DDevil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ε τι νομίζεις; Εξαπλώνονται παντού με ιδιαίτερη προτίμηση σε καλές περιοχές. Εκαλη-κηφισια-διονυσο-πεντελη να πας να δεις ινδο και πακιστανο να ευχαριστηθεις. Εδώ στην μυκονο στις κουζίνες και στην λατζα μόνο από τέτοιες εθνικότητες έχει! Σιγουρα υπάρχουν κάποιες περιοχες πιο περιποιημένες από κάποιες άλλες ισως επειδή παιζει και το γεγονος ότι έχουν μαζευτεί πλούσιοι εκει και μπορει να τσοντάρουν και τιποτα στον δήμο με την μορφη χορηγιων κτλπ αλλα κάποιοι που κατοικουσαν σε αυτές τις περιοχές ειχανε ξεφυγει ακομα και το Μενιδι που το τελευταιο καιρο έχουν ερθει ένα καρο σουπερ μαρκετ και επιχειρήσεις το θεωρουσαν ξερω γω μέρος των γυφτων κτλπ κτλπ και το λεγανε υποτιμητικά λες και στις άλλες περιοχες δεν εχει τσιγγανους και πακηδες και μαφιόζους εγκληματιες. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Και οι Έλληνες πάνε για λάντζα στη Γερμανία. Ανταλλαγή πληθυσμών. Εγώ θυμάμαι μια φορά στη Βούλα, που ήταν όλο Φιλιπινέζες. Ακόμα είναι! 1
lary7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Προσωπικά δεν θεωρώ ότι εννοούσε αυτό, θα περιμένω διευκρίνησή του... Ειναι απλο, 2δις € μεταφέρθηκαν στον κρατικο προυπολογισμο μολις το 2011 http://www.voria.gr/article/sto-kratiko-pro%CF%8Bpologismo-ta-xrei-ton-oasa-kai-tram, σε ενα οικονομικο μπαχαλο οπου το κρατος χρωστάει στις αστικες συγκοινωνιες, αυτες δανείζονταν με εγγυητη το κράτος, χρωστούσαν στα ασφαλιστικά ταμέια κτλ με αποτέλεσμα 2 δις που πηγαν στο χρέως της χώρας και ολοι πρέπει να τα πληρώσουμε. Οταν λοιπον στην υπολοιπη χώρα το συγκοινωνιακο έργο παρέχεται απο ημι-ιδιωτικους συνεταιρισμούς, μη επιδοτούμενους οπου τα λειτουργικα εξοδα καλύπτονται απο την καταβολή κομίστρου απο ολους (σχεδον) τους χρηστες, ποια ειναι η δικαιολογία στην Αθηνα να υπάρχει ενα ανικανο κράτος που το παιζει επιχειρηματιας και παρεχει μια υπηρεσία η οποια βαρύνει ολους τους Έλληνες, πλήν σχεδον απο τους ιδιους τους χρήστες. Και ακόμα χειρότερα, αυτο το ανίκανο κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει οτι οι χρήστες θα πληρώνουν τουλάχιστον το κόμιστρο, αντίθετα χτυπάς εισιτήριο στην Αθήνα και σε κοιτάνε περίεργα επειδή εισαι ο μόνος απο τα δεκάδες ατομα μεσα που εκαναν κάτι τέτοιο(εκτος αν ολοι έχουν κάρτα...) Οπότε ο κάτοικος Πάτρας πληρώνει το εισιτηριάκι του κανικά και πλήρώνει και το μερίδιο του απο τα 2-3 δις ελλείματα του ΟΑΣΑ που έχουν συσσωρευτεί.... 3
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για να νιώσετε καλύτερα, εμείς στην Ήπειρο πληρώνουμε ΟΣΕ ενώ δεν υπάρχει ράγα για δείγμα. Ον τόπικ, το πρόβλημα των ΕΘΕΛ είναι πρόβλημα της κοινωνίας και του κράτους. Το ότι υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί, μπαταχτσήδες, μπαχαλάκηδες, πολιτικοποιημένοι, παραβατικοί, παράτυποι μετανάστες, μάνγκες κλπ, που δεν πληρώνουν εισιτήριο, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Το ότι οι συνδικαλιστές θεωρούν ότι είναι τσιφλίκι τους και την έχουν καταχρεώσει/ υποβαθμίσει με τις απεργίες τους, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Το αν η πολιτικά διορισμένη ηγεσία της έχει κάνει κακοδιαχείριση της εταιρίας, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Οι φθορές που κάνουν τα παρακράτη των Εξαρχείων, του Μενιδίου κλπ, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Εγώ λοιπόν που πληρώνω το εισιτήριο μου κανονικά δεν έχω μεγαλύτερη υποχρέωση από τον κάτοικο της Πάτρας ή του Έβρου για τα χρέη που δημιουργούν οι άνωθεν. Εγώ ως συνεπής πολίτης και χρήστης πληρώνω για να λάβω μια υπηρεσία, όχι για να καλύψω το κοινωνικό έλλειμμα της Ελλάδας και του κάθε κομπλεξικού. 1
Anorymous Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Επειδη πολλοι κραζουν ΟΑΣΑ εγω τα ιδια και χειροτερα τραβαγα στην καβαλα σαν φοιτητης πριν 10+ χρονια και πληρωνα και τα κερατα μου 75 λεπτα τοτε το αστικο και ηταν και ιδιωτικο απειρες φορες ειχα φαει πορτα και αργησα σε εργαστηριο γιατι ο ιδιώτης δεν εβαζε παραπανω δρομολογια.
phanispal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για να νιώσετε καλύτερα, εμείς στην Ήπειρο πληρώνουμε ΟΣΕ ενώ δεν υπάρχει ράγα για δείγμα. Ον τόπικ, το πρόβλημα των ΕΘΕΛ είναι πρόβλημα της κοινωνίας και του κράτους. Το ότι υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί, μπαταχτσήδες, μπαχαλάκηδες, πολιτικοποιημένοι, παραβατικοί, παράτυποι μετανάστες, μάνγκες κλπ, που δεν πληρώνουν εισιτήριο, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Το ότι οι συνδικαλιστές θεωρούν ότι είναι τσιφλίκι τους και την έχουν καταχρεώσει/ υποβαθμίσει με τις απεργίες τους, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Το αν η πολιτικά διορισμένη ηγεσία της έχει κάνει κακοδιαχείριση της εταιρίας, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Οι φθορές που κάνουν τα παρακράτη των Εξαρχείων, του Μενιδίου κλπ, είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους. Εγώ λοιπόν που πληρώνω το εισιτήριο μου κανονικά δεν έχω μεγαλύτερη υποχρέωση από τον κάτοικο της Πάτρας ή του Έβρου για τα χρέη που δημιουργούν οι άνωθεν. Εγώ ως συνεπής πολίτης και χρήστης πληρώνω για να λάβω μια υπηρεσία, όχι για να καλύψω το κοινωνικό έλλειμμα της Ελλάδας και του κάθε κομπλεξικού. Αφού είναι ευθύνη της κοινωνίας και του κράτους.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω για λεωφορεια στην Αθηνα,αλλα θεσσαλονικη τα ιδια ειναι.Ειναι καλυτερα τουλαχιστον,αλλα το καλοκαιρι ζεσταινεσαι εκει μεσα.Οσο απο δρομολογια,μια χαρα ειναι και παντα πληρωνω οταν μπαινω.Επισης σε καποια λεωφορεια εχουν ανοδο μονο απο μπροστα και ελεγχει ο οδηγος για εισητηρια.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ΑΠό μεθαύριο που ο οασθ θα έχει επίσχεση εργασίας δεν θα υπάρχουν καθόλου αστικά στη Θεσ/νικη ή θα υπάρχουν πιο αραιά?
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 βάλτε κανα άλλο βιντεάκι να γελάσουμε
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 βάλτε κανα άλλο βιντεάκι να γελάσουμε
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 1:54 ''Aπλά, θέλω να πάω σπίτι μου δε μπορώω'' Εσύ και οι άλλοι πεντακόσιοι 3:18 ''Μείναν και τα κορίτσια έξω'' Έθεσε το πρόβλημα στη σωστή του βάση 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η αλλη που θελει να παει σπιτι της,δε μπορει,ας παρει ταξι. Αντε η νεολαια παει για μπανιο,τα γεροντια σε ωρα αιχμης που πανε; Εντωμεταξυ χτυπησε κανεις εισιτηριο;
vrwmiaris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτοκίνητο και ας πάει 3 ευρώ η βενζίνη 2
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτοκίνητο και ας πάει 3 ευρώ η βενζίνη +1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτοκίνητο, πόδια, ποδήλατο και λύθηκαν όλα. Λεωφορεία μόνο σε ώρες που είναι άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα