παπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Περιμένω κάποιον να πει ότι θα έπρεπε ο ΟΑΣΑ να φροντίζει να εξυπηρετούνται όλοι. Να εξυπηρετούνται τζάμπα εννοείται ε; Θα μπορουσε να βγαλει γραμμες απο το κεντρο που ειναι ψοφιες αυτες τι μερες και να τις βαλει στη παριλιακη.
lifeowner771 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να την πω την κακια μου, αν και μενω Νοτια, αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να εχει ορεξη καποιος, να στριμωχνεται στο μετρο, να στριμωχνεται στο λεωφορειο, και μετα να στριμωχνεται και σε μια παραλια, και ολα αυτα για να πας να βουτηξεις σε μια θαλασσα η οποια ειναι ζεστη απο τα κατουρα ολων των βρωμιαριδων. Δεν μπορω να πω οτι ειναι και ιδιαιτερη απολαυση ολο αυτο. Για αποφυγη παρεξηγησεων, μιλαω μονο για αυτους που το παιρνουν το 122 καλοκαιριατικα για μπανιο, και οχι για αυτους που το παιρνουν για δουλεια, σαν εναν φιλο πιο πανω που μενει Σαρωνιδα.Τον χειμωνα ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση. 11
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πάντα έτσι είναι το καλοκαίρι τα λεωφορεία που πηγαίνουν στα νότια προάστια, τώρα για ποιον λόγο, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα δεν γίνεται τίποτα για να διορθωθεί μάλλον υπάρχουν συμφέροντα πίσω Και το χειμώνα το 122 τουλάχιστον, έτσι είναι. Πάντως μη φανταστείς ότι ασχολείται και κανείς. Σκέψου ότι στη Σαρωνίδα που είναι το τέρμα, δεν πωλούνται πουθενά εισιτήρια. 1
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να με συγχωρείτε πάντως, αλλά μόνο εγώ πιστεύω πως ο οδηγός αυτός ΔΕΝ είναι κατάλληλος για αυτή τη δουλειά??? Από πότε ένας επαγγελματίας οδηγός κάνει "αστειάκια" με το κινητό στο χέρι βιντεοσκοπώντας τους επιβάτες??? Έχουμε χάσει κάθε μέτρο πλεον και ασχολούμαστε με όλες τις μλκιες εκτός από ...την ουσία! :/ Όχι δεν είσαι μονο εσύ. Δες τι γίνεται: Ως συνήθως κάτι δεν δουλεύει καλά. Στην δικιά μας περίπτωση, το συγκεκριμένο ΜΜΜ δεν μεταφέρει. Το πρόβλημα ειναι γνωστό, καθως ο οδηγός ξέρει τι προκειται να επακολουθήσει. Συνεπώς τι κάνει ο οδηγός; Το αναφέρει στον υπεύθυνο να διορθωθεί το πρόβλημα; Όχι, μεταφέρει το κύριο πρόβλημα, σε ένα παράγωγο πρόβλημα που είναι η συμπεριφορά των πολιτών. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είχε τραβήξει σε βίντεο την αντίδραση των υπευθύνων όταν μάθαν για το συγκεκριμένο πρόβλημα. 3
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Όχι δεν είσαι μονο εσύ. Δες τι γίνεται: Ως συνήθως κάτι δεν δουλεύει καλά. Στην δικιά μας περίπτωση, το συγκεκριμένο ΜΜΜ δεν μεταφέρει. Το πρόβλημα ειναι γνωστό, καθως ο οδηγός ξέρει τι προκειται να επακολουθήσει. Συνεπώς τι κάνει ο οδηγός; Το αναφέρει στον υπεύθυνο να διορθωθεί το πρόβλημα; Όχι, μεταφέρει το κύριο πρόβλημα, σε ένα παράγωγο πρόβλημα που είναι η συμπεριφορά των πολιτών. Τα είπες όλα. Συμφωνώ και προσθέτω το θέμα των συμφερόντων του ΚΤΕΛ και του έντονου τοπικισμού που χαρακτηρίζει ανάλογες περιοχές. Η πλειοψηφία των κατοίκων έχουμε πάει εκεί τα τελευταία χρόνια. Κουμάντο, κάνουν οι 50-100 που υποτίθεται ότι είναι από εκεί και δεν τους μιλάει απολύτως κανείς. Τον υπεύθυνο δεν τον αφορά να λύσει το πρόβλημα, εκτός αν θέλει ως άνθρωπος-χαρακτήρας να το λύσει. Ποιός μπορεί να τον απολύσει αν δεν κάνει τη δουλειά του σωστά, από τη στιγμή που μιλάμε για μονιμότητα; Κανείς. Εκεί είναι το πρόβλημα όλου του δημόσιου τομέα. Δεν έχουν κίνητρο ή "έννοια" να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι. Σίγουρα υπάρχουν κι εκείνοι που δουλεύουν. Αυτούς όμως τους τρώει το σύστημα και καταντούν να είναι τα κορόιδα της υπόθεσης. Όπως στην εφορία συναντάς στο πρωτόκολλο υπάλληλο να γράφει στο pc με 2 δάχτυλα, όπως στο ΤΕΒΕ συναντάς υπαλλήλους να εργάζονται προφορικά, χωρίς να εξυπηρετούν επειδή δεν "γνωρίζουν υπολογιστή" χώνοντας τους 2-3 που ξέρουν. Έχω γείτονα οδηγό λεωφορείου. Αν ακούσετε το μισθό του, θα μετανιώσετε που σπουδάσατε. Έτσι απλά. Δύσκολη δουλειά, δεν λέω, αλλά οι μισθοί σε κάποιες περιπτώσεις είναι από άλλη εποχή, ακόμα και μετά τις μειώσεις. Αφήστε που υπάρχει ένας κανονισμός κατά τον οποίο δημόσιοι υπάλληλοι (πχ οδηγοί λεωφορείου) πηγαίνουν σε ένα σχολείο και ο διευθυντής τους γράφει άδειες!!! Το άκουσα κι αυτό. 2
lifeowner771 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και το χειμώνα το 122 τουλάχιστον, έτσι είναι. Πάντως μη φανταστείς ότι ασχολείται και κανείς. Σκέψου ότι στη Σαρωνίδα που είναι το τέρμα, δεν πωλούνται πουθενά εισιτήρια. Δεν θα το ελεγα. Δεν ξερω αμα ειναι οι ωρες που το εχω παρει απο το ελληνικο, η απλα ημουν τυχερος, αλλα η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο το καλοκαιρι.
saxos55 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Όχι δεν είσαι μονο εσύ. Δες τι γίνεται: Ως συνήθως κάτι δεν δουλεύει καλά. Στην δικιά μας περίπτωση, το συγκεκριμένο ΜΜΜ δεν μεταφέρει. Το πρόβλημα ειναι γνωστό, καθως ο οδηγός ξέρει τι προκειται να επακολουθήσει. Συνεπώς τι κάνει ο οδηγός; Το αναφέρει στον υπεύθυνο να διορθωθεί το πρόβλημα; Όχι, μεταφέρει το κύριο πρόβλημα, σε ένα παράγωγο πρόβλημα που είναι η συμπεριφορά των πολιτών. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είχε τραβήξει σε βίντεο την αντίδραση των υπευθύνων όταν μάθαν για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τα χα γράψει κι εδώ, με αφορμή πάλι πρόβλημα στα ΜΜΜ. Στη στάση αυτή "παστώνονται" καθημερινά ας πούμε 2500 άνθρωποι. Φαντάζομαι το παράπονο και η μουρμούρα "μα δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος" πάει σύννεφο. Αν οι μισοί απ'αυτούς θυσίαζαν λίγα kb από το snapchat/facebook/messenger να στείλουν εδώ τα παράπονά τους ή τρία-τέσσερα λεπτά απ'το χρόνο ομιλίας τους να παρουν τηλ. τον ΟΑΣΑ ή αν έστελναν ένα mail όταν γύριζαν σπίτι κάτι θα γινόταν. Αλλά πορευόμαστε με το "αφού ήρθε και χώθηκα it's not my problem anymore" (κι ας το ξαναντιμετωπίσω αύριο) "και να το πεις, τι θα γίνει" (δοκίμασε εσύ, κι ας μη γίνει τίποτα) "δεν είναι δουλειά μου" (εν μέρει σωστό) και άλλα τέτοια όμορφα. Και όπως έγραψα και στο άλλο thread, δε σημαίνει πως αν παρουν όλοι τηλ αύριο λύθηκε. Σίγουρα όμως αν δεν πάρει κανείς, δε θα γίνει τίποτα. 5
Holism Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Επαρχια for ever .Tι μαχη ειναι αυτη ? Τεχνικά και η Σαρωνιδα επαρχία είναι
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Να την πω την κακια μου, αν και μενω Νοτια, αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να εχει ορεξη καποιος, να στριμωχνεται στο μετρο, να στριμωχνεται στο λεωφορειο, και μετα να στριμωχνεται και σε μια παραλια, και ολα αυτα για να πας να βουτηξεις σε μια θαλασσα η οποια ειναι ζεστη απο τα κατουρα ολων των βρωμιαριδων. Δεν μπορω να πω οτι ειναι και ιδιαιτερη απολαυση ολο αυτο. Για αποφυγη παρεξηγησεων, μιλαω μονο για αυτους που το παιρνουν το 122 καλοκαιριατικα για μπανιο, και οχι για αυτους που το παιρνουν για δουλεια, σαν εναν φιλο πιο πανω που μενει Σαρωνιδα.Τον χειμωνα ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει απόλαυση. Πριν μερικά χρόνια είχε έρθει ένας φίλος από το εξωτερικό και αποφασίσαμε να πάμε Θάλασσα(μιας και του είχε λείψει). Ε στριμωχτηκαμε στο Μετρο μετά στριμωχτηκαμε και στο Τραμ και τελικά φτάσαμε και μετά από όλη την κούραση του μπάνιου κτλ. είχαμε και το μαρτύριο της επιστροφής. Περιττό να πω πως μετά δεν θέλαμε να δούμε Θάλασσα ούτε ζωγραφιστή και φυσικά δεν ξανα πήγαμε εκείνο το καλοκαίρι. Από τότε μόνο όταν με καλούν κάπου με αμάξι πάω αλλιώς καλύτερα να κάτσω σπίτι με το κλιματιστικό αγκαλιά. 1
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τεχνικά και η Σαρωνιδα επαρχία είναι Χαχαχα, όχι πια φίλε. Δυστυχώς. Δύο μεγάλες αλυσίδες supermarket φέρνουν τα logistics τους εδώ και άνοιξαν υπερμάρκετ, ενώ ανοίγουν συνέχεια νέες επιχειρήσεις. Μιλάω για τη διπλανή Ανάβυσσο και τη Φώκαια, όπου το κόστος επαγγελματικής στέγης είναι ακόμα στο Θεό, ακατέβατα. Σαρωνίδα μένουν κυρίως φραγκάτοι (δεν είμαι ένας από αυτούς, καθώς πρόλαβα και αγόρασα σπίτι πριν γίνει trendy η περιοχή) και δεν υπάρχουν καν εμπορικά μαγαζιά εκτός από ένα βιβλιοπωλείο. Αν δεν το ξέρετε η Σαρωνίδα είναι από τις πιο ακριβές περιοχές στην Ελλάδα ως προς τις τιμές ακινήτων, ακόμα και σήμερα. Δεν θα το ελεγα. Δεν ξερω αμα ειναι οι ωρες που το εχω παρει απο το ελληνικο, η απλα ημουν τυχερος, αλλα η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο το καλοκαιρι. Δεν είναι τόσο τραγική, αλλά παραμένει τραγική, με πολλές καθυστερήσεις του 122. Σε ώρες αιχμής είναι δράμα. Λίγες φορές έχω βρει να κάτσω στο λεωφορείο. BTW, όντως τη γραμμή ακούγεται ότι την έφερε στη Σαρωνίδα ο Πάγκαλός. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τα χα γράψει κι εδώ, με αφορμή πάλι πρόβλημα στα ΜΜΜ. Στη στάση αυτή "παστώνονται" καθημερινά ας πούμε 2500 άνθρωποι. Φαντάζομαι το παράπονο και η μουρμούρα "μα δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος" πάει σύννεφο. Αν οι μισοί απ'αυτούς θυσίαζαν λίγα kb από το snapchat/facebook/messenger να στείλουν εδώ τα παράπονά τους ή τρία-τέσσερα λεπτά απ'το χρόνο ομιλίας τους να παρουν τηλ. τον ΟΑΣΑ ή αν έστελναν ένα mail όταν γύριζαν σπίτι κάτι θα γινόταν. Αλλά πορευόμαστε με το "αφού ήρθε και χώθηκα it's not my problem anymore" (κι ας το ξαναντιμετωπίσω αύριο) "και να το πεις, τι θα γίνει" (δοκίμασε εσύ, κι ας μη γίνει τίποτα) "δεν είναι δουλειά μου" (εν μέρει σωστό) και άλλα τέτοια όμορφα. Και όπως έγραψα και στο άλλο thread, δε σημαίνει πως αν παρουν όλοι τηλ αύριο λύθηκε. Σίγουρα όμως αν δεν πάρει κανείς, δε θα γίνει τίποτα. Δεν λέω ότι έχεις άδικο, και δεν θα σταθώ στο αν θα έχει ανταπόκριση ή όχι ένα παράπονο. Αλλά θα σταθώ στο άλλο που λες. Θυμάμαι τις μέρες μου στο σπίτι, που είχα ίντερνετ απο μια συγκεκριμένη εταιρία. Η σύνδεση ήταν κυριολεκτικά ΓΤΠ. Καθε 2 μερες έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο στην εταιρία να τους λέω ότι κάτι δεν δουλεύει. Ποιο ειναι το point μου. Ότι αισθάνομαι λίγο μαλάκας και να σε πληρώνω και να σε ενημερώνω για το οτι δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου. Δεν ειναι η δουλειά μου αυτή. Δεν είναι μονο το ότι δεν θα με πληρώσει κανείς, είναι το ότι θα πληρώσω κιόλας. Θα έπρεπε εξ'αρχής να ενδιαφέρεσαι για το αν δουλευει καλά το πράμα σου. Και ας μην το πάμε μακριά. Ο πρώτος που ταλαιπωρείται απο αυτην την κατάσταση, ειναι ο (κατα τα άλλα απαράδεκτος) οδηγός. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει σχετική παρατήρηση. Γιατι αν δεν έχει κάνει, αλλά έχει ανεβάσει βίντεο στο youtube με την αντίδραση του κόσμου, τι να πω.. Αν λοιπόν, έχει στείλει παρατήρηση ο ίδιος, τι να την κάνουν την δική μου; Εκτός και αν χρειάζονται 1000 παράπονα πριν αποφασίσουν οτι παίζει πρόβλημα, οπότε αυτο ειναι ενα πρόβλημα απο μόνο του.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξέρει κανείς τι παίζει στο δημοτικό συμβούλιο με αυτό το θέμα; Δεν γίνεται να μην το έχουν συζητήσει.
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξέρει κανείς τι παίζει στο δημοτικό συμβούλιο με αυτό το θέμα; Δεν γίνεται να μην το έχουν συζητήσει. Από το 2010 που ανακοινώθηκε αυτό, https://anatolikiattikinews.blogspot.gr/2010/03/22.html ακόμα το συζητούν και είναι ένα θέμα αρκετά συχνό στα συμβούλια. Δείτε κι εδώ: http://www.saronicospages.gr/index.php/news/item/47-o-oasa-proothei-sygkoinoniaki-meleti https://enotitasaronikou.wordpress.com/2013/09/19/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b522-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bf%ce%b1%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%b9/
DrLo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και γιατί ο Δήμος δεν αυξάνει τα λεωφορεία σε αυτή τη γραμμή να γλυτώσει ο κόσμος; Δεν μπορεί να πάρει λεωφορείο ερημικής γραμμής και να το χώσει εκεί; Ρωτώ, μην κράξετε. 1. Τι σχέση έχει ο Δήμος με τα λεωφορεία ? 2. Έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν πλέον τα ίδια λεωφορεία που υπήρχαν πριν κάποια χρόνια ... τα μισά και η εταιρεία πλέον λειτουργεί με ζημιές. 3. Τους ανθρώπους στις ερημικές γραμμές που περνάει 1 λεωφορείο κάθε 45' τους ρώτησες ? Δεν είναι τόσο τραγική, αλλά παραμένει τραγική, με πολλές καθυστερήσεις του 122. Σε ώρες αιχμής είναι δράμα. Λίγες φορές έχω βρει να κάτσω στο λεωφορείο. Δεν έχω κρατήσει στατιστικά αλλά έχω την εν΄τυπωση ότι η πιθανότητα να βρεις θέση πλέον σε λεοφωρείο είναι εξαιρετικά μειωμένη σε σχέση με παλαιότερα, εκτός από μερικες τοπικές γραμμές (πχ προς το κοντινό μετρό) Ε στριμωχτηκαμε στο Μετρο μετά στριμωχτηκαμε και στο Τραμ και τελικά φτάσαμε και μετά από όλη την κούραση του μπάνιου κτλ. είχαμε και το μαρτύριο της επιστροφής. Περιττό να πω πως μετά δεν θέλαμε να δούμε Θάλασσα ούτε ζωγραφιστή και φυσικά δεν ξανα πήγαμε εκείνο το καλοκαίρι. on the other hand .... πρεπει να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις στην πρωτεύουσα δεν είσαι στο χωριό σου που πετάγεσε σε 2' στη θάλασσα. Τι να πουν δηλαδή και οι άλλοι "πρωτευουσιάνοι" ευρωπαίοι. ΥΓ: Τα ΜΜΜ δεν είναι τουριστικά λεωφορεία για να πηγαίνουμε για μπάνια σαν να γυρίζουμε το "επιχείρηση απόλλων"
DDevil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τα λεωφορεία της Αθήνας είναι απλά ό,τι χειρότερο υπάρχει και δεν έχει να κάνει μόνο με το χάλι της χώρας την τελευταία δεκαετία. Πάντα ήταν παλιά, χωρίς κλιματισμό, χωρίς πολλά δρομολόγια, χωρίς νυχτερινά δρομολόγια, χωρίς να τηρούν τα δρομολόγιά τους. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Απ'τους βασικούς λόγους για όλα αυτά βέβαια, ότι θέλαμε να τη βγάζουμε πάντα τζάμπα χωρίς να χτυπάμε εισητήριο οπότε δε μας παίρνει να απαιτήσουμε τίποτα απολύτως. ή ότι κάποιοι πηραν προγράμματα και χρηματοδοτήσεις για ένα σοβαρο μεσο μεταφοράς αλλα τα μισα τα έφαγαν και τα αλλα μισα τα πηραν λεωφορεια οκ. Δεν σας κανει εντυπωση να βλέπετε τοπικους άρχοντες φτιαγμένους με σπιτάρες αμαξες εξοχικάρες και οι δημοι τους να είναι μαυρο χάλι? παρκα χωρις συντηρηση με τα δεντρα να έχουν γινει τέρατα , τα πεζοδρομια κατεστραμένα και πατημένα κτλπ κτλπ δρομοι χωρις φώτα το βραδυ γιατι αυτά βεβαια θελουν χρημα όχι να το φάς να το σπρώξεις στην πολη να γινει ανθρωπινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα