CleanthisD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Το παλιο ρητό που λέμε εμείς απ το χωριό: Πρώτο πόδι για να βρεις κοπέλα... Δεύτερο πόδι όταν την βρεις και είσαι σε σχέση... Τρίτο πόδι όταν σε χωρίσει...
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Θαλασσα λένε την κοπέλα; 2ο ποδι όλο, κυρίως απο τη πλευρ ατου Αγιου όρους και 1ο προς Παλιουρι με τους καγκουρες
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πρώτο πόδι είτε cocus είτε πευκοχωρι και μετά (γλαροκαβος χελώνα και τα υπόλοιπα)
CleanthisD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Στο δεύτερο πόδι το πρωί πας από την πλευρά του Αγιού όρους και το μεσημέρι/απόγευμα απ την πλευρά της Κασσάνδρας έτσι ώστε να έχεις τον ήλιο στην μάπα. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να είμαι ξαπλωμένος και να κοιτάω την θάλασσα και να έχω τον ήλιο πίσω απ το κεφάλι μου (ότι να ναι)
jpaokx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε ποιο ποσείδι ρε παιδιά; Τί λέτε;;; Να πάτε στο 2ο πόδι....Εκεί μιλάμε για φοβερές παραλίες: Καβουρότρυπες, καρύδι, βουρβουρού, τορώνι, ακτη κοβιού, Λαγονήσι.... 2
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Αυτα που ειπανε τα παιδια. Αν θες χαλαρα πας μεταξυ ποτιδαιας Αγιο μαμα, παιρνεις ομπλερα και η θαλασσα ειναι τελεια Αν θες κατι ωραιο αλλα παλι χωρις την βαβουρα των μπιτς μπαρ πανε παραλια καρυδι. Μετα οπου σε ειπανε τα παιδια. 1
sheik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καρυδι πηγα τις προαλλες και ειλικρινα απορω γιατι ειναι στις λιστες ολων. Απο τις πιο αδιαφορες εως κακες παραλιες. Μου αρεσουν οι ρηχες θαλασσες αλλα αυτη ηταν στο αλλο ακρο! Για 50 περιπου μετρα ειναι το νερο στον αστραγαλο, με αποτελεσμα αφου ειναι τοσο ρηχη να ειναι και φοβερα βρωμικη/θολη απο την αμμο κατω. Πηγα εκατσα 1 ωρα κ εφυγα. Μετα πηγα τρανη αμμουδα στον ορμο παναγιας. Ηρεμα πραγματα, οκ σαν φυσικο τοπιο δε συγκρινεται ακομα κ με το καρυδι που εχει τα δεντρα ως κατω, αλλα η θαλασσα ηταν εξαιρετικη. "Πισινατα" νερα, καταγαλανα και πεντακαθαρα. 1
mary Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Τριτο ποδι, Αμμουλιανη. Επαθα πλακα περισυ οταν πηγα πρωτη φορα. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Οπου και να πας γενικα σαν την Χαλκιδικη δεν εχει ειναι γεγονος. Ημουν απιστος αλλα...
piiii Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καρυδι πηγα τις προαλλες και ειλικρινα απορω γιατι ειναι στις λιστες ολων. Απο τις πιο αδιαφορες εως κακες παραλιες. Μου αρεσουν οι ρηχες θαλασσες αλλα αυτη ηταν στο αλλο ακρο! Για 50 περιπου μετρα ειναι το νερο στον αστραγαλο, με αποτελεσμα αφου ειναι τοσο ρηχη να ειναι και φοβερα βρωμικη/θολη απο την αμμο κατω. Πηγα εκατσα 1 ωρα κ εφυγα. Μετα πηγα τρανη αμμουδα στον ορμο παναγιας. Ηρεμα πραγματα, οκ σαν φυσικο τοπιο δε συγκρινεται ακομα κ με το καρυδι που εχει τα δεντρα ως κατω, αλλα η θαλασσα ηταν εξαιρετικη. "Πισινατα" νερα, καταγαλανα και πεντακαθαρα. Προσωπικά, σαν οικογενειάρχης δεν την αλλάζω σχεδόν με τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι ευκολία είναι όταν έχεις μικρά παιδιά και ξέρεις ότι για τα επόμενα 50 μέτρα δεν θα πνιγούν, αν κάπου ρε αδερφέ ξεχαστεί το μάτι σου. Για το θέμα θολούρα ναί είναι θέμα. Αν και επειδή εγώ συνηθίζω να πηγαίνω νωρίς(βρίσκομαι εκεί μέχρι τις 09:00 το αργότερο) μπορώ να πώ ότι για τις επόμενες 3-4 ώρες δεν έχει θολούρα στα νερά. Βέβαια την κατάσταση επιδεινώνουν το κάθε λογής αλλοδαπό στοιχείο που δεν έχει ΙΔΕΑ πως βάζει αντιλιακό με αποτέλεσμα εν τέλει την θολούρα στο νερό. Το πρώτο μου μπάνιο στην συγκεκριμένη παραλία για φέτος ήταν Μάρτιο και ήταν πραγματικά καταπληκτικά. Το μόνο που στάθηκε ισάξιο χθες, ίσως και λίγο καλύτερο, ήταν οι καβουρότρυπες που επισκέφτηκα χθες.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε οι άνθρωποι πνιγονται στο βάθος; σοβαρά τώρα; τα παιδιά και τα μάτια σου, είναι ότι πιο ανόητο έχω ακούσει τελευταία η συγκεκριμένη διαπίστωση ..
piiii Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε οι άνθρωποι πνιγονται στο βάθος; σοβαρά τώρα; τα παιδιά και τα μάτια σου, είναι ότι πιο ανόητο έχω ακούσει τελευταία η συγκεκριμένη διαπίστωση .. Κοίτα, όταν το νερό είναι στο αστράγαλο, πράγμα ενδεχομένως ενοχλητικό για κάποιον, είναι σχεδόν αδύνατο για ένα παιδί να πνιχτεί. Ως γνωστόν συνήθως πνίγεσαι όχι απο το βάθος αλλά απο την υπερεκτίμηση. Επειδή όμως τα πιτσιρίκια δεν καταλαβαίνουν απο κούραση, και δεν θελουν να βγουν έξω, είναι μια ελαφριά ανακούφιση να ξέρεις ότι δεν θα παίξει πουστιά λόγω του παραπάνω.
dollyyy19 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 επιβεβαιωνω για καρυδι.σε φαση,να νομιζεις οτι υπαρχει διαρροη πετρελαιου καπου κοντα.τετοια λαδιλα,ουτε με το nsr.......εγγυημενη παραλια,πορτο κουφο.ουτε τουριστες,ουτε ελληνες.σε ολες τις ακτες ,παγκοσμιως,αν εχει πολυ κοσμο,δεν θα ειναι καθαρη.οποταν,διαλεγεις.ή βαβουρα,ή κρυσταλ κλιαρ....
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Κοίτα, όταν το νερό είναι στο αστράγαλο, πράγμα ενδεχομένως ενοχλητικό για κάποιον, είναι σχεδόν αδύνατο για ένα παιδί να πνιχτεί. Ως γνωστόν συνήθως πνίγεσαι όχι απο το βάθος αλλά απο την υπερεκτίμηση. Επειδή όμως τα πιτσιρίκια δεν καταλαβαίνουν απο κούραση, και δεν θελουν να βγουν έξω, είναι μια ελαφριά ανακούφιση να ξέρεις ότι δεν θα παίξει πουστιά λόγω του παραπάνω. Μπαίνουν μέσα και μετά το φαγητό ή δεν έχει σχέση αυτό λόγω βάθους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα