Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρε τελικα καποιος επιστροφη φορου ή ειναι απλα αστικος μυθος ??

Η αδερφή μου πήρε, απλώς έπρεπε να πάει στην εφορία για να την πάρει. Περίμενε πρώτα κάνα δίμηνο πριν πάει στην εφορία και δεν της είχε έρθει τίποτα (εννοείται ότι είχαμε δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό στην φορολογική δήλωση), και επειδή χρειαζόταν τα λεφτά τελικά πήγε η ίδια από την εφορία και τα πήρε. Χρεώσεις δεν είχε καθόλου για να γίνει συμψηφισμός, η επιστροφή ήταν "καθαρή".

Δημοσ.

Η αδερφή μου πήρε, απλώς έπρεπε να πάει στην εφορία για να την πάρει. Περίμενε πρώτα κάνα δίμηνο πριν πάει στην εφορία και δεν της είχε έρθει τίποτα (εννοείται ότι είχαμε δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό στην φορολογική δήλωση),

"Ειχατε"? Κοινη δηλωση κανεις με την αδελφη σου?

Εγώ εκανα την αιτηση συμφηφισμου αρχές Σεπτεμβριου, δεν ειχε πολυ κοσμο και τελειωσα σε 30 λεπτα.

Ο ΕΝΦΙΑ φανηκε στο Taxis να εχει εξοφληθει άμεσα (σε 2-3 ώρες) αλλά το υπόλοιπο του ποσού δεν το εχω παρει ακομα..

Χρήματα στο χέρι δεν παιζουν εκτός αν μιλάμε για μικρά ποσά

Ειτε χρηματα στο χερι, ειτε χρηματα που μπαινουν στο λογ/σμο σου ειναι το ιδιο πραγμα.

Τι εννοεις δεν εχεις παρει ακομα το υπολοιπο του ποσου?? και πότε θα το παρεις? Οσοι πανε το παιρνουν την ιδια μερα.

Εγω παντως που πηγα εφορια και εκανα ολη τη διαδικασια και δεν εχω ενφια περιμενω 6 εβδομαδες το ιλλιγγιωδες ποσο των 140 ευρω..

Αφου δεν ειχες ενφια τι διαδικασια εκανες?

Τους εδωσες λογ/σμο να στα βαλουν?

Δημοσ.

"Ειχατε"? Κοινη δηλωση κανεις με την αδελφη σου?

Όχι, διαφορετική δήλωση, απλώς της την έκανα εγώ για να μην πληρώνουμε λογιστές (έβαλα πληθυντικό γιατί "συνέβαλα" και εγώ στην συμπλήρωση της δήλωσης). Η αδερφή μου δεν έχει ακίνητα στο όνομά της, οπότε δεν έχει και ΕΝΦΙΑ, ούτε χρωστάει κάτι άλλο στην εφορία, οπότε δεν χρειαζόταν να γίνει κάποιος συμψηφισμός. Παρόλα αυτά της το καθυστερούσαν παρότι είχε δηλώσει από την αρχή τον τραπεζικό της λογαριασμό, και έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως από την τοπική μας εφορία για να τα πάρει τα λεφτά.

Δημοσ.

Όχι, διαφορετική δήλωση, απλώς της την έκανα εγώ για να μην πληρώνουμε λογιστές (έβαλα πληθυντικό γιατί "συνέβαλα" και εγώ στην συμπλήρωση της δήλωσης). Η αδερφή μου δεν έχει ακίνητα στο όνομά της, οπότε δεν έχει και ΕΝΦΙΑ, ούτε χρωστάει κάτι άλλο στην εφορία, οπότε δεν χρειαζόταν να γίνει κάποιος συμψηφισμός. Παρόλα αυτά της το καθυστερούσαν παρότι είχε δηλώσει από την αρχή τον τραπεζικό της λογαριασμό, και έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως από την τοπική μας εφορία για να τα πάρει τα λεφτά.

Ειχε γινει και περυσι με τον γιο μου για επιστροφη καπου 70 ευρω και πηγα στην εφορρια και του ειπαν ότι μαλλον υπηρξε "συστιμικο" λαθος.Φετος  ειχε μηδενικο και η κροη μου επιτρφη 6-7  ευρω τα οποια μπηκαν στον λογαριασμο της

Δημοσ.

Η αδερφή μου δεν έχει ακίνητα στο όνομά της, οπότε δεν έχει και ΕΝΦΙΑ, ούτε χρωστάει κάτι άλλο στην εφορία, οπότε δεν χρειαζόταν να γίνει κάποιος συμψηφισμός. Παρόλα αυτά της το καθυστερούσαν παρότι είχε δηλώσει από την αρχή τον τραπεζικό της λογαριασμό, και έπρεπε να πάει αυτοπροσώπως από την τοπική μας εφορία για να τα πάρει τα λεφτά.

Ναι, αυτο ακουω οτι συμβαινει φετος. Σε κανεναν δε δινουν την επιστροφη αυτοματως, οπως δηλαδη γινοταν μεχρι περυσι. Πρεπει να πας απο κει(και με την ευκαιρια θα ξεψαχνισουν το φακελο σου για τυχον αλλες οφειλες, εμενα πχ. ανακαλυψαν χρεος 100δων ευρω του μακαριτη πατερα μου, βεβαιωμενο πριν χρονια...)

Δημοσ.

Για μένα πήγε ο λογιστής μου στην εφορία, έκανε συμψηφισμό, αλλά η επιστροφή ακόμα δεν μπήκε. Ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα μπει. Έχει περάσει μόνο ένας μήνας όμως! :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε συγγενή που έχει επιστροφή του είπαν να περιμένει την καταβολή της υποδόσης. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω, αυτό εδώ και 1,5 μήνα σχεδόν.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα πήγε ο λογιστής μου στην εφορία, έκανε συμψηφισμό, αλλά η επιστροφή ακόμα δεν μπήκε. Ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα μπει. Έχει περάσει μόνο ένας μήνας όμως! :D

συμψηφισμος φαινεται ομως να εγινε στο taxis? η σε δειχνει οτι χρωστας τον ενφια?

Δημοσ.

συμψηφισμος φαινεται ομως να εγινε στο taxis? η σε δειχνει οτι χρωστας τον ενφια?

Δε φαίνεται να χρωστάω κάτι...δεν είμαι και σίγουρος να σου πω την αλήθεια που ακριβώς το δείχνει.

Δημοσ.

www.gsis.gr

o λογαριασμος μου

εφαρμογες taxisnet-ολες οι εφαρμογες

Προσωποποιημένη Πληροφόρηση-Στοιχεία Οφειλών

αν δεις 0, δε χρωστας κατι

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι απο Περιστέρι , έκανα δήλωση 10/6/2016 , μου βγήκε πιστωτικό απο voucher 448 ευρώ , και μου είπαν θα μπούν στον λογαριασμο. Έκανα και αίτηση στην εφορία , αλλά πάλι τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά ?? Να ξανά παω με όπλο ??

Δημοσ.

Εγώ είμαι απο Περιστέρι , έκανα δήλωση 10/6/2016 , μου βγήκε πιστωτικό απο voucher 448 ευρώ , και μου είπαν θα μπούν στον λογαριασμο. Έκανα και αίτηση στην εφορία , αλλά πάλι τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω ρε παιδιά ?? Να ξανά παω με όπλο ??

Περίμενε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...