Tzampaola Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εχω προβλημα, καθε φορα που κανω μπανιο και σκουπίζομαι μολις ντυθω και κανω οτιδηποτε ξεκιναει μια απιστευτη φαγουρα σε ολο το σωμα.Εχω δοκιμασει ολων των ειδων τα σαπουνια,σαμπουανια(απο πρασινο μεχρι το πιο χημικο) και ολων των ειδων τα σφουγγαρια(απο το πιο πλαστικο μεχρι το πιο φυσικο).!!!Καμια ιδεα; Εκτος απο το να σταματησω να κανω μπανιο;
saxos55 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αγοράζεις από φαρμακείο αυτό ή αυτό. Μπάνιο με χλιαρό προς κρύο νερό. Πετσέτα μόνο μια φορά και μετά άπλυτα. Δε σκουπίζεσαι με τρίψιμο, "ταμποναριστά". +ότι έγραψε ο Ψιτ Δοκίμασε και πες.
xpapias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μια χρονια, καλοκαιρι, την ειχα πατησει με ροδοχρου πιτυριαση. Νομιζω σπυρακια και φαγουρα. Αγνωστη η αιτια. Η λυση ηταν αυτη του σαξου.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Γυρισες απο διακοπες ηλιοθεραπείες και μπάνια?
Tzampaola Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Το παθαινω χειμωνα καλοκαιρι, εχω δοκιμασει καθε τροπο σκουπισματος...Πως ομως ειναι δυνατον αν φταιει το απορρυπαντικο να μην παθαινει τπτ η υπολοιπη οικογενεια;(αλλα 3 αδερφια + 2 γονεις = 6 ατομα συνολικα μονο εγω ετσι;;;;!!!)
visualizer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μήπως είναι περίοδος αλλαγής του δέρματος ; το ίδιο παθαίνει και το φίδι μου . 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το παθαινω χειμωνα καλοκαιρι, εχω δοκιμασει καθε τροπο σκουπισματος...Πως ομως ειναι δυνατον αν φταιει το απορρυπαντικο να μην παθαινει τπτ η υπολοιπη οικογενεια;(αλλα 3 αδερφια + 2 γονεις = 6 ατομα συνολικα μονο εγω ετσι;;;;!!!) Eσύ είσαι ο ευαίσθητος. Εγώ φαντάσου προτιμώ μισή δόση (ή και λιγότερο) βρεφικό απορρυπαντικό, εντατικό ξέβγαλμα και καθόλου μαλακτικό.
Ison_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καμιά φορά το σφουγγάρι γίνεται εστία μικροβίων. Πριν πλυθείς, ξέπλυνε το με ζεστό-προς-καυτό νερό.
Tzampaola Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Oμως εχω δοκιμασει και γυμνος να παραμεινω μονο με το βρακι και παλι φαγουριζομαι στα χερια,στη πλατη,στο θωρακα...Αρα πως ειναι δυνατον να ειναι το απορρυπαντικο
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Oμως εχω δοκιμασει και γυμνος να παραμεινω μονο με το βρακι και παλι φαγουριζομαι στα χερια,στη πλατη,στο θωρακα...Αρα πως ειναι δυνατον να ειναι το απορρυπαντικο Το πιο πιθανο ειναι το σφουγγαρι -το παθαινω και εγω, αλλαζε το ανα μηνα, 5-6 ευρω κανει μονο.
panther_512 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εχω προβλημα, καθε φορα που κανω μπανιο και σκουπίζομαι μολις ντυθω και κανω οτιδηποτε ξεκιναει μια απιστευτη φαγουρα σε ολο το σωμα.Εχω δοκιμασει ολων των ειδων τα σαπουνια,σαμπουανια(απο πρασινο μεχρι το πιο χημικο) και ολων των ειδων τα σφουγγαρια(απο το πιο πλαστικο μεχρι το πιο φυσικο).!!! Καμια ιδεα; Εκτος απο το να σταματησω να κανω μπανιο; Oμως εχω δοκιμασει και γυμνος να παραμεινω μονο με το βρακι και παλι φαγουριζομαι στα χερια,στη πλατη,στο θωρακα...Αρα πως ειναι δυνατον να ειναι το απορρυπαντικο Nα πάς σε δερματολόγο ή αλλεργιολόγο για αρχή. Αυτός θα σε βοηθήσει να βρείτε την πηγή του προβλήματος και την κατάλληλη θεραπεία. Η κνίδωση σε όλο το σώμα μπορεί να είναι από απλή αλλεργία μέχρι παράσιτα στα έντερα ή πρόβλημα στο συκώτι. 1
dimos7474 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/7/2016 στις 5:09 ΜΜ, Tzampaola είπε Εχω προβλημα, καθε φορα που κανω μπανιο και σκουπίζομαι μολις ντυθω και κανω οτιδηποτε ξεκιναει μια απιστευτη φαγουρα σε ολο το σωμα.Εχω δοκιμασει ολων των ειδων τα σαπουνια,σαμπουανια(απο πρασινο μεχρι το πιο χημικο) και ολων των ειδων τα σφουγγαρια(απο το πιο πλαστικο μεχρι το πιο φυσικο).!!! Καμια ιδεα; Εκτος απο το να σταματησω να κανω μπανιο; Άκου να δεις, επιδει και εγώ τον τελευταίο καιρό μετά από το μπάνιο είχα φαγούρα τρομερή, δοκίμασα κάτι, έκανα μπάνιο και αντί για σφουγγάρι έκανα με τα χέρια μου, και έβαλα σε ένα σημείο μόνο σφουγγάρι, στην πλάτη μου, το αποτέλεσμα? Καθόλου φαγούρα στο σώμα, τρομερή φαγούρα στην πλάτη εκεί που έβαλα σφουγγάρι,,,ΜΟΝΟ ΕΚΕΊ, δοκιμάστε το και θα δείτε,,, σημειωτέον το σφουγγάρι είναι καινούργιο, Στις 9/7/2016 στις 9:59 ΜΜ, Tzampaola είπε Το παθαινω χειμωνα καλοκαιρι, εχω δοκιμασει καθε τροπο σκουπισματος...Πως ομως ειναι δυνατον αν φταιει το απορρυπαντικο να μην παθαινει τπτ η υπολοιπη οικογενεια;(αλλα 3 αδερφια + 2 γονεις = 6 ατομα συνολικα μονο εγω ετσι;;;;!!!) Άκου να δεις, επιδει και εγώ τον τελευταίο καιρό μετά από το μπάνιο είχα φαγούρα τρομερή, δοκίμασα κάτι, έκανα μπάνιο και αντί για σφουγγάρι έκανα με τα χέρια μου, και έβαλα σε ένα σημείο μόνο σφουγγάρι, στην πλάτη μου, το αποτέλεσμα? Καθόλου φαγούρα στο σώμα, τρομερή φαγούρα στην πλάτη εκεί που έβαλα σφουγγάρι,,,ΜΟΝΟ ΕΚΕΊ, δοκιμάστε το και θα δείτε σημειωτέον ότι το σφουγγάρι είναι καινούργιο Στις 10/7/2016 στις 5:28 ΜΜ, Tzampaola είπε Oμως εχω δοκιμασει και γυμνος να παραμεινω μονο με το βρακι και παλι φαγουριζομαι στα χερια,στη πλατη,στο θωρακα...Αρα πως ειναι δυνατον να ειναι το απορρυπαντικο Άκου να δεις, επιδει και εγώ τον τελευταίο καιρό μετά από το μπάνιο είχα φαγούρα τρομερή, δοκίμασα κάτι, έκανα μπάνιο και αντί για σφουγγάρι έκανα με τα χέρια μου, και έβαλα σε ένα σημείο μόνο σφουγγάρι, στην πλάτη μου, το αποτέλεσμα? Καθόλου φαγούρα στο σώμα, τρομερή φαγούρα στην πλάτη εκεί που έβαλα σφουγγάρι,,,ΜΟΝΟ ΕΚΕΊ, δοκιμάστε το και θα δείτε σημειωτέον ότι το σφουγγάρι είναι καινούργιο Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από dimos7474
Rizas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Κι εγώ είχα έχω το ίδιο θέμα( δεν ξέρω) και ανακάλυψα ότι σταματόντας να χρησιμοποιώ σφουγγάρι σταμάτησε και η φαγούρα .... δεν το κοίταξα ποτέ αλλά δεν ξανα χρησιμοποίησα και σφουγγάρι μόνο με τα χέρια και απο τότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις