Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

patrickdrd επειδή τυχαίνει να έχω τουριστικά αλλά μιλάω και με μεγάλο δίκτυο τουριστικών,μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι οι Έλληνες τουλάχιστον σε εμάς και άλλους γνωστούς μας είναι σε ποσοστό 15%-20% των συνολικών κρατήσεων.Επίσης,μένουν το πολύ 5-6 μέρες και max 2 άτομα.Φέτος με τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γαλλία,Τουρκία και τις μικρές αναταραχές σε Β.Αφρική έχουμε πολλούς ξένους τουρίστες.

Επειδή κάτι νιώθω πως θα βγάλει στατιστικά εκτός, τι εννοείς "τουριστικά?".

Γιατί αν λες για τουριστικό γραφείο, ειλικρινά δεν ξέρω ούτε έναν Έλληνα που να κανόνισε τις διακοπές του στην Ελλάδα με τουριστικό γραφείο.

Αν λες ξενοδοχεία κτλ οκ , να δεχτώ το info.

Δημοσ.

Το θεμα με την πληροτητα ειναι σχετικο, ο ξενοδοχος μοιραζει στην ουσια τα δωματια  στα διαφορα σαιτ κρατησεων. Ετσι το ιδιο δωματιο στο ενα σαιτ φαινεται μη διαθεσιμο και στο αλλο φαινεται διαθεσιμο, και το αντιθετο. Σκοπος ειναι να δημιουργηθει μια πλασματικη ζητηση, στα σαιτ κρατησεων μολις μπεις να δεις ενα δωματιο αμεσως ερχεται μηνυμα οτι εγινε κρατηση ή οτι εχουν απομεινει δυο δωματια κλπ, για να σε παροτρυνει να κανεις την κρατηση.

• Like 4
Δημοσ.

ναι, οπως το κλασσικο "1 δωματιο διαθεσιμο" που βλεπεις σε παρα πολλα, που ειναι προφανως "κολπο του marketing"

Δημοσ.

Επειδή κάτι νιώθω πως θα βγάλει στατιστικά εκτός, τι εννοείς "τουριστικά?".

Γιατί αν λες για τουριστικό γραφείο, ειλικρινά δεν ξέρω ούτε έναν Έλληνα που να κανόνισε τις διακοπές του στην Ελλάδα με τουριστικό γραφείο.

Αν λες ξενοδοχεία κτλ οκ , να δεχτώ το info.

Ξενοδοχεία.

Δημοσ.

Κανενας ξενοδοχος δεν θελει Ελληνες τουριστες. Ρωτηστε οποιον θελετε. Κλεινουν 2 μερες, 3 στο τσακιρ κεφι, κανουν τα δωματια κωλος, κανουν μονιμα παζαρια, δεν σεβονται ποτε τους ορους της κρατησης τους και εχουν περισσοτερες απαιτησεις κι απο Σκανδιναβους. Χιλιες φορες ξενοι...

• Like 5
Δημοσ.

ναι, ενω οι ξενοι αφηνουν τρελο χρημα που την βγαζουν με μια χωριατικη ολη μερα ή ενα σουβλακι,

υπαρχουν και οι ξενοι τρελοι γκαρμιριδες, ενω ο ελληναρας στην ταβερνα θα αφησει ενα 50αρι για τα ορεκτικα μονο...

• Like 4
Δημοσ.

ναι, ενω οι ξενοι αφηνουν τρελο χρημα που την βγαζουν με μια χωριατικη ολη μερα ή ενα σουβλακι,

υπαρχουν και οι ξενοι τρελοι γκαρμιριδες, ενω ο ελληναρας στην ταβερνα θα αφησει ενα 50αρι για τα ορεκτικα μονο...

τι σχεση εχουν οι ταβερνες με τους ξενοδοχους; Μιλησα για ξενοδοχεια και μονο. Στο ξενοδοχειο ο ξενος ακομα και αυτος που δεν ειναι ανετος οικονομικα 9/10 φορες ειναι κυριος. Ο Ελληνας 9/10 φορες ειναι μαλακας κι εξηγησα απο πανω το γιατι

• Like 2
Δημοσ.

ναι ρε, δεν διαφωνησα μ αυτο, αλλα το παραδειγμα μου παει στο οτι δεν ειναι ολοι οι ξενοι "καλοι τουριστες",

οπως και αντιστοιχα ουτε "ολοι οι ελληνες μλκες",

δεν ειμαι των γενικευσεων και των ταμπελων

Δημοσ.

πολυ μαρθακλαψα ειμαστε, αλλα ειμαστε και καλοπερασακηδες, σιγα μην δεν παει ο ελληναρας διακοπες

Δεν ισχύει αυτό.Εγώ δεν μπορώ να πάω διακοπές το καλοκαίρι γιατί δεν μου δίνουν ποτέ άδεια καλοκαίρι.

• Like 2
Δημοσ.

εσυ εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα :P

Εγώ και μερικές χιλιάδες ακόμα που είναι στον ίδιο κλάδο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...