Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να το δει αν πχ έχεις 2mil στη τράπεζα και αραζεις σπίτι σου και έχεις 10αδες χιλιάδες σε τόκους θα μπεις στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους άνεργους;

Αυτο ειπα κι εγω.

Απλά το κακό είναι ότι επειδή μειώθηκαν τα εισοδήματα πλέον για να είσαι "φτωχός" σύμφωνα με το δημόσιο πρέπει να είσαι παρα πολύ φτωχός

Το αφορολογητο άλλωστε μειώθηκε κι άλλο πρόσφατα και κανείς δεν αποκλείει ότι θα μειωθεί ακόμα περισσότερο

Εμεις οι ανεργοι εχουμε 0 εισοδημα, αρα δεν μας ενδιαφερει πόσο μειωνεται το αφορολογητο ή πως νοειται το "φτωχος" :)

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηδέν (νόμιμο) εισόδημα έχει και ο έμπορος ναρκωτικών που προσπαθεί να βρει τρόπους να δικαιολογήσει τη πορσε του

Για αυτό δεν είναι μόνο το τι λες ότι βγάζεις αλλά και το τι έχεις ή το πώς ζεις

Όπως και να χει αν παραμεινεις άνεργος που προσωπικά δε στο εύχομαι ο ενφια θα ξαναπέσει. Αλλά με το εισοδημα του '15 είναι αυτός που είναι

Δημοσ.

Αν δε πας εφορια να κανεις τα χαρτια μη περιμενεις να μπουν τα λεφτα.Εγω περιμενα 2 μηνες και τιποτα.Πηγα στην εφορια και μετα απο μια βδομαδα ειχαν μπει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε πας εφορια να κανεις τα χαρτια μη περιμενεις να μπουν τα λεφτα.Εγω περιμενα 2 μηνες και τιποτα.Πηγα στην εφορια και μετα απο μια βδομαδα ειχαν μπει.

ειχες ενφια να πληρωσεις?

Δημοσ.

Eλαβα σημερα τον ενφια... κανονικος και οχι μισος οπως περυσι, αν και ανεργος.

Για συμψηφισμο με την επιστροφη που εχω λαμβανειν, δε λεει τιποτα. Αναρωτιεμαι τι γινεται τωρα, πρεπει να παω απο κει?

Πότε ειχες κανει τη δηλωση? νωρις?

Απριλη

Δημοσ.

Μηδέν (νόμιμο) εισόδημα έχει και ο έμπορος ναρκωτικών που προσπαθεί να βρει τρόπους να δικαιολογήσει τη πορσε του

Γιαυτο υπαρχουν τα αντικειμενικα κριτηρια διαβιωσης.

Όπως και να χει αν παραμεινεις άνεργος που προσωπικά δε στο εύχομαι ο ενφια θα ξαναπέσει. Αλλά με το εισοδημα του '15 είναι αυτός που είναι

Ναι, με εισοδημα εως 9000 πληρωνεις το 50% του ενφια.

Δε θα επρεπε ομως επειδη πηρες μια αποζημιωση απολυσης να τη δωσεις στον ενφια.

Απριλη

Νωρις δηλαδη. Αρα μετα απο 4-5 μηνες σου τα εβαλαν, οποτε με τη ιδια αναλογια εγω τα παιρνω μετα απο 3 μηνες.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο συμψηφισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτεπαγγέλτως .

(μέχρι στιγμής δεν είναι εφικτή από τεχνικής απόψεως η εν λόγω διαδικασία).

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο υπαρχουν τα αντικειμενικα κριτηρια διαβιωσης.

Ναι, με εισοδημα εως 9000 πληρωνεις το 50% του ενφια.

Δε θα επρεπε ομως επειδη πηρες μια αποζημιωση απολυσης να τη δωσεις στον ενφια.

Νωρις δηλαδη. Αρα μετα απο 4-5 μηνες σου τα εβαλαν, οποτε με τη ιδια αναλογια εγω τα παιρνω μετα απο 3 μηνες.

ο αδερφος μου την εκανε τελος ιουνιου και του τα εβαλαν αρχες αυγουστου. δηλαδη σχεδον αμεσως...

Δημοσ.

Moλις ακουσα στις ειδησεις οτι το συστημα δε μπορει να κανει συμψηφισμους... Οτι μαλλον θα πληρωσουμε τον ενφια και μετα θα παρουμε την επιστροφη, και καλο ειναι να κανουμε και μια αιτηση.

ο αδερφος μου την εκανε τελος ιουνιου και του τα εβαλαν αρχες αυγουστου. δηλαδη σχεδον αμεσως...

Εχει ενφια ο αδελφος σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...