eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τί;; Γίνεται αυτό εν έτη 2017? Για τί ποσό μιλάμε; 80 ευρω και εγω παραξενευτηκα
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τί;; Γίνεται αυτό εν έτη 2017? Για τί ποσό μιλάμε; Αν μιλάμε για μικροποσά τότε μπορεί να στα δώσουν και επιτόπου αν τύχει φυσικά να περάσεις από την εφορία σου, για να μην περιμένεις να σου τα στείλουν σε τράπεζα. Η αδερφή μου είχε 3 χρονιές συνεχόμενες επιστροφή μικροποσών (από 50 μέχρι 80 ευρώ), και τα πήρε όλα στο χέρι κάθε χρόνο όταν πέρναγε από την εφορία.
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κανείς που να έχει > 1500 επιστροφή και να περιμένει ΕΝΦΙΑ τέλη Αυγούστου;
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κανείς που να έχει > 1500 επιστροφή και να περιμένει ΕΝΦΙΑ τέλη Αυγούστου; Εδώ. Και όπως έγραψα παραπάνω η επιστροφή πιστώθηκε σε μένα την Παρασκευή.
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εδώ. Και όπως έγραψα παραπάνω η επιστροφή πιστώθηκε σε μένα την Παρασκευή. Οκ, απλά δεν ήξερα το ποσό! Ευχαριστώ! Και μια ερώτηση: Τι μπορώ να πω στην εφορία μου για να ξυπνήσουν και να την βάλουν;
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Στη σελίδα για την εκκαθάριση της δήλωσής σου τι γράφει; https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2017/income/e1search/index.jsp
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Στη σελίδα για την εκκαθάριση της δήλωσής σου τι γράφει; https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2017/income/e1search/index.jsp Αποτελέσματα Αναζήτησης Είδος δήλωσης : Αρχική Αποτέλεσμα εκκαθάρισης : Πιστωτικό Ημερομηνία εκκαθάρισης : 09/05/2017 Εάν προκύψει πιστωτικό υπόλοιπο, μετά τον απαραίτητο έλεγχο και τον συμψηφισμό με τυχόν οφειλές σας, το ποσό αυτό θα σας επιστραφεί μέσω του λογαριασμού IBAN, που συμπληρώσατε στη δήλωσή σας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Λογικά θα έπρεπε να έχεις πάρει την επιστροφή πολύ νωρίτερα. Θα πρότεινα να μιλήσεις με το λογιστή σου σχετικά ή να κάνεις μια βόλτα από τη ΔΟΥ σου για να ρωτήσεις το λόγο που έχει κολλήσει η διαδικασία.
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Λογικά θα έπρεπε να έχεις πάρει την επιστροφή πολύ νωρίτερα. Θα πρότεινα να μιλήσεις με το λογιστή σου σχετικά ή να κάνεις μια βόλτα από τη ΔΟΥ σου για να ρωτήσεις το λόγο που έχει κολλήσει η διαδικασία. Είχα κάνει βόλτα και μου λέγανε πως δεν έχουν άτομα. Τους είχα κάνει αίτηση από αρχές Ιουλίου (αφού θέλουν αίτηση για να τους πεις δώσε μου τα χρήματα μου) και μου λένε ότι βρίσκονται στις αιτήσεις του Φλεβάρη (τις περσυνές δηλαδή!). Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω να τις διεκπαιραιώσουν; Ή ως δια μαγείας θα τις τελειώσουν όλες την ημέρα που θα ανακοινωθεί ο ΕΝΦΙΑ;;; EDIT: Τους πηρα τηλ τωρα και μου λενε τα ιδια περι ογκου εργασιας και οτι θα μπουν σε 3 μηνες!
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μπορώ να τους πείσω αλλιώς; Να την κάνουν πιο γρήγορα;
chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Προσωπικά με τρώγανε οι μπάλες μου αν έχουν φόρτο εργασίας ή αν δεν έχουν το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό....
bill89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δηλαδή να πάω με τσαμπουκά; Και τι θα τους κάνω έτσι; Αν πάω στον προϊστάμενο;
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Προσωπικά με τρώγανε οι μπάλες μου αν έχουν φόρτο εργασίας ή αν δεν έχουν το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.... Και τι να κάνεις; Αναγκαστικά περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα