Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορώ πώς δεν έχει ήδη προτείνει κάποιος υγρό πυρ!

Δεν διάβασες με προσοχή το θέμα. :-)

υγρό πυρ. σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Δημοσ.

Μολις εκανε εγγραφη ανοιξε θεμα στο μπλα μπλα οποτε παιζουν 2 σεναρια :

1)Η δεν εχει με τι να ασχοληθει και ανοιγει ενα τρολλοθεμα,

ή

2)Ισχυει η ιστορια που μας αναφερει και ειναι τοσο ντροπαλος να το γραψει απο τον αληθινο λογαριασμο του :devil:
(μαλλον το 2ο :devil: )

Δημοσ.

Στειλε στο μπιτσομπαρο λουλουδια, την ωρα που την μπαλαμουτιαζει ο αλλος να γελασουνε λιγο....

Πηγαινε στα ισια ρε φιλε....ρωτα το βραδυ τι κανει να πατε για ποτο...θα μαθεις γρηγορα αν θα πηδηξεις

• Like 1
Δημοσ.

Άμα όμως το σκεφτείς καλά μπορεί να ήσουν και 3.545 πελάτης που θα έλεγε γλυκόλογα πως νομίζεις ότι γεμήζουν τα μαγαζιά με σερβιτόρες κουκλάρες σου λένε  4-5 γλυκόλογα ξαναπάς τους αφήνεις και κανα μπουρμπούλι και μετά απλά άντε γειά :P

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

**οσο καθομουν εκει προσεβαλε,τι προσεβαλε,παναγιες κατεβαζε σε εναν νεαρο που εκανα ενα λαθακι στην δουλεια

Όχι, να μην της στείλεις.

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μ αρεσε πολυ,δουλευει σε ενα beach bar(εκει και την γνωρισα) μιλησαμε λιγο (φλερταραμε μπορω να πω)...τεσπα μην αναφερομε σε λεπτομεριες,θα ηθελα να της στειλω ενα μπουκετο τρανταφυλλα αλλα το μονο που μ σταματαει ειναι το αφεντικο της ο οποιος ειναι παρα πολυ αυστηρος,λετε να υπαρξει θεμα και να βρει τον μπελα της?να το προχωρησω?(ειναι καπως αποτομη η κινηση μ αλλα μ αρεσε πολυ) και δεν εχω σκεφτει καποιο καλυτερο βημα

**οσο καθομουν εκει προσεβαλε,τι προσεβαλε,παναγιες κατεβαζε σε εναν νεαρο που εκανα ενα λαθακι στην δουλεια

Άμα είσαι πάνω από 20 είναι λίγο τρομακτικό να θεωρείς πως σου την πέφτει barwoman ή σερβιτόρα σε beach bar,σταθερούς πελάτες ψάχνουν,το ίδιο κάνουν σε όλα τα μαγαζιά και για αυτό και βάζουν εμφανίσιμες κοπέλες,αλλιώς θα βάζανε και παχουλές (το είπα κομψά) :P 

Άσε τα λουλούδια και κατέβα από το ροζ συννεφάκι , τα πράγματα σε αυτές τις δουλειές δεν είναι όσο ρομαντικά τα βλέπεις.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα είσαι πάνω από 20 είναι λίγο τρομακτικό να θεωρείς πως σου την πέφτει barwoman ή σερβιτόρα σε beach bar,σταθερούς πελάτες ψάχνουν,το ίδιο κάνουν σε όλα τα μαγαζιά και για αυτό και βάζουν εμφανίσιμες κοπέλες,αλλιώς θα βάζανε και παχουλές (το είπα κομψά) :P

Άσε τα λουλούδια και κατέβα από το ροζ συννεφάκι , τα πράγματα σε αυτές τις δουλειές δεν είναι όσο ρομαντικά τα βλέπεις.

Το πιο σωστό ποστ σε όλο το θέμα.

Δημοσ.

Στείλτης και μετά πες μας αντιδράσεις. Το ξέρω, γίνομαι κακός... :P

Οκ, πέρα από την πλάκα, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι καλύτεροι τρόποι για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου δίχως να την φέρεις σε δύσκολη θέση. Μόλις την γνώρισες εξάλλου, δεν είσαστε καν ζευγάρι που έχετε επέτειο για να της στείλεις λουλούδια.

Δημοσ.

Γνωμη μου απλα να της μιλησεις. Τιποτε αλλο. Ουτε λουλουδια ουτε ερωτες και πσθη. Αυτα ισως ερθουν μετα..

Ειμαι σε παρομοια θεση μαζι σου και δυστηχως δεν εχω την απαραιτητη αυτοπεποιθηση να της μιλησω. Την βλεπω καθε μερα στην σταση, ξερω που δουλευει εχουμε ανταλαξει ματιες αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του.

Με τρελενει και μονο που την βλεπω αλλα λογο πιεσης χρονου και κοσμου γυρω γυρω δεν βρισκω το κουραγιο 5 μηνες τωρα.

Αν εσυ φιλε εχεις το κουραγιο απλα μιλα της. Αυτη ειναι η συμβουλη μου. Να εισαι ο ευτος σου απλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...