Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί;; Γίνεται αυτό εν έτη 2017? Για τί ποσό μιλάμε;

Αν μιλάμε για μικροποσά τότε μπορεί να στα δώσουν και επιτόπου αν τύχει φυσικά να περάσεις από την εφορία σου, για να μην περιμένεις να σου τα στείλουν σε τράπεζα. Η αδερφή μου είχε 3 χρονιές συνεχόμενες επιστροφή μικροποσών (από 50 μέχρι 80 ευρώ), και τα πήρε όλα στο χέρι κάθε χρόνο όταν πέρναγε από την εφορία.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να έχει > 1500 επιστροφή και να περιμένει ΕΝΦΙΑ τέλη Αυγούστου;

Εδώ. Και όπως έγραψα παραπάνω η επιστροφή πιστώθηκε σε μένα την Παρασκευή. 

Δημοσ.

Εδώ. Και όπως έγραψα παραπάνω η επιστροφή πιστώθηκε σε μένα την Παρασκευή. 

Οκ, απλά δεν ήξερα το ποσό! Ευχαριστώ!

Και μια ερώτηση: Τι μπορώ να πω στην εφορία μου για να ξυπνήσουν και να την βάλουν;

Δημοσ.

Στη σελίδα για την εκκαθάριση της δήλωσής σου τι γράφει;

https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/year2017/income/e1search/index.jsp

Αποτελέσματα Αναζήτησης
Είδος δήλωσης : Αρχική Αποτέλεσμα εκκαθάρισης : Πιστωτικό Ημερομηνία εκκαθάρισης : 09/05/2017    

Εάν προκύψει πιστωτικό υπόλοιπο, μετά τον απαραίτητο έλεγχο και τον συμψηφισμό με τυχόν οφειλές σας, το ποσό αυτό θα σας επιστραφεί μέσω του λογαριασμού IBAN, που συμπληρώσατε στη δήλωσή σας.

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Λογικά θα έπρεπε να έχεις πάρει την επιστροφή πολύ νωρίτερα. 

Θα πρότεινα να μιλήσεις με το λογιστή σου σχετικά ή να κάνεις μια βόλτα από τη ΔΟΥ σου για να ρωτήσεις το λόγο που έχει κολλήσει η διαδικασία. 

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Λογικά θα έπρεπε να έχεις πάρει την επιστροφή πολύ νωρίτερα. 

Θα πρότεινα να μιλήσεις με το λογιστή σου σχετικά ή να κάνεις μια βόλτα από τη ΔΟΥ σου για να ρωτήσεις το λόγο που έχει κολλήσει η διαδικασία. 

Είχα κάνει βόλτα και μου λέγανε πως δεν έχουν άτομα. Τους είχα κάνει αίτηση από αρχές Ιουλίου (αφού θέλουν αίτηση για να τους πεις δώσε μου τα χρήματα μου) και μου λένε ότι βρίσκονται στις αιτήσεις του Φλεβάρη (τις περσυνές δηλαδή!). Οπότε αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω να τις διεκπαιραιώσουν; Ή ως δια μαγείας θα τις τελειώσουν όλες την ημέρα που θα ανακοινωθεί ο ΕΝΦΙΑ;;;

EDIT: Τους πηρα τηλ τωρα και μου λενε τα ιδια περι ογκου εργασιας και οτι θα μπουν σε 3 μηνες!

Δημοσ.

Προσωπικά με τρώγανε οι μπάλες μου αν έχουν φόρτο εργασίας ή αν δεν έχουν το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό....

Δημοσ.

Προσωπικά με τρώγανε οι μπάλες μου αν έχουν φόρτο εργασίας ή αν δεν έχουν το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό....

Και τι να κάνεις; Αναγκαστικά περιμένεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...