Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μλκιες καθονται και γραφουν;

http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-okto-stoys-deka-ellines-den-tha-kanoyn-diakopes-fetos

και γιατι εγω που πηγα να κλεισω ειδα 70αρια και πανω σε πληροτητα;

ποιος τα κλεινει δηλαδη αυτα;

once again, masturbation goes cloud.......

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τι μλκιες καθονται και γραφουν;

http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-okto-stoys-deka-ellines-den-tha-kanoyn-diakopes-fetos

και γιατι εγω που πηγα να κλεισω ειδα 70αρια και πανω σε πληροτητα;

ποιος τα κλεινει δηλαδη αυτα;

once again, masturbation goes cloud.......

Όταν πήρες να κλείσεις δηλαδή σου είπαν π.χ. αυτό το 70% πληρότητα είναι 60% Έλληνες και 10% ξένοι  ;

Δημοσ.

Λες ε; για κανε οτι πας να κλεισεις καπου τον αυγουστο...

πολυ μαρθακλαψα ειμαστε, αλλα ειμαστε και καλοπερασακηδες, σιγα μην δεν παει ο ελληναρας διακοπες

Όταν πήρες να κλείσεις δηλαδή σου είπαν π.χ. αυτό το 70% πληρότητα είναι 60% Έλληνες και 10% ξένοι  ;

οχι, δεν πηρα, στο booking πηγα και ειδα οτι μαμιεται, μονο η σαβουρα εχει μεινει (ή ακριβα ή τερμα θεου)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως μια χαρά δωμάτιο βρήκα για την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου με €30/διανυκτέρευση, και έκλεισα πριν 3-4 μέρες.

Βεβαίως μιλάω για οικογενειακές διακοπές σε μη δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Ήσυχα και ήρεμα για να κάνουν τα πιτσιρίκια τα μπάνια τους.

Αν θέλεις Μύκονο και Σαντορίνη τότε λογικά πρέπει να πλερώ...

• Like 2
Δημοσ.

πολυ μαρθακλαψα ειμαστε, αλλα ειμαστε και καλοπερασακηδες, σιγα μην δεν παει ο ελληναρας διακοπες

To οτι ειμαστε κλαψες φταει...μαλιστα

Το οτι καποιοι περνουν την πρωτη αδεια της χρονιας τον δεκαπενταγουστο και ειναι λογικο να θελει να φυγει να ξεκουραστει δεν σου φενεται λογικο?

Εμ δεν μπορω να παρω αδεια ολο τον χρονο (ασε που και που να πας δεν φτανουν) εμ δουλευουμε σαν τους δουλους (υπερωρια στην υπερωρια απληρωτες) δεν θα παω και διακοπες?Τι θες να ειμαστε με ψυχοφαρμακα?

Ειμαστε απο τους λαους με τις περισσοτερες ωρες εργασιας,την χειροτερη πληρωμη,και τις λιγοτερες αδειες.Οποτε μην λεμε και οτι θελουμε.

• Like 5
Δημοσ.

δεν ειπα να μην πας ρε φιλε...

εγω αυτους τους καφρους βριζω που ειχα διαβασει πριν λιγες μερες (και στις ειδησεις το ειπαν αν βλεπεις) οτι οι ελληνες δεν θα πανε διακοπες φετος...

και δεν εψαχνα μυκονο και σαντορινη που λεει ο απο πανω,

αλλά κουφονησια π.χ. ή και καμια αμοργο που δεν εχω παει,

μυκονο και σαντορινη εχω παει

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι ασχολουνται με τον τουρισμο δεν περιμενουν να δουλεψουν με Ελληνες, ειδικα οσοι θελουν να κλεισουν 1 μηνα πριν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Έλληνας απαντάει σε τέτοιες έρευνες γκρινιάζοντας κλπ, ενώ ταυτόχρονα στο άλλο tab έχει ανοιχτά το booking και το airbnb...

:devil:

• Like 9
Δημοσ.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων στην καλύτερη να κάνουν  λίγες μέρες στο χωριό ή όπου αλλού έχουν διαμονή.Άντε και κανά κοντινό διήμερο ή κάτι άλλο που βγαίνει στο τσάμπα.Ο εγχώριος τουρισμός αργοπεθαίνει..

• Like 5
Δημοσ.

Οσοι ασχολουνται με τον τουρισμο δεν περιμενουν να δουλεψουν με Ελληνες, ειδικα οσοι θελουν να κλεισουν 1 μηνα πριν.

ακριβως αυτο

οι ελληνες πανε μονο σε εξοχικα,φιλους,συγγενεις και στο "χωριο"

ειχα σκασει μυτη σαντορινη αρχες ιουνιου, απο ελληνες δεν ειχε τιποτα περα απο τους ντοπιους.

Δημοσ.

Ο Έλληνας απαντάει σε τέτοιες έρευνες γκρινιάζοντας κλπ, ενώ ταυτόχρονα στο άλλο tab έχει ανοιχτά το booking και το airbnb...

:devil:

ακριβως αυτο...

ακριβως αυτο

ειχα σκασει μυτη σαντορινη αρχες ιουνιου, απο ελληνες δεν ειχε τιποτα περα απο τους ντοπιους.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων στην καλύτερη να κάνουν  λίγες μέρες στο χωριό ή όπου αλλού έχουν διαμονή.Άντε και κανά κοντινό διήμερο ή κάτι άλλο που βγαίνει στο τσάμπα.Ο εγχώριος τουρισμός αργοπεθαίνει..

ναι ε; οι τουριστες βουλιαξαν τα κουφονησια και την αμοργο για τον αυγουστο που ψαχνω;;;; δεν το πιστευω προσωπικα, πιο πολυ το 1ο

Δημοσ.

ακριβως αυτο

Πόσοι Έλληνες πάνε διακοπές αρχές Ιουνίου;

• Like 2
Δημοσ.

patrickdrd επειδή τυχαίνει να έχω τουριστικά αλλά μιλάω και με μεγάλο δίκτυο τουριστικών,μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι οι Έλληνες τουλάχιστον σε εμάς και άλλους γνωστούς μας είναι σε ποσοστό 15%-20% των συνολικών κρατήσεων.Επίσης,μένουν το πολύ 5-6 μέρες και max 2 άτομα.Φέτος με τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία,Τουρκία και τις μικρές αναταραχές σε Β.Αφρική έχουμε πολλούς ξένους τουρίστες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...