Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό; Η καθημερινότητά μου γίνεται δύσκολη με όλους τους λαλάκες που κυκλοφορούν (στη σχολή, στα μέσα μεταφοράς, στην οικογένεια....) Θέλω να το πάρω αλλιώς και δεν μου βγαίνει.... Πως επηρεάζει αυτό τη ζωή μου μετά από 1 χρόνο? Καθόλου? Dont give a fuck Περισσότερο από καθόλου? Give a fuck
Hellaslover Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Σορι αλλα μηπως το προβλημα το χεις εσυ; δεν ειναι λογικο να σε ενοχλουν ΟΛΟΙ. Δε λεω λογικο να υπαρχουν ατομα που δε τους πας η ακομα και να μισεις αλλα ειναι τοσο μεγαλο το κακο που δε μπορεις να κυκλοφορεις;
alex_000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Εγώ στην Ελλάδα δεν το καταφερα. Ήμουν τσατισμένος μονίμως, όχι για μικρό πράματα, αλλά για την κατάντια και τον ξεπεσμό της χώρας (εν έτη 2008). Όταν έφυγα ηρεμισα. Από την φύση μου είμαι απίστευτα σταρχιδιστης, μπορεί τα πάντα να καιγονται, τρελό άγχος στην δουλειά (για τους άλλους) ακόμα και προβλήματα βιωσιμότητας, αλλά εγώ είμαι cool. Για μένα ήταν σημαντικό λοιπόν να λυθεί το meta-πρόβλημα..να βρεθώ σε σωστό framework. Νομίζω αυτή είναι μία κατάσταση που δυσκολεύει πολλούς Έλληνες. 2
CheOnWeb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς (για το δικό σου καλό, όχι του άλλου). Θέλει δουλειά αλλά γίνεται. Α, χρειάζεται και μια δόση απ' αυτό: (Από 3.23.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα