Perfect Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καταστρέφεις το ενδοκρινικό σου σύστημα. Για τον πονοκέφαλο ιβουπροφαίνη,νερό και omega3. Εναλλακτικό του καφέ χωρίς παρενέργειες εδώ http://teeccino.com/product/64/Hazelnut-11-oz-Bag.html 1
Vapir Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 get drunk και πες μας τα αποτελέσματα. έχω μεθύσει σε κατάσταση για νοσοκομείο πολλά χρόνια πριν όταν ήμουν πιτσιρίκι, το βαριέμαι το αλκοόλ Καταστρέφεις το ενδοκρινικό σου σύστημα. Για τον πονοκέφαλο ιβουπροφαίνη,νερό και omega3. Εναλλακτικό του καφέ χωρίς παρενέργειες εδώ http://teeccino.com/product/64/Hazelnut-11-oz-Bag.html θα το γυρίσω σε τσάι πάλι
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Κι εμένα μ'αρέσει ο καφές ρε συ αλλά είσαι της υπερβολής!
sam75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Στα 41 εχω δοκιμάσει τα πάντα από καφέ. Λοιπόν η μόνη λύση είναι ελληνικός ντεκαφεινε, δεν πρόκειται να έχεις ξανά αυτά τα απαίσια συμπτώματα.Μην πίνεις καφεΐνη δεν κάνει καλό. Πινε ελληνικό ντεκαφεινε 10 ημέρες και πες μας πως νιώθεις.
sam75 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 έχει ίδια γεύση ? ιδια γευση ναι,εγω παιρνω Λουμιδη,φτιαχνω διπλο και ειμαι ετοιμος ! Κοψε τον καφε αν πινεις πολλους,καντους 2 και σιγα σιγα εναν! Θα δεις διαφορα στην υγεια σου !! 1
someone- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχαχχαχαχαχα θεός! Γενικά βαριέσαι πάντως.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καταπιε ενα σακουλι ωμο καφε για καλυτερα αποτελεσματα χωρις παρενεργειες,εγω σκεψου για να σηκωθω χρειαζομαι τρια σακουλια καθε μερα 1
Lautrec Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Επειδή βαριέμαι να ανοίξω το συρτάρι να βγάλω κουτάλι να βάλω με το κουτάλι κτλ , απλά ανοίγω το κουτί του καφέ κ το γυρίζω και συνήθως ρίχνω 2-3 κουταλιές της σούπας εκτός αν μου ξεφύγει και πέσει παραπάνω που εκεί δεν τον χύνω γιατι τον λυπάμαι να τον πετάξω. Είσαι τρελός? 1
Vapir Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχαχχαχαχαχα θεός! Γενικά βαριέσαι πάντως. είναι η εποχή , βαριέμαι πολύ , ιδικά αν χρειαστεί να μαγειρέψω θα πρέπει να λυσσάξω απ την πείνα και πάλι θα το κάνω με βαριά καρδιά , γιαυτό φροντίζω να έχω για 2-3-4 μέρες έτοιμο φαγητό , αν και βαριέμαι και να βάλω να φάω οπότε πάλι νιώθω κάπως όταν έρθει η ώρα να πάω να βάλω να φάω Καταπιε ενα σακουλι ωμο καφε για καλυτερα αποτελεσματα χωρις παρενεργειες,εγω σκεψου για να σηκωθω χρειαζομαι τρια σακουλια καθε μερα αυτό το έχω κάνει αλλα όχι με σακούλι , είπαμε χαχ , απλά έβαζα 1-2 κουταλιές της σούπας καφέ στο στόμα και έπινα 1-2 ποτήρια νερό , σαν χάπι επειδή βαριόμουνα να φτιάξω καφέ πριν τη δουλειά και δεν έχω καφετέριες κοντά στο σπίτι μου , θα έπρεπε να πάω 40-50 λεπτά διαδρομή χωρίς καφέ και δεν ήταν ευχάριστο , θα με πάταγε κανα αμάξι πρωί πρωί αν δεν ξύπναγα Είσαι τρελός? ερώτηση παγίδα , αν ήμουν τρελός θα το ήξερα? πάντως δεν είναι επικίνδυνο , ανθυγιεινό ναι , γιαυτό κ απο χθες βάζω 1 κουταλιά της σούπας καφέ και πίνω ένα καφέ τη μέρα, αύριο μεθαύριο που θα αγοράσω σακούλα πράσινο τσάι θα το γυρίσω σε τσάι με μια φέτα λεμόνι και το χειμώνα τσάι με φρούτα :3 το χειμώνα φτιάχνω 1 τσαγιέρα τσάι με φρούτα το μεσημέρι και μια το βράδυ , μου αρέσει πολύ να πίνω τσάι με το φαγητό μου
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 είναι η εποχή , βαριέμαι πολύ , ιδικά αν χρειαστεί να μαγειρέψω θα πρέπει να λυσσάξω απ την πείνα και πάλι θα το κάνω με βαριά καρδιά , γιαυτό φροντίζω να έχω για 2-3-4 μέρες έτοιμο φαγητό , αν και βαριέμαι και να βάλω να φάω οπότε πάλι νιώθω κάπως όταν έρθει η ώρα να πάω να βάλω να φάω αυτό το έχω κάνει αλλα όχι με σακούλι , είπαμε χαχ , απλά έβαζα 1-2 κουταλιές της σούπας καφέ στο στόμα και έπινα 1-2 ποτήρια νερό , σαν χάπι επειδή βαριόμουνα να φτιάξω καφέ πριν τη δουλειά και δεν έχω καφετέριες κοντά στο σπίτι μου , θα έπρεπε να πάω 40-50 λεπτά διαδρομή χωρίς καφέ και δεν ήταν ευχάριστο , θα με πάταγε κανα αμάξι πρωί πρωί αν δεν ξύπναγα ερώτηση παγίδα , αν ήμουν τρελός θα το ήξερα? πάντως δεν είναι επικίνδυνο , ανθυγιεινό ναι , γιαυτό κ απο χθες βάζω 1 κουταλιά της σούπας καφέ και πίνω ένα καφέ τη μέρα, αύριο μεθαύριο που θα αγοράσω σακούλα πράσινο τσάι θα το γυρίσω σε τσάι με μια φέτα λεμόνι και το χειμώνα τσάι με φρούτα :3 το χειμώνα φτιάχνω 1 τσαγιέρα τσάι με φρούτα το μεσημέρι και μια το βράδυ , μου αρέσει πολύ να πίνω τσάι με το φαγητό μου Γίνεται και με εσπρέσο αυτό; Να βάλεις μια κουταλιά στο στόμα και να ρίξεις ζεστό νερό με πίεση;; 2
snow22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ποσα mg καφεινης μπορω να καταναλωλω;ποσα mg εχει μια κουταλθα nes?
doubtful Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ωραία για να μη τα πολυλογώ επειδή μ αρέσει ο καφές και τελευταία την έχω καταβρει με τη φραπεδιά με πάγο (το χειμώνα δεν πίνω ποτέ φραπέ μόνο espresso) καμια φορά πίνω λίγο παραπάνω όπως σήμερα. Επειδή βαριέμαι να ανοίξω το συρτάρι να βγάλω κουτάλι να βάλω με το κουτάλι κτλ , απλά ανοίγω το κουτί του καφέ κ το γυρίζω και συνήθως ρίχνω 2-3 κουταλιές της σούπας εκτός αν μου ξεφύγει και πέσει παραπάνω που εκεί δεν τον χύνω γιατι τον λυπάμαι να τον πετάξω. Φυσικά δεν πίνω καφέ σε ποτήρι γιατι βαριέμαι να πηγαίνω κ να έρχομαι να φτιάχνω συνεχώς αλλα και επειδή γίνεται κάτουρο αμέσως λόγο ζέστης , έχω μπουκάλες των 2 λίτρων στην κατάψυξη με πάγο τις οποίες κόβω αφού τις χτυπήσω στο πάτωμα βίαια και βγάζω τεράστια παγάκια που κρατάνε 1-2 ώρες σε δωμάτιο χωρίς a/c σήμερα έτυχε και ήπια παραπάνω καφέ και με έπιασε πονοκέφαλος ταχυκαρδία και νιώθω πίεση στα μάτια μου , δεν παλευόταν οπότε έφτιαξα άλλη μια μπουκάλα και μου πέρασε οπότε πέρα απ το να βάζω με κουτάλι που μάλλον αυτό θα κάνω , αν τύχει και πιείς τόσο παραπάνω καφέ τι κάνεις για να γλυτώσεις τον πονοκέφαλο ? είχα πιει κανα 2-3 μπουκαλακαφέδες πριν το ατύχημα , οπότε λέμε για 20+ κουταλιές καφέ , αρκετές για πονοκέφαλο Υπάρχει κανένα γιατροσόφι τύπου πιες χυμό λεμόνι or whatever? παυσίπονο κάνει να πιεις? μην αρχίστε κ λέτε για γιατρούς δεν είναι θέμα για γιατρό είναι harmless για πείτε Και εγω σου προτεινω να το γυρισεις στον ελληνικο. Εμενα ο φραπες μου προκαλει πονοκεφαλο. Πλεον 1-2 φορες την ημερα ελληνικο. 1
deesnider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 ελληνικός ντεκαφεινε Η πλέον τιτανοτεράστια μαλακία που μπορεί να πιει κάποιος από πλευράς γεύσης! Πρόσφατα έκανα το λάθος να δοκιμάσω και ανακάλεσα στο μυαλό τη φρίκη που είχα νιώσει, κάποτε που έπεσε στάχτη μέσα στο νερό μου και κατά λάθος το ήπια. Δεν πρόκειται καν για άγευστο/άνοστο καφέ. Πρόκειται για καφέ χρώματος αίσχος! εγω παιρνω Λουμιδη Συμπτωματικά αυτόν δοκίμασα. Ένας παππούς δε που δοκίμασε μαζί μου, είπε ότι τού θύμισε το ρεβυθόζουμο που έπιναν, λόγω έλλειψης καφέ, επί κατοχής, αλλά - αν είναι δυνατόν! - στο πιο άνοστο... 1
sam75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Η πλέον τιτανοτεράστια μαλακία που μπορεί να πιει κάποιος από πλευράς γεύσης! Πρόσφατα έκανα το λάθος να δοκιμάσω και ανακάλεσα στο μυαλό τη φρίκη που είχα νιώσει, κάποτε που έπεσε στάχτη μέσα στο νερό μου και κατά λάθος το ήπια. Δεν πρόκειται καν για άγευστο/άνοστο καφέ. Πρόκειται για καφέ χρώματος αίσχος! Συμπτωματικά αυτόν δοκίμασα. Ένας παππούς δε που δοκίμασε μαζί μου, είπε ότι τού θύμισε το ρεβυθόζουμο που έπιναν, λόγω έλλειψης καφέ, επί κατοχής, αλλά - αν είναι δυνατόν! - στο πιο άνοστο... ρε φιλε κατσε καλα ειναι θεμα γουστου και υγειας..εμενα με πειραζουν ΟΛΟΙ οι καφεδες εκτος απο αυτον. Νεαρος και εγω δυνατους καφεδες επινα-τωρα δεν αντεχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα