JohnTehGreek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έτσι και αλλιώς αργά η γρήγορα θα εξαφανιστεί ο τύπος γιατί ακόμα και αν βρει τα 10 χιλλιάρικα δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο να του τα επιστρέψει. Οποτε καλύτερα να τον διώξει από τώρα.
Pseudonumo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πλέον δεν μπορείς να τα παραχωρήσεις στην εφορία, καταργήθηκε από τη νέα κυβέρνηση. Επίσης, το δικαστήριο που θα γίνει θα είναι μόνο για να βγει μία απόφαση που θα του λέει "φύγε". μετά πρέπει εκτός των δικαστικών εξόδων+δικηγόρου να πληρώσεις και δικαστικό κλητήρα για να τον διώξει. Επίσης, για να σου χρωστάει τόσα χρήματα για ψάξε λίγο και πόσο νερό χρωστάει. να ξέρεις, το νερό ότι και να γίνει το πληρώνει ο ιδιοκτήτης, ακόμα και να είναι στο όνομα του ενοικιαστή. Για όλα τα χρωστούμενα βέβαια μπορείς να τον κυνηγήσεις νομικά με νέο δικαστήριο κτλ κτλ 1
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εκεινος που χάνει το δικαστηριο δεν πληρωνει και τα εξοδα?
Pseudonumo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Όχι, τα πληρώνεις εσύ και πρέπει να στα δώσει, μαζί με τα χρωστούμενα ενοίκια, όπως λέει η απόφαση του δικαστηρίου. Και πίστεψέ με, δεν πρόκειται... Το μόνο που κάνει το δικαστήριο είναι να του ακυρώσει το συμφωνητικό ενοικίασης και να του πει "φύγε". κυριολοεκτικά. Επίσης, ακόμα και να γινόταν να παραχωρήσεις ταα ενοίκια στην εφορία, πάλια πρέπει να κάνεις δικαστήριο για να τον βγάλεις έξω. Μετά βάλε και ζημιές στο ακίνητο...
DDevil Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αμα φαινεται ότι έχει επιχειρηση και βγάζει καποιο εισοδημα δεν δεσμευεται να τα δωσει? Αμα δεν πληρώνει ο τύπος εγω προσωπικα θα κινουσα διαδικασιες να τον διώξω. Αν τωρα ο θεματοθετης δεν θελει να τον διωξει διοτι εστω και αυτά που του δινει τα χρειαζεται τοτε το νημα δεν εχει κανενα νοημα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ας αποφασισει και ο ιδιος τι θελει και τα ξαναλέμε. Θελει να τηρείται ότι συμφωνηθηκε την ημερα που υπογραφτηκε το συμβολαιο ή να το γυρισουν στη λογικη "Δωσε ότι αγαπάς και ειμαστε πάτσι." Και μολις τον διώξει του τραβαει και μια αγωγη για τα απληρωτα και οποτε εκδικαστεί. Στην αναμονή. Τι να γινει τοσα χρονια αυτοι είμασταν τρεις λαλουν και 2 χορευουν σε όλα τα επίπεδα. Εγω αυτό θα εκανα θα επαιρνα έναν δικηγορο φιλο μου θα του ελεγα μη μου φας πολλά για την υποθεση αν μπορεις γιατι ηδη εχω πρόβλημα και ξεκιναμε αρχικα έξωση και μετα αγωγη για τα χρωστουμενα. Να τον αφηνα έτσι παντως το αποκλειω εντελως. Και ας φαινοταν αρχικα ότι μπορει να χάσω εγω. Ούτως ή αλλως χαμενος θα ημουν ο βρεγμενος δεν την φοβαται την βροχη. Στο τελος μπορει να τον εκανα να καθοταν στο τραπεζι των διαπραγματεύσεων πιο ευκολα και να τα βρίσκαμε χωρις δικηγόρους. Φυγε από την περιουσια μου δωσε μου το 75% και ειμαστε οκ που λεει ο λογος. Βεβαια αυτά γινονται αμα δεν εχεις κανει και εσυ τις λαμογιες σου πχ να μην δινεις αποδειξεις και να μην εχει δηλωθεί στην εφορια οποτε δεν μπορεις να κινηθείς γιατι ο άλλος μπορει να στην κάτσει με καταγγελια. Ποιος ξερει τωρα τι παιζει και ο φιλος δεν τον διώχνει ακομα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 παρακαταθηκων κ δανείων κ τον μαμησε η εφορία ειναι η πιο ανεξοδη λυση κ η πιο αποτελεσματική για μένα. ουσιαστικά παραχωρείς στο κράτος όλα τα ενοίκια (ακόμα και τα μελλοντικά) οπότε ο άλλος έχει χρέος στην εφορία. Ωραίες όλες αυτές οι συμβουλές. Για ποια χώρα πρόκειται; Γιατί στην Ελλάδα, τίποτα από όλα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Πλέον δεν μπορείς να τα παραχωρήσεις στην εφορία, καταργήθηκε από τη νέα κυβέρνηση. Επίσης, το δικαστήριο που θα γίνει θα είναι μόνο για να βγει μία απόφαση που θα του λέει "φύγε". μετά πρέπει εκτός των δικαστικών εξόδων+δικηγόρου να πληρώσεις και δικαστικό κλητήρα για να τον διώξει. Επίσης, για να σου χρωστάει τόσα χρήματα για ψάξε λίγο και πόσο νερό χρωστάει. να ξέρεις, το νερό ότι και να γίνει το πληρώνει ο ιδιοκτήτης, ακόμα και να είναι στο όνομα του ενοικιαστή. Για όλα τα χρωστούμενα βέβαια μπορείς να τον κυνηγήσεις νομικά με νέο δικαστήριο κτλ κτλ Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
bilya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ωραίες όλες αυτές οι συμβουλές. Για ποια χώρα πρόκειται; Γιατί στην Ελλάδα, τίποτα από όλα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. αυτό που λέω το χουμε κανει στο παρελθόν(2013-2014) γι αυτό το είπα, ακόμα κ για υπερβολικα κοινοχρηστα .....στη μεν με το ενοικιο ο μαγαζατορας ξαφνικα βρηκε τα χρωστουμενα και η διαχειριστρια βρηκε το λαθος στα χιλιοστα. υ.γ σορρυ που δεν ήξερα οτι πλέον δεν γίνεται
the other one Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μόνο εμένα μου ακούστηκε κάπως αυτό το "μου έδινε ένα μέρος του ενοικείου κάθε μήνα"; δηλαδή πιστεύει πραγματικά κάποιος πως θα μάθει το νοικάρη του σε τέτοιες πρακτικές και πως υπάρχει περίπτωση ποτέ να τσιμπισει ολόκληρο νοίκι; κατά τη γνώμη μου η σωστή αντιμετώπιση είναι "θέλω το νοίκι ως έχει όταν τα έχεις μου τα δίνεις αλλά αν η ιστορία τραβήξει πολύ ξεκινάω διαδικασίες. Νιώθεις πως δε τη βγάζεις καθαρή; μου το λες από τώρα και μιλαμε για ενδεχόμενη μείωση" τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και δε λύνουν τίποτα. Ναι ξέρω έξω απ' το χορό κλπ αλλά όπως λένε και πιο πάνω είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή πως ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται να δει άλλα χρήματα τουλάχιστον ας το δινε μια ώρα αρχίτερα και ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να είχε βρει κάποιον άλλο.
Pseudonumo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ωραίες όλες αυτές οι συμβουλές. Για ποια χώρα πρόκειται; Γιατί στην Ελλάδα, τίποτα από όλα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Αφού είναι διαφορετικά θα με ενδιέφερε να μάθω. Διότι δεν εγραψα αυθαίρετα ότι έγραψα, δεν τα άκουσα κάπου, αλλά από σχετική εμπειρία. Θα με βοηθουσες να μου πεις.
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παιδια νοικιαζω μια επαγγελματικη στεγη και ο ενοικιαστης χρωσταει ηδη 10 χιλιαρικα. δινει κατι ελαχιστα καθε μηνα και αυτα μετα απο καυγα σχεδον και τα οποια ειναι ελαχιστα το ερωτημα ειναι το εξης. ξερει κανεις τι χρειαζεται να τον βγαλω εξω και να παρω τα χρωστουμενα και ποσο θα μου κοστισει αυτη η δουλεια? τα ενοικια δεν πληρωνονται αλλα εγω την εφορια πρεπει να την πληρωσω κανονικα και δεν βγαινω.. Συγγενικο μου προσωπο εχει το ιδιο προβλημα, οφειλονται κατι λεφτα που ο νοικαρης δε τα δινει. Οποτε τωρα τα γνωστα... Αγωγη και δικαστηριο που θα τελεσιδικησει μετα απο κατι χρονια. Αν ημουν εγω θα ζητουσα μπροστα το καθε μηνιατικο, και δε θα δεχομουν καμμια καθυστερηση. Εχει ληξει το συμβολαιο? Εκεινος που χάνει το δικαστηριο δεν πληρωνει και τα εξοδα? Αν το δεχτει το δικαστηριο. Συνηθως το δεχεται. Αν ομως εχεις το Λυκουρεζο με αμοιβη καμμια 500ρια χιλιαδες, δε νομιζω οτι το δικαστηριο θα τα χρεωσει στον χαμενο. Απορώ πραγματικά με κάποιους που αφήνουν νοικάρηδες μέσα με απλήρωτα ενοικια 10-15 μηνών χωρις να εχουν ξεκινησει διαδικασίες εξωσης. Τους εχουν εμπιστοσυνη. Ή ειναι φιλαρακια. Ελα ομως που καποιες φορες ερχονται τουμπα τα πραγματα! Ο νοικαρης σου μπορει να πεθανει και να αναλαβει ο κληρονομος του, που μπορει να ειναι μεγας παγαποντης. Γιαυτο καλυτερα να φυλαμε τα ρουχα μας.
overpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ξερεις τι γινεται? αυτος δουλεια εχει. εχει μεσα και του δουλευουν 4-5 ατομα και δουλεια εχει. ασχετα οτι κλαιγεται μονιμα οτι δεν εχει χρηματα. τα 10 χιλιαρικα που χρωσταει ειναι απο τα λειψα ενοικια που πληρωνει καταλαβες? καθε μηνα δινει μα δινει ελαχιστα Τοτε πηγαινε πες του οτι πχ εχει 1-2 εβδομαδες να δωσει τουλαχιστον τα μισα αλλιως ξεκινας διαδικασιες. Λογικα ισως σου δωσει κατι. Δεν νομιζω να συμφερει και τον ιδιο αν φυγει. Για τι ειδους καταστηματος μιλαμε?
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Απορώ πραγματικά με κάποιους που αφήνουν νοικάρηδες μέσα με απλήρωτα ενοικια 10-15 μηνών χωρις να εχουν ξεκινησει διαδικασίες εξωσης. σπανιο αλλα παιζει εμενα ο πατερας μου οταν καταθεσε για συνταξη ειχε να δωσει νοικι ενα χρονο σχεδον αφου επαιρνε 400 ευρω ολα κιολα μολις βγηκε η συνταξη και το εφαπαξ πληρωσε ολα οσα χρωστουσε. επισης αν δεν τα εχεις τα λεφτα μεγαλη αναγκη και εχεις ενα νοικαρη χρονια με παιδια που εμεινε ανεργος ειναι δυσκολο να τον πεταξεις στον δρομο.
yioula Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αν υπαρχει ,η σπανια, πιθανοτητα να ΜΗΝ εχει παρει το νερο στο ονομα της επχσης του αλλα παραμενει στο ονομα σου πηγαινε και απαιτησε διακοπη....
Jotunblod Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αρχίσατε όλοι αυθαίρετα συμπεράσματα σαν να ξέρετε ήδη την κατάσταση TS πες μας τι δουλειά κάνει αυτός και πόσους απασχολεί; ξέρεις αν τους πληρώνει; Πόσο μεγάλος είναι ο χώρος που νοικιάζεις; είναι σε καλό σημείο; πόσο τοις εκατό σου δίνει απο το νοίκι κάθε μήνα; σου δίνει κάθε φορά σταθερό ποσό πχ κάθε φορά το 50% ή κάθε φορά το 30%? ή ειναι μια 30% μια 40% μια 10% όπως λάχει; Οι βασικές δικαιολογίες του ποιες είναι; εχει συνεργειο αυτοκινητων, απασχολει σιγουρα 3 ατομα και κατα καιρους βλεπω και καναδυο ακομα μεσα αλλα δεν ξερω αν τους πληρωνει. Ο χωρος ειναι 150τμ σε πολυ καλο σημειο. Δεν δινει συγκεκριμενο ποσο, πληρωνει λειψα γενικα αλλα οχι ενα σταθερο ποσο. Υποτιθεται οτι δε μπορει να δωσει παραπανω αλλα δουλεια εχει. Οσο δεν ειχε, εκανα πισω και ημουν πολυ λασκα. Μα τωρα εχει δουλεια, μεχρι και ο ιδιος το εχει παραδεχτει. Για να σου δωσω την εικονα, βαζει αμαξια μεχρι και στους γυρω δρομους. @ DDevil Αν δεν φοβομουν τωρα το γεγονος οτι θα μου μεινει ξενοικιαστο θα ειχα κινηθει διαφορετικα. Oσο για λαμογιες κτλ, οχι δεν υπαρχουν. Ολα ειναι καθαρα. @ iordanis77 εχει ληξει το συμβολαιο του, ναι Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, ειπα να ζητησω μια γνωμη, να δω αν καποιος ειχε βρεθει σε παρομοια κατασταση και πως το αντιμετωπισε. Μερικες φορες με την συζητηση μπορει να καταληξεις σε λυσεις και να παρεις αποφασεις που πριν απερριπτες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ε πες όμως τι ισχύει σε γενικές γραμμές τι μας κρατάς σε αγωνία μόνο να τους την λες θέλεις; αυτό που λέω το χουμε κανει στο παρελθόν(2013-2014) γι αυτό το είπα, ακόμα κ για υπερβολικα κοινοχρηστα .....στη μεν με το ενοικιο ο μαγαζατορας ξαφνικα βρηκε τα χρωστουμενα και η διαχειριστρια βρηκε το λαθος στα χιλιοστα. υ.γ σορρυ που δεν ήξερα οτι πλέον δεν γίνεται Αφού είναι διαφορετικά θα με ενδιέφερε να μάθω. Διότι δεν εγραψα αυθαίρετα ότι έγραψα, δεν τα άκουσα κάπου, αλλά από σχετική εμπειρία. Θα με βοηθουσες να μου πεις. Λοιπόν, δώστε λίγο βάση: 1. Η ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα τουλάχιστον (δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο για την ΟΥΘ) και οι περισσότερες τοπικές εταιρείες ύδρευσης δεν αλλάζουν την παροχή ύδατος στο όνομα του ενοικιαστή. Αυτό το κάνει μόνο η ΔΕΗ (ο ΔΕΔΔΗΕ πλέον). Πάει το νερό. 2. Η κατάθεση στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων είναι νόμιμη μόνο εάν: α. Πρέπει να ΜΗΝ δέχεται να τα παραλάβει ο δικαιούχος - αλλιώς δεν είναι ορθή η κατάθεση και μπορεί να τα διεκδικήσει δικαστικά. β. Πρέπει να κοινοποιείται στον δικαιούχο των ενοικίων το γραμμάτιο κατάθεσης με δικαστικό επιμελητή. ΚΑΘΕ γραμμάτιο κατάθεσης, ΚΑΘΕ φορά που γίνεται κατάθεση. 3. Το δικαστήριο με την έκδοση Διαταγής Απόδοσης Μίσθιου (είναι η απόφαση της έξωσης) μπορεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να επιδικάσει και μισθώματα. Δεν χρειάζεται νέα απόφαση, όπως αναφέρθηκε. Και το κόστος είναι σχετικά μικρό, ιδίως όταν μιλάμε για μισθώματα άνω των 10.000 ευρώ... Αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα