Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για προτείνετε μου βρε παιδιά κανά όνομα για eshop

Εργαλεία θα πουλάμε (ηλεκτρικά , μπαταρίας και χειρός ) , μοτερ για πόρτες , σήτες , χρώματα.

Γενικά ανήκουμε στον κλάδο του αλουμινίου και του σιδήρου.

Προς το παρόν το έχουμε σε subdomain και χρειάζομαι προσωπικά ένα όνομα γιατί πρέπει να κάνω άλλες 10-15 δουλειές (facebook , logos , banners και πολλά άλλα)

Δημοσ.

Το όνομα της επιχείρησης ίσως; Π.χ. papahatzakis.gr; Δε βλέπω το λόγο να ψάχνετε κάτι ευφάνταστο.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά λόγω της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης θέλει το boss να παίξουμε λίγο με την λέξη metal η alu ( από το αλουμίνιο). 

Δημοσ.

Εγώ γιατί βλέπω συνωμοσίες ?

Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος. 

Το όνομα που είχαμε βρει ήταν μια χαρά ελεύθερο. Τώρα που πήγα να το τσεκάρω πάλι βλέπω ότι κάποιος το κατοχύρωσε στις 05/07/2016 .

Μας παρακολουθούν οι εταιρείες κατοχύρωσης για το τι ψάχνουμε?

Δημοσ.

Από το www.gr το τσέκαρα και είδα ότι κατοχυρώθηκε στις 05/07

Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν

Δεν θα μου κάνει καθόλου μα καθόλου εντύπωση αν το όνομα που κατοχυρώθηκε δεν γίνει ποτέ site.

Δημοσ.

Μηπως το καταχωρησε κανεις απο την εταιρεία σου; Το thread με τις συνωμοσιες ειναι παραδίπλα παντως!

Δημοσ.

Οχι δεν το κατοχυρώσαμε εμείς. Αν ήθελα να καταγγείλω όντως συνωμοσία θα πήγαινα παραδίπλα. Αλλά δεν έχω στοιχεία χειροπιαστά όποτε δεν το κάνω. Οχι μονο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά.

Απλά μου κάνει εντύπωση ένα όνομα το οποίο δεν έχει κατοχυρωθεί ποτέ σε .gr να κατοχυρώνεται τις μέρες που το ψάχναμε και εμείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...