Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω, ολοι σε καποια στιγμη της ζωης μας το εχουμε περασει αυτο, ειτε σε μεγαλο βαθμο, ειτε σε μικροτερο....

Εγω αφου αφησα τον στρατο, ειχα κατι παρομοιο (οχι με ρουχα κλπ) ....για κανα 6μηνο περιπου....  :-)

με όπλα ??

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε την βοηθεια σας

Τις τελευταιες μερες εχω ξεσκιστει ρε φιλε να ψωνιζω οτι μαλακια βρω μπροστα μου, δεν ξερω τον λογο που το κανω αυτο, νομιζω οτι κατι εχω, παλια δεν το εκανα αυτο, δεν ημουν τοσο σπαταλος αν και χαλουσα παλι πολλα λεφτα για ρουχα παπουτσια κλπ, αλλα τον τελευταιο καιρο εχει ξεφυγει το θεμα

Να φανταστειτε τις τεκευταιες 7-8 μερες εχω παραγγειλει 2 κινιτα τηλεφωνα, 6 ζευγαρια παπουτσια, 4 παντελονια jean, 9 η 10 δεν θυμαμαι μπλουζακια, 10 ζευγαρια μποξερακια,1 κωλονια(γαματη), αντιλιακα για προσωπο και σωμα, και μετα απο αυτο το ποστ επειδη ειμαι μαλακας θα παραγγειλω ενα power banker για τα κινητα μου, και καμια κινεζια gadgetia γιατι σημερα δεν εκανα καμια αγορα και καπως μου φαινεται

Το θεμα ειναι οτι ψωνιζω μαρκες συνεχεια και επι της ουσιας ειναι ακριβα ολα αυτα που παιρνω, δεν θελω να το κανω, αλλα οπου και να ειμαι , ακομα και στην δουλεια,ακομα και στις εξοδους μου θα βρω λιγο χρονο να κανω την αγορα μου, ειναι αρρωστια που δεν ξερω πως λεγεται αλλα σιγουρα θα υπαρχει ονομα ολης αυτης της ανουσιας υπερκαταναλωσης

Δωστε καμια ιδεα αδερφια γιατι στο τελος δεν θα μπορω να μπω στο σπιτι μου απο την σαβουρα που ψωνιζω

Τα φιλια μου

σιγά κι εγώ μια περιοδο που ήμουν φοιτήτρια και μου έδιναν πολλά χρήματα αγόραζα συνέχεια πράγματα σε υπερβολικό βαθμό και χωρίς να τα χρειάζομαι. είχα πάρει τόσα ρούχα και παπουτσια που δεν είχα που να τα βάλω πλέον. μαρκες ολα. είχα αλλάξει μέσα σ'έναν χρόνο 5 κινητά ,όλα πανάκριβα. κι άλλα πολλα. απλά είχα πολλά χρήματα τα οποία προφανώς δεν ήξερα πως να διαχειριστώ και με είχε πιάσει υπερκαταναλωτικη μανία σρ καποια φαση. φυσικά τώρα σκέφτομαι τις παράλογες σπατάλες ενώ θα μπορούσα να αποταμιευω και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο :P
  • Like 1
Δημοσ.

με όπλα ??

Aν και μενω στην gunland..... ουτε hillbilly-redneck ειμαι, ουτε ο Dan ''The Man'' Bilzerian.....  :-)

οποτε no guns my friend.....  :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

σιγά κι εγώ μια περιοδο που ήμουν φοιτήτρια και μου έδιναν πολλά χρήματα αγόραζα συνέχεια πράγματα σε υπερβολικό βαθμό και χωρίς να τα χρειάζομαι. είχα πάρει τόσα ρούχα και παπουτσια που δεν είχα που να τα βάλω πλέον. μαρκες ολα. είχα αλλάξει μέσα σ'έναν χρόνο 5 κινητά ,όλα πανάκριβα. κι άλλα πολλα. απλά είχα πολλά χρήματα τα οποία προφανώς δεν ήξερα πως να διαχειριστώ και με είχε πιάσει υπερκαταναλωτικη μανία σρ καποια φαση. φυσικά τώρα σκέφτομαι τις παράλογες σπατάλες ενώ θα μπορούσα να αποταμιευω και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο :P

Αυτό που λες είναι κανονικό. Όλοι οι φοιτητές μόλις παίρνουν τα πρώτα δικά τους χρήματα θέλουν να τα ξοδέψουν δεν είναι κάτι παράλογο.

Το παράλογο είναι να είσαι μεγάλος, να έχεις υποχρεώσεις και πάλι να ξοδεύεις αμύθητα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά.

Δημοσ.

Δώσε και σε μένα λίγο από την όρεξη σου φίλε γιατί είμαι το αντίθετο, τόσα λεφτά και στην καλύτερη περίπτωση αγοράζω καμιά Tracer στο heroes of the storm με $9.99.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω πιστευω, ολοι σε καποια στιγμη της ζωης μας το εχουμε περασει αυτο, ειτε σε μεγαλο βαθμο, ειτε σε μικροτερο....

Εγω αφου αφησα τον στρατο, ειχα κατι παρομοιο (οχι με ρουχα κλπ) ....για κανα 6μηνο περιπου.... :-)

Και εγώ το ίδιο νομίζω. Όταν "ανακάλυψα" το ebay για κανένα χρόνο του έδινα και καταλάβαινε. Όχι μεγάλα ποσά αλλά μικρό πράγματα που είτε χρειαζόμουν είτε όχι.

Το ίδιο και τώρα τελευταία με το AliExpress. Πλέον έχω βαρεθεί να με ξυπνάει ο ταχυδρόμος και θα κόψω τα χαζά.

• Like 1
Δημοσ.

Mary για δώσε info γι'αυτό το AliExpress! [Μεταφορικά π.χ. για ρούχα, επίσης από ποιά χώρα έρχονται τα προϊόντα-παίζει τελωνείο;, αξιοπιστία κλπ.]

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mary για δώσε info γι'αυτό το AliExpress! [Μεταφορικά π.χ. για ρούχα, επίσης από ποιά χώρα έρχονται τα προϊόντα-παίζει τελωνείο;, αξιοπιστία κλπ.]

Nenya έχουμε ολόκληρο θέμα στην κατηγορία ίντερνετ

;)

Δημοσ.

Εγώ πάντα υπολογίζω, βγάζω Χ ποσό το μήνα από τις 3 δουλειές, μείον "Λ" ποσό για τα έξοδα(Λογαριασμοί, ΤΕΒΕ κλπ) άρα Χ-Λ = Υ (υπόλοιπο) για δικά μου έξοδα , φαγητά, διασκέδαση κλπ. Πλέον έχω προβλέπει τους λογαριασμούς μου γιατί έχω σταθερή κατανάλωση σε ΔΕΗ, νερό και ΟΤΕ. Αν και μετά από τόσα χρόνια αγορές, αφού έχω αγοράσει όλο το ebay, δεν έχω κάτι άλλο :P πλέον έχω αρκετά στην άκρη για να αγοράσω κάνα σοβαρό εργαλείο για τη δουλειά μου η κάτι που θα ήταν αρκετά χρήσιμο.

Δημοσ.

Nenya δες τι παίρνεις με 15σεντσια.... :lol:

http://s.aliexpress.com/y63QBNNb

Η με 80σεντια

http://s.aliexpress.com/biUZrIvU

Επειδή το καλοκαίρι - περισσότερο - έχω φετίχ με τα νύχια, έχω βρει την υγεία μου με το AliExpress σε κάτι τέτοια.

Η για πιο αθλητικους τύπους που θα δώσουν 5-10€ για κάτι τέτοιο

http://s.aliexpress.com/UjInYjuq

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λες είναι κανονικό. Όλοι οι φοιτητές μόλις παίρνουν τα πρώτα δικά τους χρήματα θέλουν να τα ξοδέψουν δεν είναι κάτι παράλογο.

Το παράλογο είναι να είσαι μεγάλος, να έχεις υποχρεώσεις και πάλι να ξοδεύεις αμύθητα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά.

πάντως δε μας αναφέρει πόσο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...