Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να ανοίξω λογαριασμό τραπέζης ωστε να έχω χρεωστική κάρτα και να μου βάζουν μέσα χρήματα γονείς συγγενείς κ.τ.λ, μέσω iban ή κατάθεση σε κατάστημα και τα σχετικά.

Είμαι άνεργος και ποτε δεν είχα στο όνομα μου λογαριασμό τραπέζης.

Πήγα στην πειραιώς και μου είπαν δεν γίνεται να μου βγάλουν επειδή είμαι άνεργος και δέν εχω απο κάπου μισθοδοσία. που κολάει όμως αυτο με την περιπτωσή μου?...

Ενας άλλος φίλος πήγε σε ενα άλλο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας σε άλλη περιοχή και εκει του βγάλαν κανονικα και είναι ίδια περίπτωση με εμένα.

Ξέρει κανείς τι τρέχει? Παίζει ρόλο σε ποια περιοχή πηγαίνεις η άν ξερω γω δεν πετυχα τον υπάλληλο σε καλη μερα?.....Όλες οι τράπεζες λειτουργούν έτσι η σε μερικές είναι ποιο ελαφρια η διαδικασία?

ευχαριστω! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέους τραπεζικούς λογαριασμούς ανοίγουν οι τράπεζες μόνο για μισθοδοσία και κάποιες άλλες εξαιρέσεις, σε καμία άλλη περίπτωση, λογο capital control

http://www.zougla.gr/money/article/pos-mporite-na-aniksete-trapeziko-logariasmo-en-meso-capital-controls

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Εδώ και έναν χρόνο που ξεκίνησαν τα capital controls είναι λίγο δύσκολο να ανοίξεις λογαριασμό, μπορείς να ανοίξεις υπό κάποιες πολύ ορισμένες προϋποθέσεις. Ο φίλος σου μάλλον δεν ήταν 100% ίδια περίπτωση με σένα, για αυτό μπόρεσε να ανοίξει.

Δημοσ.

Νέους τραπεζικούς λογαριασμούς ανοίγουν οι τράπεζες μόνο για μισθοδοσία και κάποιες άλλες εξαιρέσεις, σε καμία άλλη περίπτωση, λογο capital control

http://www.zougla.gr/money/article/pos-mporite-na-aniksete-trapeziko-logariasmo-en-meso-capital-controls

κλαιν ,σιγά το δύσκολο βασικά σύμφωνα με το λινκ.

η πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης και εξαργύρωσης εργοσήμου

βάζει έναν φίλο του να του εκδώσει ένα εργόσημο της πλάκας κ η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να του ανοίξει λογαριασμό.Αν ισχύει δλδ αυτό που λέει το λινκ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...