Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχω γράψει πιο πίσω τι λένε οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι (έχω παραθέσει και έρευνες) και μάλλον ξέρουν καλύτερα από τον κάθε άσχετο που το παίζει ειδικός...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι...  αυτό λέω trans είναι απλά ένα θύμα που συμβαίνει να ήταν και γκεί και που γενικά δεν ξέρει τι του γίνεται ή αναγκάζεται και γίνεται με το ζόρι trans.

όλα αυτά τα "γεννήθηκα γυναίκα σε σώμα άντρα" ειναι απλά παπαριές που δεν στέκουν ούτε επιστημονικά ούτε λογικά.

Και αν δεις συνεντεύξεις μεγάλων (τόσο σε ηλικία όσο και σε φήμη) trans θα δεις ότι αυτό θα σου πούνε ότι δηλαδή είτε με το ζόρι κάνανε εγχείρηση είτε για διάφορους άλλους λόγους στην εξήγηση των οποίων είναι εμφανές πως παραμυθιάστηκαν απο το κύκλωμα ή απο το "αγόρι" τους την περίοδο που ήταν απλά γκέι.

και γενικά είναι άνθρωποι χαμηλού IQ σε πολύ απελπιστική βιοτική κατάσταση που λογικό είναι να αποτελούν εύκολο στόχο.

Πιο απλά όσοι δεν γίνανε τρανς με το ζόρι είτε έχουν ψυχολογικά προβλήματα (παρόμοια με αυτούς που πχ κάνουν επεμβάσεις για να μοιάζουν με σάβρες ή λιοντάρια πχ https://www.youtube.com/watch?v=9xPpgq2x6EU 

https://www.youtube.com/watch?v=AKRr94ssnQo

)

ή έχουν αρκετά χαμηλό ΙQ και είναι αδύναμοι χαρακτήρες και εξ αυτού άνετα μπορούν να παραμυθιαστούν ή ένας συνδυασμός όλων αυτών.

Γενικά απλά είναι αρκετό κάποιος να δει συνεντεύξεις trans και θα καταλάβει πάρα πολλά.

Βρ'εσύ από πιο πλανήτη κατέβηκες??? Μ'αρέσει που νόμιζα ότι θα κάναμε και διάολο... :-(

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω καμία τρανς που να έγινε με το ζόρι. Όσες έχω γνωρίσει το έκαναν επειδή το ήθελαν, με πλήρη επίγνωση του στίγματος που αυτό επιφέρει. Δεν νομίζω ότι θα μπει κάποιος στη διαδικασία να κόψει το πουλί του (όσοι το κόβουν τέλος πάντων), να παίρνει ένα σκασμό ορμόνες για μήνες, να βάφεται, να αλλάξει όλη την γκαρνταρόμπα του, να φάει κοινωνικό αποκλεισμό με τη σέσουλα και χίλια δυο άλλα αν δεν το γουστάρει πραγματικά. Και είτε το κατανοούμε, είτε όχι, υπάρχουν άντρες που ασφικτυούν με τον ανδρικό σωματότυπο.

Δεν είναι ρε παιδιά όλα άσπρο μαύρο σε αυτή τη ζωή. Το 90% όσων φέρνουν αντιρρήσεις εδώ μέσα κρίνουν με βάση τον εαυτό τους. Το έχουμε ξαναπεί, δεν μπορώ εγώ ως ετερόφυλος να έχω άποψη για το πως θα ζήσει τη ζωή του ένας ομοφυλόφιλος.

Τοσο ριμαδο-δύσκολο είναι να σεβαστούμε τις επιλογές των άλλων και να ζήσουμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι; Δηλαδή τι μας ενοχλεί αν ένας πιτσιρικάς αποφασίσει πως αντί για Βαγγέλη θέλει να τον λένε Μισέλ; Ρεαλιστικά μιλώντας σε τι σας χαλάει; Μάθετε να τα βλέπετε και λίγο ανάλαφρα τα πράγματα και χαλαρώστε. Θα ζήσετε και περισσότερο. Ούτε "πουσταριό" θα γεμίσει ο τόπος, ούτε τίποτα. Απλά κάποιοι άνθρωποι θα νοιώσουν πιο άνετα με αυτό που αισθάνονται. Για τους υπόλοιπους από εμάς δεν θα αλλάξει τίποτα. Οπότε προς τι όλη η μανούρα;

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι οσοι δεν θελουν γκευ λεσβιες τρανσ κλπ να εχουν δημοσιο βιο το κανουν επειδη ειναι κρυφοι γκευ καταπιεσμενοι και νιωθουν ενοχικα για τον εαυτο τους.

Δημοσ.

Απλά δεν σαρέσουν τα όσα λέω ^

Οχι,απλα ειναι όντως βλακείες.

To να εισαι gay δηλώνει την σεξουαλική προτιμηση για το ιδιο φυλο αλλα δε σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα με το λιλι σου (αν μιλαμε για αντρες).

Ο τρανς αντρας νιωθει γυναίκα,το λιλι το νιώθει ξενο πάνω του,δε θελει να το έχει,γι αυτό και το κοβει.

Πραγματικά,καθε μέρα,με την αγνοια που υπάρχει τριγυρω,επιβεβαιώνεται ποση  συχγυση και ελλειψη ενημέρωσης υπάρχει για το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Έλα νταξ, θα αναγράφεται το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο στα έγγραφα και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Τι εννοείς όχι;

Δημοσ.

Eννοω οτι  κατι τετοιο θα προήγαγε τον ρατσισμο ακόμα περισσότερο αν και θα ήταν πιο ακριβές.

Random παραδειγμα.
*
Πας στο γκισε για οτιδήποτε.Εισαι ντυμένη γυναικα,εχεις μακρυ μαλλι,εισαι βαμμενη ως γυναικα.
Δινεις τη ταυτοτητα(απαραιτητη για να κανεις τη δουλειά σου).
Ο ταμιας βλεπει βιολογικο φυλο αρσενικο.
There you have it.

-ε,μαλακα,τη βλεπεις αυτη?(στον διπλανο υπαλληλο)
-ποια ρε?
-αυτη,με τη φουστα.
-ναι,τι?
-Εχει τριτο ποδι.
-χαχα.
-χαχα.

(

Δημοσ.

Τον ρατσισμό επίσης τον προάγει η αλλαγή του φύλου χωρίς εγχείρηση ή ορμονική θεραπεία.

Εκτός αν συστηθεί στην κοινωνία η ντουλάπα η δίμετρη με τα μούσια ως το στήθος σαν Τασούλα και μπει σε women only bar και όλες μέσα είναι ΟΚ.

Σκέψου πάλι τώρα το παράδειγμα σου, γιατί δε σ ενοχλεί;

• Like 1
Δημοσ.

Τον ρατσισμό επίσης τον προάγει η αλλαγή του φύλου χωρίς εγχείρηση ή ορμονική θεραπεία.

Εκτός αν συστηθεί στην κοινωνία η ντουλάπα η δίμετρη με τα μούσια ως το στήθος σαν Τασούλα και μπει σε women only bar και όλες μέσα είναι ΟΚ.

Οχι,τον ρατσισμο τον προωθεί η ελλειψη ενημέρωσης,η βλακεία, και η ανασφάλεια απεναντι σε οτιδήποτε δεν εισαι οικειος.

Δε με νοιαζει στον δρομο που περπατάω αν ο διπλα μου δηλώνει γυναικα και έχει τριτο πόδι,ή αν δεν εχει κανει ορμονοθεραπεία.

ΔΕ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.

Αυτό που λες ειναι διαφορετικο θέμα,και πάει στη λειτουργικότητα,δεν έχει να κανει με ρατσισμό.

Και φυσικα υπάρχουν και αλλα θεματα που εντασσονται εκεί,οπως πχ το αν θα μπορει να συμμετέχει στους ολυμπιακους αγωνες ενας τρανς αντρας κλπ.

Αυτα θέλουν ιδιαίτερη μεταχείρηση ,κατα περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι,τον ρατσισμο τον προωθεί η ελλειψη ενημέρωσης,η βλακεία, και η ανασφάλεια απεναντι σε οτιδήποτε δεν εισαι οικειος.

Δε με νοιαζει στον δρομο που περπατάω αν ο διπλα μου δηλώνει γυναικα και έχει τριτο πόδι,ή αν δεν εχει κανει ορμονοθεραπεία.

ΔΕ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.

Αυτό που λες ειναι διαφορετικο θέμα,και πάει στη λειτουργικότητα,δεν έχει να κανει με ρατσισμό.

Και φυσικα υπάρχουν και αλλα θεματα που εντασσονται εκεί,οπως πχ το αν θα μπορει να συμμετέχει στους ολυμπιακους αγωνες ενας τρανς αντρας κλπ.

Αυτα θέλουν ιδιαίτερη μεταχείρηση ,κατα περίπτωση.

Όχι φίλε μου, μάλλον δεν το γραψα καλά.

Λέω ακριβώς το παράδειγμα σου, για έναν που δεν συνάδει η εξωτερική του εμφάνιση με το φύλο που δηλώνει κάτι λένε τα χαρτιά.

Δε μπορείς μα λες ότι στο ένα προάγει τον ρατσισμό και στο άλλο ότι φταίει ο βλάχος που θα το σχολιάσει.

Τεσπα περί ορέξεως, υπέρ να γράφει και τα δύο αφού υπάρχει κοινωνικό φύλο

Δημοσ.

Το να σχολιάζεις κάτι δεν είναι ρατσισμός per se. Ρατσισμός γίνεται όταν δεν του επιτρέπεις να έχει τα ίδια δικαιώματα με εσένα.

Δημοσ.

Ενώ με το σημερινό καθεστώς δεν σε ενοχλεί να γράφει Νίκος και να βλέπεις Νίκη... Τι άλλο θα ακούσουμε????
Δημοσ.

Το να σχολιάζεις κάτι δεν είναι ρατσισμός per se. Ρατσισμός γίνεται όταν δεν του επιτρέπεις να έχει τα ίδια δικαιώματα με εσένα.

Θα χει τα δικαιώματα του βιολογικού του φύλου ή του κοινωνικού του αν κάνει ορμονοθεραπεια ή/και εγχείρηση, απλό είναι

Ενώ με το σημερινό καθεστώς δεν σε ενοχλεί να γράφει Νίκος και να βλέπεις Νίκη... Τι άλλο θα ακούσουμε????

Συζητάμε για το αν το σημερινό καθεστώς είναι οκ; Τόσο χαμηλά κατέληξαν τα επιχειρήματα σου;

Να πέσω κι εγω;

Αν αισθάνομαι 8 ετών, μπορώ να πάω ξανά στο δημοτικό; Είναι η κοινωνική μου ηλικία και θέλω με μια υπεύθυνη δήλωση να αλλάξει σε όλα τα έγγραφα, αμέ 1-1

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος αισθάνεται Μαρία αλλά εξωτερικά θέλει να μοιάζει με τον Σάκη τον υδραυλικό. Γούστα θα μου πεις

Δημοσ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος αισθάνεται Μαρία αλλά εξωτερικά θέλει να μοιάζει με τον Σάκη τον υδραυλικό. Γούστα θα μου πεις

Αφού δεν το καταλαβαίνεις μην το κρίνεις. Simple as that.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...