GBorb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σκεφτομαι να παρω ενα Compute Stick για internet browsing και προβολη ταινιων. Ειδα το http://www.skroutz.gr/s/6773521/Intel-Compute-Stick-STCK1A32WFC.html και ψηθηκα. Τι λετε αξιζει? Εχει κανεις κανενα τετοιο? Πληκτρολογιο θα παρω ενα ασυρματο μικρο με ενσωματομενο ποντικι. Στο router εχω εναν USB disk για movies streaming. Λετε να τα καταφερει? Σορρυ αν ειμαι σε λαθος section.
GBorb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι αλλα σε σχολια που διαβασα σε site του εξωτερικου λενε καλα λογια για τις δουλειες που θελω εγω να κανω. Πρεπει να αποφασισω σε 2-3 μερες για να προλαβω να το παρω μαζι μου στις διακοπες.
leros2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 οχι δεν αξίζει.... παλίο hardware ακριβή τιμή ...
jgeorgiou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 υπάρχουν τέτοια με το ίδιο hardware κάτω από 100ευρώ (έχει το you.gr) έχει την "δύναμη" των smart tvs , αν θες κάτι παραπάνω πρέπει να πάρεις τα νέας γενιάς που βγαίνουν τώρα και έχουν 200+ευρώ με πολύ δυνατότερο επεξεργαστή και 4GB RAM ή έστω αυτό με τον γρήγορο επεξεργαστή Site: http://www.skroutz.gr/s/9332751/OEM-Meegopad-T07.html
Sellingamingpc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν το θες μόνο για browsing και streaming κοίταξε το Chromebit της ASUS.ουσιαστικά είναι και αυτό ένα μικρό πισακι απλά με chrome os.Πολυ πιο ελαφρύ και κάνει ότι θες.Αλλιως αν έχεις android κινητό ένα Chromecast streamαρει από πολλά συνδρομητικα σιτε και κάνει mirror την οθόνη του κινητού.στην θεση σου θα επελεγα το chromestick. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από Sellingamingpc
GBorb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Chrome Os? Με τιποτα. Απο οτι ειδα αρχισαν τα καινουργια γεννιας(Intel Compute Stick 2) και θα περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβριο. Να στε καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα