρεσαι ότι εξηγεί; Επίσης τι περιμένουμε και δεν είδαμε;

Τα δικά μου σχόλια για το επεισόδιο:

Ε Π Ε Ι Σ Ο Δ Ι Α Ρ Α

1) Για μια στιγμή πίστεψα την Σερσι, έπεσα και εγω στην παγίδα. Αλλα καλύτερα έτσι, θα είχα γίνει μια ρομαντική νουβέλα εαν όλοι έκαναν συμμαχία απέναντι στον εχθρό. Και καλύτερα γιατί τώρα έμεινε μόνη της με το ζομπι και τον μουρλό που έχει για χέρι. Να δουμε τι τελος θα έχει και αυτή.

2) Τα παιδία Σταρκ έπαιξαν καλή μπαλίτσα, ευγε. Στο διαολο Πιτερ.

3) Δεν μου άρεσε που Σαμ λεει ότι μετέφρασε ενα βιβλίο που λέει για τον γάμο του Ραεγκαρ και της Λυανα, γιατί δεν είχαν δείξει κάτι πιο πρίν όσο ηταν στην Ακρόπολη. Εαν δεν είναι πατάτα της σειράς, το ενδεχόμενο είναι ότι ο Σαμ το είχε μεταφράσει πριν το πάρει και το διαβάσει η Γκιλι όπως είδαμε και απλά δεν είχε δώσει βάση στα ονόματα, και το συνδύασε με αυτά που του είπε ο Μπραν και έβγαλε το συμπέρασμα.

4) Η αντίδραση του Τύριον δεν μου άρεσε καθόλου. Ο Τζειμι έχει γίνει απο τους πλέον αγαπητους χαρακτήρες.

5) Εγώ ξενέρωσα με την συνουσία γιατί πιστεύω όταν μάθουν ότι είναι συγγενείς θα χαλαστούν πολύ μεταξύ τους. Μπορεί παλαιότερα να ήταν αιμομίκτες οι Ταργκάριεν αλλά λογικά πάντα αυτοί φαίνεται να είναι διαφορετικοί.

6) Υπάρχει ενα κενό στην ιστορία του τείχους. Εαν υπάρχει μαγεία που είναι συνδεδεμένη με το τείχος, τότε δεν θα έπρεπε να μπορέσουν να περάσουν και πάλι, διότι το υπόλοιπο τείχος ήταν εκει. Με αυτή την λογική μπορούσαν να φτιάξουν σχεδίες και να περάσουν από δίπλα.  

Επίσης ήμαρτον ρε μάγκες ακόμα με τις αλυσίδες ασχολείστε;;;; Μπορεί να έκαναν ένα μηνα να τις φέρουν, τόσα λιμάνια έχει κοντά. Επειδή έδειξε την σκηνή στο τέλος του επεισοδίου, τις βρήκαν σε 3 ώρες; Μας ζαλίσατε τον έρωτα. Υπάρχουν άλλες και άλλες τρύπες, εκει στις αλυσίδες το μυαλό σας. ΗΜΑΡΤΟΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...