Homo Masturbalis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 πόσοι από εσάς όταν μένετε σε ξενοδοχεία, φεύγοντας γεμίζετε τις βαλίτσες σας με σαπούνια-σαμπουάν, πετσέτες, λαμπατέρ, κρεμάστρες, κουρτίνες..... από την αρχή του χρόνου έχω μείνει 4 φορές σε ξενοδοχεία. ταξιδεύω συχνά συνήθως τσιμπάω τα σαμπουαν. αν και τελευταια φορά από τα 4 που είχε πήρα μόνο το ένα. έτσι για το καλό. παρόλο που το ξενοδοχείο που έμεινα είχε υλικό.... γενικά δε "δανείζομαι" αντικείμενα. τις περισσότερες φορές το αντίθετο, αφήνω πράγματα πίσω. άδεια μπουκάλια, χυμούς, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά... την προτελευταία φορά είχα αφήσει κι ένα πιτόγυρο που δεν έφαγα. βρώμαγε το δωμάτιο όταν έφυγα. έχω γνωστούς που είναι ικανοί να ξηλώσουν ακόμα και τις πόρτες και να φύγουν. εσείς τι κάνετε; πιστεύω οι περισσότεροι τσιμπάτε τα σαπουνάκια. 1
akpe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Φαντάζομαι σαπουνάκια και σαμπουάν σε αυτά τα μικρά φιαλίδια προορίζονται για «δανεισμό» μιας και έχουν επάνω διαφήμιση του ξενοδοχείου 5
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 δεν παίρνω τίποτα , αντιθέτως ξεχνάω πάντα ένα εσώρουχο . πείτε το παραξενιά , για κάποιο λόγο έχω αυτό το κόλλημα ... πάντα ξεχνάω το εσώρουχο που φορούσα
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Eγώ παίρνω και τα σκουπίδια μου μαζί μου. 5
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εγώ μια φορά είχα αφήσει ένα εισιτήριο για την αστική συγκοινωνία της πόλης (δεν ήταν χτυπημένο, δεν το είχα χρησιμοποιήσει). Μου περίσσεψε και εφόσον το συγκεκριμένο εισιτήριο αφορούσε μόνο τις συγκοινωνίες της συγκεκριμένης πόλης δεν είχε νόημα να το πάρω μαζί μου. Το άφησα για να το πάρει ο επόμενος που θα έρθει. Όσες φορές έχω μείνει σε ξενοδοχείο, δεν έχω πάρει κάτι. Μα,αυτοοοό δεν είναι κλοπή? Τα είδη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις (σαπουνάκια, αφρόλουτρα/σαμπουάν μιας χρήσης, κλπ) περιλαμβάνονται στην τιμή και θα μπορούσες κάλλιστα να τα χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς μπορείς να τα πάρεις και μαζί σου, ουσιαστικά είναι σαν να τα χρησιμοποίησες. 2
afentiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 οχι δεν μπορεις να τα παρεις μαζι σου. Κ το πρωινο ειναι πληρωμενο αλλα δε μπορεις την τελευταια μερα πχ να πας να φας κ να γεμισεις κ μια τσαντα να παρεις για το δρομο. Ότι υπηρεσια σου παρεχει το καθε ξενοδοχειο ειναι για να χρησιμοποιηθει στους χωρους του ξενοδοχειου.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 οχι δεν μπορεις να τα παρεις μαζι σου. Κ το πρωινο ειναι πληρωμενο αλλα δε μπορεις την τελευταια μερα πχ να πας να φας κ να γεμισεις κ μια τσαντα να παρεις για το δρομο. Ότι υπηρεσια σου παρεχει το καθε ξενοδοχειο ειναι για να χρησιμοποιηθει στους χωρους του ξενοδοχειου. Καλά το φαγητό αλλά τα σαπουνάκια πως θα ξέρει ότι δεν τα χρησιμοποίησα; Θα ψάξει τις τσάντες μου για να δει αν είναι μέσα;
Haldol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σαπουνάκια κλπ τα καβατζώνω πάντα για ενθύμιο. Άλλα είδη (σώματα καλοριφέρ, κρεβάτια, καναπέδες, ψυγεία) τ' αφήνω στην ησυχία τους. Άσε που δε βολεύει να τα κουβαλήσεις αυτά, κι άντε να τα βγάλεις κι έξω χωρίς να σε δούνε. 7
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δικαιολογώ μέχρι σαπούνια, σαμπουάν κλπ. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ γυφτιά προσωπικά. Όπως και το να κάνεις ζημιά και να μη το πεις, να πάρεις πράγματα από το mini bar και να μη το πεις κλπ. 19
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δικαιολογώ μέχρι σαπούνια, σαμπουάν κλπ. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ γυφτιά προσωπικά. Όπως και το να κάνεις ζημιά και να μη το πεις, να πάρεις πράγματα από το mini bar και να μη το πεις κλπ. Στα περισσότερα ξενοδοχεία όσον αφορά τα mini bar τα ελέγχουν και σε χρεώνουν.
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Στα περισσότερα ξενοδοχεία όσον αφορά τα mini bar τα ελέγχουν και σε χρεώνουν. Κανονικά ναι, αλλά καμιά φορά απλά σε ρωτάνε και σε εμπιστεύονται, ειδικά την τελευταία μέρα...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν παιρνω τα σαπουνακια κλπ. Αν τα θεωρησω ωραια θα τα χρησιμοποιησω εκει, αν οχι θα χρησιμοποισω τα δικα μου. Αν ισχυσει το πρωτο, τοτε θα ειναι αδεια, αν ισχυσει το δευτερο τοτε θα ειναι σαβουρωμα αν τα παρω. 2
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σαπουνακια και τα σχετικα τα καβατζωνω χωρις 2η σκεψη ειδικα σε ακριβα ξενοδοχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα