DDevil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μια απορια εχω για τους ισολογιμους που δεν εβγαζε εδω και χρονια. Οκ το δημοσιο περα βρεχει, αλλα ρε φιλε, οι προμηθευτες γιατι εδιναν πιστωση σε μια εταιρεια που δεν βγαζει ισολογισμους; Ποιος θα μιλησει σημερα ρε φιλε όταν τσιμπαει και αυτος τις μιζουλες του και βολευεται? Της κλικας το καγκελο γινοταν στην Ελλαδα και γινεται ακομα και οποιος τα εβαζε με την κλικα γινοταν ο κακος της υπόθεσης και η κλικα την εβγαζε λαδι γιατι ειχε και εχει παντα τα τσιρακια να την υποστηριζουν. 2
Andreas231 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (για να μην βγει οφ τοπικ το αλλο θεμα) Να διορθωσω το παραπανω, η εκκαθαριση θα βγαλει 250εκ (ή καπου εκει) αρα οι προμηθευτες δεν θα παρουν τιποτα εφοσον προτεραιοτητα εχουν οι εργαζομενοι και το δημοσιο οπου δεν φτανουν τα 250. Το κανονι που εβαλα στο τιτλο, πρακτικα ισχυει εφοσον για να μπεις 99 σημαινει πως εχεις αρνητικη θεση ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να την καλυψεις. Μια απορια εχω για τους ισολογιμους που δεν εβγαζε εδω και χρονια. Οκ το δημοσιο περα βρεχει, αλλα ρε φιλε, οι προμηθευτες γιατι εδιναν πιστωση σε μια εταιρεια που δεν βγαζει ισολογισμους; Η φωτογραφια ειναι αστοχη.Μεχρι στιγμης δεν αποδεικνυει κανεις οτι εχει κανει κατι ανηθικο ή παρανομο. Βαση νομου υποχρεουται να παρακρατει ποσοστο κερδων υπερ της επιχειρησης ,εχει κανεις στοιχεια οτι δεν το εκανε. Απο την στιγμη που εχει ζημιες δεν εχει υποχρεωση απο τον νομο να εγγυηθει με την προσωπικη του περιουσια. Οποτε ειναι θεμα κερδων ζημιων αν ηταν σωστος απο το νομο δεν φταιει σε τιποτα. Ο ανθρωπος εχασε την επιχειρηση του με χρεη 1δις λετε να ηθελε να χασει την κοτα με τα χρυσα αυγα ή να ξεφτιλιστει. Υπαρχει αρκετος λαικισμος για τον κακο καπιταλισμο και τους κακους πλουσιου.Χρειαζονται στοιχεια και οχι φωτογραφιες για να στιγματισεις καποιον, H Ελλαδα θα επρεπε να αγαπα τον επιχειρηματια οχι να τον θεωρει βδελυγμα και απατεωνα . Εχει γινει σχδον εγκλημα να ειναι καποιος πετυχημενος. Υγ οι προμηθευτες ειναι οικονομικα ανιδεοι. Πιστευαν οτι υπαρχουν στη ζωη σταθερες οτι και να γινει ο Μαρινοπουλος θα πληρωσει καποια στιγμη. Οπως την πατησαν αρκετοι με τις τραπεζικες μετοχες. 3
Anorymous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η κατάσταση πήγαινε για φούντο εδώ και καιρό. Όταν έμπαινες μέσα (στα μαρινοπουλος, όχι στα μεγάλα τα καρφουρ) είχες την αίσθηση μπιχλιας και βρώμας. Και όταν έκανες το λάθος να φτάσεις ταμείο ακόμα και στο μεγάλο πχ του Καρφουρ στη Πυλαία, αναθεματιζες την ώρα και την ασχετοσυνη της ταμειας. 25 ταμεία, τα 6-7 μόνο λειτουργουσαν πάντα . απο περσι τετοια εποχη εκανε μπαμ οταν πηγαινε για λουκετο τα μισα ραφια ταν αδεια εδω σε εμας που ειναι και μεγαλο μαρκετ , το αποκορύφωμα ηταν πριν 2 μηνες ολοκληρο σουπερ και δεν ειχε λεμονια ή ακομα χειροτερα δεν ειχε κοκα κολα
michael92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μου λειπουν τα continent.που γεμιζαμε 2 καροτσια και πληρωναμε 100.000 δραχμες ..αχ 90's... Τι 100.000, με 20.000 γέμιζες 2 καρότσια. 6 χρονών ήμουν και θυμάμαι την μάνα μου να τσιγκουνεύεται να μου πάρει κάτι με 400 δραχμές ενώ τα ευρώ σκορποχώρι μετά. Φυσικά δεν ήταν η δραχμή κανένα μαγικό νόμισμα. Πολύ φθηνό πετρέλαιο και χαμηλοί φόροι, κύρια χαρακτηριστικά των 90s. Επίσης λόγω ΟΝΕ στα τέλη των 90s είχαμε συμμαζέψει κάπως τον πληθωρισμό.
invisiblesurfer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γιατί να μη τα βγάλει στο Καταρ? Για να πληρώνει τρελούς φόρους στην Ελλαδα, που με τη σειρά τους χρηματοδοτούν τους αχρηστους δημόσιους υπαλλήλους; 1
christakos07 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γιατί να μη τα βγάλει στο Καταρ? Για να πληρώνει τρελούς φόρους στην Ελλαδα, που με τη σειρά τους χρηματοδοτούν τους αχρηστους δημόσιους υπαλλήλους; Σωστά. Αφήνοντας το φέσι στους απλήρωτους υπαλλήλους και στους προμηθευτές του. Χαλάλι που τα έβγαλε έξω.Ας λουστούν τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι την όποια αναχρηματοδότηση για τα σπασμένα του Μαρινόπουλου μέσω της φορολογίας. Τα κέρδη δικά μου, οι ζημιές δικές σας. Να ζήσει η υγιής επιχειρηματικότητα. 1
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Γιατί να μη τα βγάλει στο Καταρ? Για να πληρώνει τρελούς φόρους στην Ελλαδα, που με τη σειρά τους χρηματοδοτούν τους αχρηστους δημόσιους υπαλλήλους; Έτσι ακριβώς.Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο δισεκατομύριο να φθάσει το έξυπνο χρήμα στα χέρια κανενός 'Καρανίκα'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις