logokrimenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Έχω απορία αν θα ήταν καλό να βάλει κάποιος απόφοιτος υπογραφή στο mail του. Πχ εγώ που εχω τελειώσει και το master μου τωρα πως θα μπορούσα να τα γράψω σαν υπογραφή? Έτυχε να δω την υπογραφή ενός υπαλλήλου μεγάλης εταιρείας και ήταν της μορφής: όνομα civili engineer B.Eng production management M.Sc εταιρεία αξίζει κάτι τέτοιο? Σε φάση να "φαίνεται" πιο παπάτζα το mail σου
gamanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν δεν δουλεύεις, βάζεις ονοματεπώνυμο άντε και κάνα κινητό ή απόφοιτος τάδε αν είναι απολύτως συναφές το περιεχόμενο του mail. Αλλιώς φαίνεται ψωνίστικο. Εγώ , έχω δύο τρεις υπογραφές και αναλόγως σε ποιον απευθύνεται το mail χρησιμοποιώ την κατάλληλη. 1
DrLo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Προφανώς εννοείς στο εταιρικό email Τότε όχι μόνο "επιτρέπεται", επιβάλεται θα έλεγα όπως φυσικά και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, μαιλ, δνση κλπ) Συνήθως κάθε εταιρεία έχει και κάποιο "Τυπικό φορμάτ" για τις υπογραφές αυτό που έβαλες σαν παράδειγμα εχει κάποια λάθη ... πχ τα designations (πχ MSc) πάνε ή στο όνομα ή στον ακαδημαΪκό τίτλο, όχι στον επαγγελματικό. Έχω δει από αρκετά "λιτές" υπογραφές μέχρι ολόκληρα κατεβατά Το πιο κουφό που έχω δει είναι σε προηγούμενη εταιρεία που συνεργαζομουν στο πτυχίο βάζνε και το ίδρυμα πχ Τάδε Ταδόπουλος Chemical Engineer MSc (NTUA) και καλά όταν είχες 1 ... αν είχες 2-3 έβγαινε σιδηρόδρομος.
leonidas_fs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οχι να βάλεις και το MSc ρε παιδιά στην υπογραφή!Σε μερικά επαγγέλματα μπορεί να χρειαζεται οκ, αλλα τώρα να βάλω εγω MSc Information Technology? Συνήθως εχω δει να βάζουν Dr. και το ονομα.. 1
Supes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω βάλει με διακριτικό τρόπο το site μου όπου μπορεί ο άλλος εφ όσον τον ενδιαφέρει να μάθει ότι χρειάζεται από εκεί...
kyr82 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οχι να βάλεις και το MSc ρε παιδιά στην υπογραφή! Σε μερικά επαγγέλματα μπορεί να χρειαζεται οκ, αλλα τώρα να βάλω εγω MSc Information Technology? Συνήθως εχω δει να βάζουν Dr. και το ονομα.. Δεν είναι όλα τα επαγγέλματα το ίδιο και φυσικά δεν είπε κανείς να βάλεις τον τίτλο του μαστερ, απλά το "MSc"
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Θα φτιάξεις ένα επίσημο email το οποίο θα το χρησιμοποιείς αποκλειστικά για θέματα δουλειάς. Εκεί είναι καλό να γράψεις κάτι. Στο προσωπικό σου email το οποίο έχεις για να μιλάς με τους φίλους σου ή για να γράφεσαι σε διάφορες υπηρεσίες άστο έτσι. Και εγώ έτσι έχω κάνει, έχω ένα προσωπικό email το οποίο το έχω για κάθε είδους βλακεία, και ένα επίσημο email που το έχω για σοβαρούς λόγους (τώρα είμαι άνεργος οπότε απλώς στέλνω βιογραφικά).
logokrimenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτός όμως που σας λέω έχει ουσιαστικό τον τίτλο των σπουδών του και προπτυχιακό και μεταπτυχιακό. Και επειδή το M.Sc του είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μου έλεγα να το πετούσα και εγώ για παπάτζα
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Στην εταιρία μου κάποιοι βάζουν στην υπογραφή Dr XXXXX και είναι απλοί υπάλληλοι. Ρε φίλε ειλικρινά, όταν έχεις κάνει διδακτορικό, είσαι απλός υπάλληλος και ακόμα χειρότερα το διδακτορικό σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ σου, ε, καλύτερα να το κρύβεις...
Speculoos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Γενικά το Dr. στην υπογραφή σε corporate mails είναι αρκετά τραγικό για να το θέσουμε κομψα. Το φόρματ "όνομα, PhD" είναι πολύ πιο λογικό και τίμιο. Έχω δει βέβαια και άτομα που γράφουν "Dr. MSc. BSc Όνομα"....
Ψιτ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ^ αυτό έχει να κάνει με τη χώρα που σπούδασες και με τη χώρα που βρίσκεσαι. Έχοντας διδακτορικό απο τη Γερμανία, το όνομα μου είναι Dr. Rer. Nat. ΑκόμαΈνασΑνθρωπος, στις ΗΠΑ και αφού πέρασε αντιστοίχιση και χωρίς να έχω το γερμανικό διαβατήριο, η υπογραφή μου είναι ΑκόμαΈνασΑνθρωπος, Ph.D. Στην Αγγλία ήμουν υποχρεωμένος να βάλω όλους τους τίτλους, bsc, Msc, meng, PE, etc Πια έχω μόνο το όνομα μου χωρίς τίτλο και τα στοιχεία επικοινωνίας στην εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα