ziaba Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Βρήκα μια δουλεία σε μια εταιρία ως συντηρητής και θέλουν να κάνω έναρξή στην εφορία και να τους κόβω αποδείξεις για να μου πληρώνουν (πάντα εργαζόμουν με σύμβασή αορίστου με ικα και δεν γνωρίζω απ αυτά).... θα δουλεύω μονό γι' αυτούς και πουθενά άλλου ποσά θα πληρώνω στην εφορία, τεβε-κλεβε κτλ γνωρίζει κάποιος?
mclein Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 δε θα στο προτεινα.....πιο πολλα θα πληρωνεις πλεον απ'οσα θα βγαζεις. 4
DrLo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Βρήκα μια δουλεία σε μια εταιρία ως συντηρητής και θέλουν να κάνω έναρξή στην εφορία και να τους κόβω αποδείξεις για να μου πληρώνουν (πάντα εργαζόμουν με σύμβασή αορίστου με ικα και δεν γνωρίζω απ αυτά).... θα δουλεύω μονό γι' αυτούς και πουθενά άλλου ποσά θα πληρώνω στην εφορία, τεβε-κλεβε κτλ γνωρίζει κάποιος? Θα πληρώνεις γύρω στα Ασφάλιστρα 20% κύρια ασφάλιση ΧΧ% επικουρική ~7% κλαδο υγείας + ότι άλλο από ασφλαιστικά ~600 ευρώ τέλος επιτηδέυματος μετα από αυτά θα πληρώνεις από το πρώτο ευρώ την νέα κλίμακα φορολογίας. + εισφορά αλληλεγγύης χοντρά κανα 60+% πχ στη πρίπτωσή μου το έχω υπολογίσει είναι ενα ελπιδοφόρο 65% με τις υγείες σου 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Βρήκα μια δουλεία σε μια εταιρία ως συντηρητής και θέλουν να κάνω έναρξή στην εφορία και να τους κόβω αποδείξεις για να μου πληρώνουν (πάντα εργαζόμουν με σύμβασή αορίστου με ικα και δεν γνωρίζω απ αυτά).... θα δουλεύω μονό γι' αυτούς και πουθενά άλλου ποσά θα πληρώνω στην εφορία, τεβε-κλεβε κτλ γνωρίζει κάποιος? κοινος με μπλοκακι δεν θα στο προτεινα οπως ειπαν και οι πιο πανω δεν συμφερει 1
ziaba Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 δηλ περίπου 65% απ' αυτά που θα μου πληρώνουν θα τα δίνω στο αγαπητό μας κράτος? είναι σίγουρο αυτό σαν απίστευτο μου ακούγετε?
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 δηλ περίπου 65% απ' αυτά που θα μου πληρώνουν θα τα δίνω στο αγαπητό μας κράτος? είναι σίγουρο αυτό σαν απίστευτο μου ακούγετε? Τι εννοείς απίστευτο; Εχει χρόνια που γίνεται αυτό. 3
Haldol Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μην το τολμήσεις καν! Στην καλύτερη να βγάζεις κάτι ψίχουλα. Στη χειρότερη θα μπαίνεις μέσα, με συνεργάτη το κράτος. 1
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτο ειναι το κρατος μας που θελει αναπτυξη Μεχρι τωρα αν ειχες αλλη δουλεια με ΙΚΑ δεν πληρωνες ΤΕΒΕ απο του χρονου τελος κι αυτο Απορω με την αναισθησια μας και το πως ανεχομαστε ακομα αυτα που μας κανουν Aλλα ας ειναι καλα το ιντερνετ και το fb 3
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτο ειναι το κρατος μας που θελει αναπτυξη Μεχρι τωρα αν ειχες αλλη δουλεια με ΙΚΑ δεν πληρωνες ΤΕΒΕ απο του χρονου τελος κι αυτο Απορω με την αναισθησια μας και το πως ανεχομαστε ακομα αυτα που μας κανουν Aλλα ας ειναι καλα το ιντερνετ και το fb τι εννοείς? προσωπικά από το 2005 μέχρι σήμερα μονό ικα δεν είχα ποτέ τεβε ή κάτι άλλο
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 δηλ περίπου 65% απ' αυτά που θα μου πληρώνουν θα τα δίνω στο αγαπητό μας κράτος? είναι σίγουρο αυτό σαν απίστευτο μου ακούγετε? Δεν είναι απίστευτο. Επιτέλους θα φορολογηθείς ο πλούτος. Καιρός είναι κάποιοι μεγαλοκεφαλαιούχοι σαν και εσένα να πληρώσουν. 7
haris_216 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 δηλ περίπου 65% απ' αυτά που θα μου πληρώνουν θα τα δίνω στο αγαπητό μας κράτος? είναι σίγουρο αυτό σαν απίστευτο μου ακούγετε? Δεν έχεις ακούσει για όλη αυτή τη φασαρία που γίνεται για τα "μπλοκάκια" (ακριβώς για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω); Ε, τώρα όταν μιλάνε για μπλοκάκι στην τηλεόραση εσύ θ' "ακούς" τ' όνομά σου. Αν μπορείς να το αποφύγεις, απέφυγέ το 1
ziaba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν έχεις ακούσει για όλη αυτή τη φασαρία που γίνεται για τα "μπλοκάκια" (ακριβώς για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω); Ε, τώρα όταν μιλάνε για μπλοκάκι στην τηλεόραση εσύ θ' "ακούς" τ' όνομά σου. Αν μπορείς να το αποφύγεις, απέφυγέ το τι λέτε τώρα όχι δεν είχα ιδέα ακόμα και 35% το θεωρώ υπερβολή άλλα 65% είναι μεγάλη κλεψιά και εκμετάλλευσή δηλ πρέπει να σαι μ..... (χωρίς παρεξήγηση) για να τους ακουμπάς τόσα.... σιγά μην δουλεύω όλη μέρα για να πάρω 20ευρώ και να δώσω 40 στον τσίπρα λες και αυτός θα τρώει το γα.... και γω θα μαι ο βοηθός του 1
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 τι λέτε τώρα όχι δεν είχα ιδέα ακόμα και 35% το θεωρώ υπερβολή άλλα 65% είναι μεγάλη κλεψιά και εκμετάλλευσή δηλ πρέπει να σαι μ..... (χωρίς παρεξήγηση) για να τους ακουμπάς τόσα Εμ εσύ γιατί νομίζεις ότι γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος στο ιδιωτικό/ ελεύθερο; Ορεξη έχει ο καθένας να κλέβει και να φυλάει τα νότα του μην τον καρφώσει κανείς; Αλλά βλέπεις με τέτοια μέτρα έχεις μόνο δυο επιλογές. Η κλέβεις και ρημαδοεπιβιώνεις ή είσαι νόμιμος και μπαίνεις μέσα κάθε λίγο μέχρι να κλείσεις (και να χρωστάς μετά και τα κέρατα σου) εκτός και αν είσαι κάνας μεγάλος με εξωτερική χρηματοδότηση. 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αλλά βλέπεις με τέτοια μέτρα έχεις μόνο δυο επιλογές. Η κλέβεις και ρημαδοεπιβιώνεις ή είσαι νόμιμος και μπαίνεις μέσα κάθε λίγο μέχρι να κλείσεις (και να χρωστάς μετά και τα κέρατα σου) εκτός και αν είσαι κάνας μεγάλος με εξωτερική χρηματοδότηση. ή κλείνεις βιβλία (αν είναι ΕΕ) και η εταιρεία που σε απασχολει μεταφέρεται σε 5 μέρες σε Κύπρο/Βουλγαρία .... Τον Δεκέμβρη έχει να πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ στις εφορίες και στο ΤΣΜΕΔΕ με το πόσοι θα κλείνουν βιβλία ... ήδη πολλοί συνάδελφοί μου ετοιμάζουν τον φάκελό τους για να κλείσουν βιβλία και να διαγραφούν από ΤΣΜΕΔΕ ενώ όσες τεχνικές εταιρείες γνωρίζω ήδη μελετούν σενάρια πχ - μετακόμοισής τους σε άλλο κράτος ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ - μεταφοράς έδρας τους - μαυρα λεφτά κλπ θα πέσει πολύ γέλιο ή/και κλάμα λέμε 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα