Irene.j Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Και θρησκευτικά να το πάμε δεν θεωρείται σωστό από τη θρησκεία του Χριστιανού να κλέβει, αντίθετα το να εξοντώσουν όσους «άπιστους» μπορούν αυτοί το θεωρούν σωστό. Γι'αυτό λέω ότι παίζει μεγάλο ρόλο αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και ο φανατισμός τους. zio,δεν ειναι θεμα θρησκειας.Ειναι μονο ο φανατισμος τους.Η πιστη τους ειναι το πατημα. Αυτοι οι "ανθρωποι" ειναι κτηνοι. Δεν υπαρχει λογικη. 3
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Επειδή ζούσε στην Γαλλία,έγινε και αυτομάτως Γάλλος.ΟΚ,το ακούσαμε και αυτό.Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά ένα ποσοστό δεν ενσωματώνεται ΠΟΤΕ.Ζουν σε μια παράλληλη κοινωνία όπως τους τσιγγάνους,συναστρέφονται μεταξύ τους και διατηρούν την εθνική τους συνείδηση.Τόσο παράλογο είναι που κάποιος επιδιώκει μια ιδιότητα που του θα του αποφέρει παροχές? Μάλιστα, το ότι ζούσε στη Γαλλία και ήταν Γάλλος πολίτης δεν είναι πειστικό επιχείρημα για να "τον κάνουμε" Γάλλο σα χαρακτήρα. Εξάλλου όπως είπες πολύ σωστά για να μη μου χαλάσεις το όνειρο ένα μικρό ποσοστό κάποιων ανθρώπων κάπου δεν ενσωματώνεται ποτέ, άρα δε μπορεί ποτέ κανένας να βγάλει συμπέρασμα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Χαλάλι αν και κάποια πράγματα δε μπορώ να τα εξηγήσω έτσι. Πες κανένα επιχείρημα για να τον κάνουμε Τυνήσιο τουλάχιστον, είναι κρίμα να μείνει ο άνθρωπος χωρίς εθνική συνείδηση. Σκότωσε Γάλλους άρα δεν είναι Γάλλος; I am confused. Δηλαδή ο Breivik δε θεωρεί τον εαυτό του Νορβηγό, ή άστον να λέει ό,τι του κατέβει δεν ξέρει αυτός τι είναι;
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 BBC, πριν από μισή ώρα: What do French authorities say about the attacker?French prosecutor Francois Molins revealed the following: The attacker Mohamed Lahouaiej Bouhlel was born on 3 January 1975 in Tunisia, with domicile in Nice He worked a chauffeur and delivery man He was married and had children. His ex-wife has been detained by police Bouhlel was known by the police and legal system because of threats, violence and petty theft between 2010 and 2016 He had been convicted on 24 March 2016, and been sentenced by a court, there was a prison sentence of six months for voluntary violence with a weapon in January 2016 Secret services are not aware that he had ever shown any sign of radicalisation Digital material which has been seized is being investigated, as well as the mobile phone found in the lorry Επαναλαμβάνω τον ισχυρισμό μου πως η θρησκεία δίνει το πάτημα σε ήδη "τσατισμένους" τύπους να γίνουν εξτρεμιστές (εδώ ήταν ήδη καταδικασμένος για την ακρίβεια) και τίποτα παραπάνω, όπως μπορεί μέχρι και φανταστικές ιστορίες να δίνουν πάτημα σε αντίστοιχα ανεξήγητες και φρικιαστικές πράξεις, αυτό δε σημαίνει πως το πρόβλημα βρίσκεται στις ιστορίες.
SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Επαναλαμβάνω τον ισχυρισμό μου πως η θρησκεία δίνει το πάτημα σε ήδη "τσατισμένους" τύπους να γίνουν εξτρεμιστές Πόσοι πρέπει να σφαγιαστούν για να κατονομάσεις την συγκεκριμένη θρησκεία που παράγει εξτρεμιστές αυτή την στιγμή;
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πόσοι πρέπει να σφαγιαστούν για να κατονομάσεις την συγκεκριμένη θρησκεία που παράγει εξτρεμιστές αυτή την στιγμή; Πόσες γυναίκες πρέπει να βιαστούν για να παραδεχτείς ότι οι άντρες είναι κτήνη; Η θρησκεία δεν παράγει εξτρεμιστές. Είναι όμως ένα πολύ καλό δόλωμα για να βάλει στο αγκίστρι αυτός που όντως θέλει να παράγει εξτρεμιστές. Μην περιμένεις άλλη σοβαρή απάντηση αν δεν αρχίσεις να μιλάς και συ σοβαρά, τέτοιες loaded questions με κάνουν να χασμουριέμαι και ο μόνος λόγος που απάντησα τώρα είναι το δημόσιο της κουβέντας. 2
xristakits Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ειτε το θελετε ειτε οχι η λυση για ειρηνη ειναι μια. πλακωνουμε στις πυρηνικες τον αραβικο κοσμο και βαζουμε τους ισλαμιστες του δυτικου κοσμου σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ως εν δυναμη τρομοκρατες. οι ακραιοι καιροι απαιτουν ακραια μετρα 1
Perfect Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Να απαντήσω με βάση ένα παραπάνω σχόλιο.όχι δεν είμαι μουσουλμανολάγνος ούτε αριστεριστής με την έννοια ότι ζω σε έναν ουτοπικό κόσμο με ροζ συννεφάκια και γαλάζιους μονόκερους πως θα μπορούσα άλλωστε σαν γονιός όπου η ευαισθησία μου σε τέτοια χτυπήματα είναι δεδομένο ότι είναι περισσότερη από άλλους καθώς μπορώ να βρεθώ στην θέση των γονιών που έχασαν τα αγγελούδια τους χτες.That said για να γράψω και εγώ λίγο στην Αγγλική αυτό δεν με αποτρέπει καθόλου να κάτσω να προβληματιστώ γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά.Από όποια πλευρά και να εξετάσω το ζήτημα μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά για την θρησκεία τους (Ισλάμ) και όχι για λόγους ρεβανσισμού έστω και δεν αφορά το δράστη το revenge άμεσα.Αρκεί που στο μυαλό του έχει ότι οι σταυροφόροι επιτίθενται στις χώρες άλλων μουσουλμάνων όπως και αυτός και προκαλούν πολύ περισσότερους θανάτους.Δικαιολογείται ο δράστης και οι όμοιοι του με βάση όσα έγραψα παραπάνω;Hell no σε καμία περίπτωση αλλά ρε πούστη μου εμείς δικαιολογούμαστε με κάποιον τρόπο για όσα έχουμε κάνει σε αυτούς;Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής.Έγραψα και πιο πριν ότι θα δικαιολογούσα μία αντίδραση ακραία από μέρους μας μόνο αν είχαμε αποσύρει όλα μας τα στρατεύματα από τις χώρες τους να μην μείνει ούτε κράνος από ξένο στρατιώτη εκεί και αν αποκαθιστούσαμε ξανά την Παλαιστίνη όπως ήταν πριν το 1957 αν θυμάμαι καλά, και συνέχιζαν τα ίδια ξανά, τότε ναι θα ήμασταν σε νόμιμη άμυνα αν απρόκλητα μας έβαζαν ως στόχο.Εκτός και αν μερικοί πιστεύουν ότι απρόκλητα μας χτυπούν.Τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα. Σκέψου λοιπόν για χάρη των παιδιών σου: -υπάρχει η όχι οργανωμένο σχέδιο να γεμίσει η Ευρωπη μουσουλμανους; - σε εξυπηρετεί σε κάτι εσένα ως Ευρωπαίο πολίτη αυτο το σχέδιο; - πριν την εφαρμογή του σχεδίου θυμάσε τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρωπη; Όσον αφορά αυτο που λες τίποτα απόλυτως δεν τους έχουμε κάνει. Χωρίς την δυτική παρέμβαση και τεχνολογία τα εκατομμύρια ισλαμιστες που υπαρχουν τώρα θα ήταν λίγες χιλιάδες χωρίς νερό και τροφή με γαϊδούρια στις έρημες χώρες τους. Δες τα πάμπλουτα κτήνοι σε Σαουδικη Αραβια, Κουβειτ κλπ Η Δυση όντως γιγάντωσε αυτή την αρρώστια αλλά όχι το τρομοκρατικό της σκέλος. Οι Ρώσοι είχαν απώλειες 20+ εκατομμύρια στον Β´ παγκόσμιο. Τι τρομοκρατίες θα έπρεπε να κάνουν στην Γερμανία με την λογική του αλαχ; Αν νιώθουν αδικημένοι ας κάνουν ανοιχτό πόλεμο να γελάσουμε και λίγο 1
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 .... για τη διαιώνιση του κύκλου τόμαχοκ-φορτηγό. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να κάνω αυτή την επιλογή. Όχι φίλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο. 1ον. Πιστεύει κανείς ότι το φορτηγό υπήρξε επειδή οι τόμαχοκ χτυπήσαν νοσοκομείο ή το drone ένα γάμο? Πιστεύει δηλαδή ειλικρινά κανείς ότι στο υποθετικό έστω σενάριο που ο τομαχοκ ή το drone χτύπαγε 100% το στόχο του και όχι περαστικούς δε θα υπήρχε η ίδια αντίδραση? 2ον Προσωπικά όπως το βλέπω "μέχρι αυτούς" μπορούσαν να σκοτώσουν οι ταλιμπανο-ισλαμιστές αυτούς σκοτώνουν, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σκοτώνουν τον κόσμο και δε βάζουν "δύσκολους στόχους". Τους ίδιους θα σκότωναν σε κάθε περίπτωση (δες 1ον). Μπορούμε να συζητήσουμε αν ο τάδε ταλιμπανοπολέμαρχος αποτελεί δικαίως στόχο ή όχι. Δε μπορούμε να το κάνουμε για τον περαστικό στο δρόμο, σε κάποιον που περιμένει το λεοφωρείο στη στάση ή κάποιον που πήγε σε ένα μπαρ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ο στόχος εννωώ. Αν ο δυτικός/πολιτισμένο κόσμος είχε την ίδια λογική, έχει τα μέσα να εισοπεδώσει ολόκληρη τη γη. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. 3
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως έχω αρχίσει και τον λυπάμαι τον τρομοκράτη. Φανταστείτε να έχεις θυσιάσει τη ζωή και να έχεις σφαγιάσει δεκάδες γυναικόπαιδα για τα πιστεύω σου και την πατρίδα σου, αλλά κάποιος, κάπου σε ένα φόρουμ στην Ελλάδα, να επιμένει ότι είσαι απλά άλλος ένας Γάλλος που τρελάθηκε. Για να το παίξω λίγο Παΐσιος, προβλέπω ότι η συνέχεια θα είναι να αλλάξει η συσχέτιση των δυνάμεων εντός της Ευρώπης, προς όφελος χωρών όπως η Ουγγαρία, οι Βαλτικές, Ισπανία, ίσως Ιταλία και θύματα Γαλλία, Βέλγιο. Βρετανία, Γερμανία πιθανόν να αντέξουν σε κάποιο βαθμό, αλλά θα υπάρχει πτώση. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για να το παίξω λίγο Παΐσιος, προβλέπω ότι η συνέχεια θα είναι να αλλάξει η συσχέτιση των δυνάμεων εντός της Ευρώπης, προς όφελος χωρών όπως η Ουγγαρία, οι Βαλτικές, Ισπανία, ίσως Ιταλία και θύματα Γαλλία, Βέλγιο. Βρετανία, Γερμανία πιθανόν να αντέξουν σε κάποιο βαθμό, αλλά θα υπάρχει πτώση. Μου θυμίζεις λίγο Παπαρήγα ή κανέναν του ΚΚ. 1
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 προυπηρχε ειπα. γράψε λάθος ... ήθελα να πω γιατί λες "γινόταν" ... υπάρχει άλλο επίσημο καθεστώς πιο κοντά στη δουλεία από αυτό που συμβαίνει με τους ξένους (ασιάτες κυρίως) εργάτες στον κόλπο ΣΗΜΕΡΑ? Μου θυμίζεις λίγο Παπαρήγα ή κανέναν του ΚΚ. /KK mode on ΟΧΙ ... δε στο θυμίζω /KK mode off
SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πόσες γυναίκες πρέπει να βιαστούν για να παραδεχτείς ότι οι άντρες είναι κτήνη; Η θρησκεία δεν παράγει εξτρεμιστές. Είναι όμως ένα πολύ καλό δόλωμα για να βάλει στο αγκίστρι αυτός που όντως θέλει να παράγει εξτρεμιστές. Μην περιμένεις άλλη σοβαρή απάντηση αν δεν αρχίσεις να μιλάς και συ σοβαρά, τέτοιες loaded questions με κάνουν να χασμουριέμαι και ο μόνος λόγος που απάντησα τώρα είναι το δημόσιο της κουβέντας. Ο άντρας είναι φύλο, η θρησκεία είναι ιδεολογία. Το ότι είσαι άντρας δεν σε κάνει βιαστή, αυτό που πιστεύεις σε κάνει. Αυτή τη στιγμή μία θρησκεία φοβάται όλος ο κόσμος. Hint, δεν είναι ο Βουδισμός ούτε ο Χριστιανισμός... και δεν είναι καθόλου loaded η ερώτηση. Πόσες σφαγές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο και πάντα είναι Μουσουλμάνοι; Μπορείς να συνεχίσεις να το πηγαίνεις γύρω γύρω για να αποφύγεις τον κοινό παράγοντα σε όλες τις επιθέσεις που λέγεται "Ισλάμ". Οκ, η θρησκεία είναι το δόλωμα που βάζουν στο αγκίστρι. Έγινε... ποια θρησκεία είναι αυτή; 3
kargo130 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ετσι για το χαβαλε να γελασουμε και λιγο. Βρυξελλες 2010 η 11 σε κρατικο νοσοκομειο, χριστουγεννα κανουμε ενα γιορτινο τραπεζι μετα τη δουλεια οι συναδελφοι(χριστιανοι αθεοι και μουσουλμανοι στο τραπεζι - βελγοι γαλλοφωνοι και ολλανδοφωνοι, μαροκινοι , ισπανοι, ρουαντεζος και εγω ). Ο καθενας φερνει τα δικα του βασει καταγωγης και τρωμε και μιλαμε. Ολα πανε καλα, ακριβως απεναντι μου καθεται μια μαροκινη νοσοκομα, εξαιρετικα ομορφη με πολυ ωραιο ντυσιμο(φυσικα χωρις μαντιλα και τα σχετικα). Σε καποια φαση τις λεω "μου δινεις σε παρακαλω το μπουκαλι κρασι γιατι δεν το φτανω;". Απαντηση " συγνωμη αλλα δεν μπορω να πιασω το μπουκαλι γιατι εχει μεσα αλκοολ και ειναι χαραμ(αμαρτια στα αραβικα)!!!!! Τι κοιτουσα χωρις να μιλαω για κανενα λεπτο. Εξαιρετικη νοσοκομα, πολυ καλο παιδι αλλα αμα επιανε τα θρησκευτικα η τα μεσανατολικα νομιζες οτι μιλουσες στον οσαμα. Δεν γενικευω απλως κατι περιεργο που μου ετυχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις