Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, βλεπω μια γενικοτερη συγχυση στο facebook τελευταια περι δημοσιοποιησης προσωπικων και μη δεδομενων. Ακουστηκε δηλαδη οτι το facebook θα κανει οτιδηποτε εχει ανεβει δημοσιο. Ακομα και παλιες φωτογραφιες ή μηνυματα που εχουν διαγραφει. Πολλοι βαζουν στον τοιχο τους ενα μηνυμα που υποτιθεται οτι τους απαλλασει απο την παραπανω κινηση... Εχετε ακουσει/διαβασει τιποτα να μας διαφωτισετε? Ευχαριστω

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπερα, βλεπω μια γενικοτερη συγχυση στο facebook τελευταια περι δημοσιοποιησης προσωπικων και μη δεδομενων. Ακουστηκε δηλαδη οτι το facebook θα κανει οτιδηποτε εχει ανεβει δημοσιο. Ακομα και παλιες φωτογραφιες ή μηνυματα που εχουν διαγραφει. Πολλοι βαζουν στον τοιχο τους ενα μηνυμα που υποτιθεται οτι τους απαλλασει απο την παραπανω κινηση... Εχετε ακουσει/διαβασει τιποτα να μας διαφωτισετε? Ευχαριστω

δεν μπορω να πω τι κανει αλλα το τελευταιο οτι πολλοι βαζουν στον τοιχο τους ενα μυνημα που τους απαλλασει απλα δεν υπαρχει.μαλλον καποιος θελει να κανει τους παντες να κανουν share κατι δικο του.σιγα το fb μην καθοταν να δει τοιχους για να δει αν συμφωνεις με κατι ή οχι.ετσι και αλλιως οτι ανεβασεις το βλεπουν αλλα 50000 ατομα που αυτοι το δειχνουν σε αλλους τοσους και ποτε δεν ξερεις μεχρι που φτανει μια φωτογραφια σου

• Like 8
Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι άλλαξε η πολιτική για τα cookies. Πλέον σε παρακολουθεί και εκτός FB

Για το άλλο που λες, νομίζω θα εμφανίσει τα πάντα όλα που υπήρχαν κατα καιρούς στον τοίχο σου

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορω να πω τι κανει αλλα το τελευταιο οτι πολλοι βαζουν στον τοιχο τους ενα μυνημα που τους απαλλασει απλα δεν υπαρχει.μαλλον καποιος θελει να κανει τους παντες να κανουν share κατι δικο του.σιγα το fb μην καθοταν να δει τοιχους για να δει αν συμφωνεις με κατι ή οχι.ετσι και αλλιως οτι ανεβασεις το βλεπουν αλλα 50000 ατομα που αυτοι το δειχνουν σε αλλους τοσους και ποτε δεν ξερεις μεχρι που φτανει μια φωτογραφια σου

Ναι ενταξει αποκλειεται να ισχυει αυτο. Εγω τουλαχιστον δεν εγραψα κανενα μηνυμα. Μου θυμιζει αυτα που κυκλοφορουσαν πριν απο χρονια που αν δεν τα εκανες share θα πεθαινες :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Το μήνυμα είναι μια μπούρδα απλά! Μονομερές συμβόλαιο δεν υφίσταται... δεν έχει καμία ισχύ αυτό που postάρουν.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Προφανώς και ισχύει. Εγώ πριν ένα μήνα δεν έκανα share κάτι και πέθανα.

• Like 27
Δημοσ.

Προφανώς και ισχύει. Εγώ πριν ένα μήνα δεν έκανα share κάτι και πέθανα.

Εγώ μια φορά δεν έστειλα ένα μήνυμα σε 5 παραλήπτες και την επόμενη μέρα μου έτυχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα, δεν σκοτώθηκα αλλά ήμουν 1 μήνα παράλυτος στο νοσοκομείο.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ μια φορά δεν έστειλα ένα μήνυμα σε 5 παραλήπτες και την επόμενη μέρα μου έτυχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα, δεν σκοτώθηκα αλλά ήμουν 1 μήνα παράλυτος στο νοσοκομείο.

Τυχερός ήσουν. Δεν παίζουν μ' αυτά τα πράγματα.

• Like 5
Δημοσ.

Lol αυτοί που τα πιστεύουν αυτά γιατί δε διαγράφουν απλά το λογαριασμό τους να ησυχάσουν; Γιατί το ΦΒ να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να ειδοποιήσει πρώτα τους χρήστες; Θα έχανε εκατομμύρια κόσμο έτσι... (και χρήματα). Σε περίπτωση αλλαγών πχ στους όρους χρήσης και στη πολιτική προσωπικών δεδομένων θα σε ειδοποιούσε το ΦΒ πρώτα επισήμως.

Δείτε και παρακάτω:

Όταν κάνατε την εγγραφή σας στο fb αποδεχθήκατε τους όρους του. Ναι εκείνο το τετραγωνάκι που έγραφε «αποδέχομαι τους όρους» και έπρεπε να τo τσεκάρετε. Δηλαδή σε απλά ελληνικά έχετε υπογράψει ηλεκτρονικά ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε εσάς και την εταιρία του fb και ότι δήλωση και να γράψετε στο timeline σας είναι περιττή καθότι είστε μέρος ενός κοινωνικού δικτύου με τους δικούς του κανονισμούς και όρους χρήσης.

http://ellinikahoaxes.gr/2014/11/28/facebook-privacy/

• Like 3
Δημοσ.

Nαι βλεπω και εγω αυτή την ανοησια που βαζουνε φιλε.... μην ασχολείσαι , κανεις δεν θα ασχοληθεί με το προφιλ σου ή το δικο μου δεν τους ενδιαφέρουμε.

Δημοσ.

Πραγματικά σε παλαβώνει να βλέπεις κατά τα άλλα ευφυιείς ανθρώπους να ανεβάζουν τέτοιες αηδίες στο timelne τους!!!

Η αφέλεια πάει σύννεφο. Γιατί βλάκες δεν μπορείς να τους πεις.Μάλλον πρέπει να φτιάξω ένα bitcoin wallet και να ζητάω να κάνουν κατάθεση για να μην εφαρμοστεί η αλλαγής πολιτικής του facebook.

Όσο να πεις, κάτι θα βγάλω..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...