sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Προσπάθησα να βάλω κάτι από κάτω δεν μπαίνει. Θα προσπαθήσω πάλι το βράδυ, αλλιώς θα μου το κάνει η κοπέλα , θα φάω τρελό πόνο. Το νυχι έχει μπει μέσα στο κρέας
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Προσοχη γιατι 9 στις 10 νυχουδες τα κοβουν λαθος και θα γινεις χειροτερα.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ε είπε ξέρει, γιατί να πει ψέματα; αν πάω σε γιατρό δεν θα μπορώ να πάω δουλειά, δεν γίνεται. Εξάλλου κοίταξα για ποδολογο και είναι μανικιούριστ οι πιο πολλές.
Silok Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ε είπε ξέρει, γιατί να πει ψέματα; αν πάω σε γιατρό δεν θα μπορώ να πάω δουλειά, δεν γίνεται. Εξάλλου κοίταξα για ποδολογο και είναι μανικιούριστ οι πιο πολλές. Εγώ μόνο με το πεντικιούρ σώθηκα,2 φορές τα έβγαλα και αποτέλεσμα μηδέν,μετά από καιρό ξανά τα ίδια.(Είχα γκόμενα πεντικιουρίστρα οπότε μη ρωτήστε για τιμές).Λοιπόν,νύχι κάργα γυρισμένο και χωμένο στο κρέας κατάφερε και το επανέφερε και από κει και μετά πεντικιούρ μερικές φορές και στρώνει για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα(τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση).
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πάντως έχω δει φορτηγατζήδες με σαγιονάρα, σκέψου το.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τελικά να πάω σε νυχου η σε ποδολογο; Ποια η διαφορά;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σε γιατρό αλλά εφόσόν δεν μπορείς να πάς σε ποδολόγο γιατί όλες μπορούν να γίνουν νυχούδες αλλά για να γίνεις ποδολόγος θες κάποιο χαρτί.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μπορώ Να πάω σε ποδολογο απλά δεν θελω επέμβαση, δουλεύω.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έκλεισα σε κέντρο στην Γραβιας κάτω παραλία, έχει πάει κάποιος; Κέντρο ποδιατρος - ποδολογος, έτσι αναφέρεται στη σελίδα.
DrLo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κοίτα ανώδυνη λύση δεν υπάρχει. Και αναισθησία να σου κάνουν λίγο θα πονέσει η ένεση. Αλλά αν είναι σε πρώτο στάδιο απλά θα σου κόψει το νύχι δε θα το βγάλει. Γενικά η σωστή σωστή διαδικασία δεν περιλαμβάνει αφαίρεση του νυχιού αλλά ένα κόψιμο κατά μήκος. Σε περίπτωση υποτροπής πάλι, θα γίνει αναισθησία, τομή κατά μήκος, καυτηριασμός της ρίζας στα πλάγια για να μην φυτρώνει νύχι τόσο πλάγια και τέλος. Αλλά αυτό σε δεύτερο χρόνο. Πάνε τώρα να το κάνεις ένα απλό κόψιμο να τελειώνεις. Σιγά μη σου κόψουν και το πόδι ... Μου είχε τύχει παλαιότερα. Αρχικά στην αθήνα ... ΟΚ το άφησα να χειροτερέψει, πήγα κάποια στιγμή στο νοσοκομέιο, χωρίς δευτερη σχκεψη μου γάλανε το νύχι (δε πονάει , σου κάνουν τοπική). Ξαναβγαίνοντας το νύχι τα ίδια . ... μου το ξαναβγάζουν Την 3η φορά έτυχε α ήμουν στο χωριό, πήγα στο Κέντρο υγείας, ο γιατρός μου είπε να βάζω λίγο μπαμπάκι από κάτω να ανασηκώνεται το νύχι, μου έδωσε και μια αντιβίωση και κάποιο υγρό που έβαζα πάνω και σε λίγες μέρες τέλος το πρόβλημα.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμένα πονάει από χτες γιατί το σκαλισα, δεν πονάει τόσο επειδή είναι μέσα. Άρα σίγουρα δεν θα το βγάλει. Εξάλλου οι ποδολογοι δεν βγάζουν νύχια, προσπαθούν να κάνουν την δουλεια αλλιώς από ότι διάβασα. Αν τώρα εσύ το είχες κανένα 6μηνο μέσα στο κρέας λίγο να έγινε χάλια. Εγώ το Σάββατο θα μετράω Τρίτη ημέρα...
fylatos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σιγά μη σου κόψουν και το πόδι ... Μου είχε τύχει παλαιότερα. Αρχικά στην αθήνα ... ΟΚ το άφησα να χειροτερέψει, πήγα κάποια στιγμή στο νοσοκομέιο, χωρίς δευτερη σχκεψη μου γάλανε το νύχι (δε πονάει , σου κάνουν τοπική). Ξαναβγαίνοντας το νύχι τα ίδια . ... μου το ξαναβγάζουν Την 3η φορά έτυχε α ήμουν στο χωριό, πήγα στο Κέντρο υγείας, ο γιατρός μου είπε να βάζω λίγο μπαμπάκι από κάτω να ανασηκώνεται το νύχι, μου έδωσε και μια αντιβίωση και κάποιο υγρό που έβαζα πάνω και σε λίγες μέρες τέλος το πρόβλημα. Νταξ αρχηγε να σαι σίγουρος ότι αυτά που γράφω είναι λάθος. Το να σου βγάλουν το νύχι είναι η εύκολη λύση. Στη ονυχογρύπωση γίνεται κατά μήκος εκτομή, βάζουν σφήνα ή βαμβάκι που λένε κι οι άλλοι και σε περίπτωση που δεν πιάσει γίνεται αυτό που είπα στην μήτρα του νυχιού. Με το να το βγάλεις απλά επαναλαμβάνεται το πρόβλημα. Το νύχι είναι εύκολο να βγεί αλλά γιατί να ταλαιπωρείται ο άλλος; 1
sam75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Βασικα εκει που θα παω ειδα οτι βαζουν ενα Ελασμα...λογικα κανουν οτι κανουν,κοβουν δηλαδη λιγο το νυχι που εχει μπει μεσα και μετα βαζουν το ελασμα ( αντι για βαμβακι) για καποιες ημερες . Ε μετα πας και στο κοβει και στο φτιαχνει οπως πρεπει . Το να κατσεις να βγαλεις νυχι,να χασεις 1 μηνα το λιγοτερο απο δουλεια δεν εχει νοημα,σε λιγο θα τα φτιαχνουν με λειζερ αυτα. επισης επειδη ετυχε στα 13 που επαιζα μπαλα να μπει βαθια το νυχι μεσα για 10 μηνες...ετρεχε πυον αιμα ολα μαζι,πηγα Ιπποκρατειο... Μου κανει τοπικη...ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΤΟΠΙΚΗ !!! Δεν πιανει τιποτα εκει μαλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις