ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Για προτείνετε μου βρε παιδιά κανά όνομα για eshop Εργαλεία θα πουλάμε (ηλεκτρικά , μπαταρίας και χειρός ) , μοτερ για πόρτες , σήτες , χρώματα. Γενικά ανήκουμε στον κλάδο του αλουμινίου και του σιδήρου. Προς το παρόν το έχουμε σε subdomain και χρειάζομαι προσωπικά ένα όνομα γιατί πρέπει να κάνω άλλες 10-15 δουλειές (facebook , logos , banners και πολλά άλλα)
saxos55 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 www.tower-tools.gr (πως λέμε power tools; αλλά απ'τον Πύργο) 3
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το όνομα της επιχείρησης ίσως; Π.χ. papahatzakis.gr; Δε βλέπω το λόγο να ψάχνετε κάτι ευφάνταστο. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Βασικά λόγω της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης θέλει το boss να παίξουμε λίγο με την λέξη metal η alu ( από το αλουμίνιο).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μάλλον βρήκαμε....Θα σας ενημερώσω σχετικά....Ευχαριστώ
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εγώ γιατί βλέπω συνωμοσίες ? Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος. Το όνομα που είχαμε βρει ήταν μια χαρά ελεύθερο. Τώρα που πήγα να το τσεκάρω πάλι βλέπω ότι κάποιος το κατοχύρωσε στις 05/07/2016 . Μας παρακολουθούν οι εταιρείες κατοχύρωσης για το τι ψάχνουμε?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Από το www.gr το τσέκαρα και είδα ότι κατοχυρώθηκε στις 05/07 Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν Δεν θα μου κάνει καθόλου μα καθόλου εντύπωση αν το όνομα που κατοχυρώθηκε δεν γίνει ποτέ site.
xpapias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μηπως το καταχωρησε κανεις απο την εταιρεία σου; Το thread με τις συνωμοσιες ειναι παραδίπλα παντως!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οχι δεν το κατοχυρώσαμε εμείς. Αν ήθελα να καταγγείλω όντως συνωμοσία θα πήγαινα παραδίπλα. Αλλά δεν έχω στοιχεία χειροπιαστά όποτε δεν το κάνω. Οχι μονο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά. Απλά μου κάνει εντύπωση ένα όνομα το οποίο δεν έχει κατοχυρωθεί ποτέ σε .gr να κατοχυρώνεται τις μέρες που το ψάχναμε και εμείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα